Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Mój facet ma małego penisa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 07:03

Pewnie nie będzie dla Ciebie satysfakcjonująca odpowiedź, ale najmniej inwazyjnym zabiegiem z całkiem dobrą skutecznością jest powiększenie kwasem hialuronowym. Przeprowadzają takie zabiegi urolodzy czy chirurdzy plastyczni. Koszt to jakieś 5k zł

Alternatywa, to penilarge o którym już tutaj koleżanka wspominała.

#42 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 10:36

Basiwaw co Ty tutaj autorce proponujesz.... Własnie takich operacji powinno się unikać. Jest to zabieg a każdy zabieg niesie ze soba ryzyko. Jeszcze się okaze, że on po zabiegu nie będzie zdolny do jakchkolwiek czynności seksualnych. Nie będzie mu na przykład stawał. Mój brał swego czasu ten penilarge bo równięż miał jakiegoś bzika na punkcie swojej męskości ( nie wiem co faceci z tym mają...) oraz u niego tabsy dały fajny efekt. Moze nie w pierwszym miesiacu brania ale po 3 miesiącach penis się powiększyl co mogłam zobaczyć gołym okiem. 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#43 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 400 postów

Napisano 17 lutego 2016 - 07:11

Nie proponuję, tylko pisze jakie ma możliwości i ile to może kosztować.

Penilarge jest tańszym, farmakologicznym rozwiązaniem. Niech sobie poczyta jeszcze na temat tego środka. Generalnie nie daje skutków ubocznych, a terapia trwa 3 miesiace.

#44 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 17 lutego 2016 - 09:21

Porozmawiałam sobie wczoraj z mężem. Myślę , że wbiłam mu do tej jego glupiej łepetyny,że nie powinien nawet myśleć o czymś takim jak operacja bo może to grozić skutkami ubocznymi ale powinien zastanowić się własnie nad czymś takim niegroźnym. Zamówiliśmy ten pakiet tabletek na 3 miesiące. Nie wiem czy zadziała czy nie. Niech przynajmniej przetestuje.Zgodził sie na to. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#45 babka1klasa

babka1klasa
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 20 grudnia 2016 - 12:11

No z tym zabiegiem to jednak trochę niebepieczna opcja

#46 anno15

anno15
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 22 kwietnia 2017 - 19:49

No niebezpieczna i nie wiem zy wgl warta zachodu. Aż tak bardzo CI przeszkadza ta wielkość?