Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Marcowe Pogaduszki :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
83 odpowiedzi w tym temacie

#81 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 30 marca 2016 - 19:03

No to ja również sie przywitam w pogaduchach...bo długo mnie nie było jakoś...ale brak czasu i inne sprawy :)

Miłego wieczorku dla wszystkich :)

#82 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 marca 2016 - 12:12

@karatetyka  jaki fajny optymizm  bije z twojego posta ;-) czyta sie uśmiechem na twarzy ;-)

dzis w pracy , rano zimno potem slonko, widzialam super szpilki, szkoda ze mam taka mała stopke :cry: po oracy pogoda sie popsula i przespalam ponad 2 h . i jak zwykle nic nie zrobilam konstruktywnego. 

wow 5 stron pogaduch , to idzie na rekord <umieraam>

@Aspirynkaaa ja mysle ze jeszcze nie raz wrócisz z jakimiś nowymi ciuszkami z zakupów ;-)

ja wstałam okolo 10 , polecialam do sklepu po kiełbaskę, zrobilam żurek , potem wstawilam , powiesilam pranie , i przejrzalam ogloszenia o prace .

teraz  zabuieram sie za pisanie , nie chce mi sie niemilosiernie.   

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#83 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 31 marca 2016 - 12:24

ja wstałam okolo 10 , polecialam do sklepu po kiełbaskę, zrobilam żurek , potem wstawilam , powiesilam pranie , i przejrzalam ogloszenia o prace .

Zazdroszczę szczerze, bo ja mimo że wstałam przed 8, to jeszcze nic nie zrobiłam właściwie. Pralkę wstawiłam, suszarkę wystawiłam na balkon, zjadłam śniadanie i koniec. Jakiś taki dzień, że nie mogę zebrać tyłka, żeby coś porobić. Siedzę na allegro, oglądam seriale i tak marnuję dzień. 

@magdaaaaa no ja też tak myślę, ale też widzę, że to będą po prostu moje kaprysy. ;) Brzydki najbardziej się śmiał, jak zobaczył, że Okruch ma 3 szlafroki, a on ani jednego.  :lol:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#84 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 marca 2016 - 19:16

Hej :)

Święta przeleciały szybciej niż przyszły. W zasadzie zbyt wiele się do nich nie przygotowałam, bo mieliśmy wyjazdowe. Zaczęliśmy [w końcu] rozwozić zaproszenia. Strasznie miłe uczucie :-D Teraz to będzie nasze codzienne zajęcie chyba. Dziś wpadają znajomi, a właściwie ja posiedzę z kumpelą bo Panowie grzebią coś przy aucie całe popołudnie. Pogoda sprzyja więc planuję się jutro zabrać za porządki w ogrodzie. Nareszcie mogę trochę wyjść na dwór bo Szkrab w końcu wraca do zdrowia. I od przyszłego tygodnia do żłobka [oby!]

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych