Ja np. od razu mam alergię jak Marcin wypije ciut za dużo i jest na rauszu!! Opowiada wtedy rzeczy, które wcale mnie nie śmieszą, albo próbuje mi w jakiś sposób dokuczyć, albo się przystawia, a ja nienawidzę zapachu wódki
Wasz facet a alkohol
Napisano 27 czerwca 2007 - 20:33
Ja np. od razu mam alergię jak Marcin wypije ciut za dużo i jest na rauszu!! Opowiada wtedy rzeczy, które wcale mnie nie śmieszą, albo próbuje mi w jakiś sposób dokuczyć, albo się przystawia, a ja nienawidzę zapachu wódki
Napisano 27 czerwca 2007 - 20:37
Niepodoba mi się jak kobiety wiecznie zabraniają facetom pić tzn. robią mu jazdę bo wypił jedno więcej piwko. Dla mnie to przesada
Napisano 28 czerwca 2007 - 05:18
Nie bo i ja korzystam z urokow takiej imprezyCzy przeszkadza Wam jak Wasz facet na imprezie/grillu/spotkaniu rodzinnym pije alkohol? Oczywiście nie chodzi mi o upijanie się do nieprzytomności, ale tak normalnie?
A tak serio to moj Mis ma taka kontrolke
On ma juz slaba glowe...dlatego wypije czasem 3 piwka i juz mnie do domu ciagnie bo chce spac i do pracy rano trzeba...kiedy tym czasem bywa ze ja chcialabym zostac dluzej
Napisano 28 czerwca 2007 - 07:44
Jak wypije to się przystawia i mówi jak bardzo mnie kocha co 2 minuty.
moj G.tez wtedy ciagle powtarza jak to mnie kocha itd. (podobno po pijanemu sie mowi prawde
NNiepodoba mi się jak kobiety wiecznie zabraniają facetom pić tzn. robią mu jazdę bo wypił jedno więcej piwko. Dla mnie to przesada
Facet ma swój rozum i wie chyba ile mu można wypić a nie jakieś wyliczanie.
Zgadzam sie w 100%. To jest smieszne po prostu. Dorosly facet sam wie ile moze. A juz najsmieszniejsza rzecza jest, jak kobieta zabrania pic facetowi albo wyzywa go w towarzystwie. Porazka. Ja nigdy w ten sposob nie zwracam uwagi mojemu G., jak mam cos do powiedzenia, to czekam az bedziemy sami. Za to mam ciotke, ktora jest uczulona na to jak jej maz pije, zawsze jak sa na jakiejsc imprezie to go wyzywa albo odwraca mu kieliszek do gory dnem
Guest_Kociak_*
Napisano 28 czerwca 2007 - 09:52
A poza tym, szczerze mówiąc, to mi się nie podoba, jak na jakiejś imprezie kobieta mówi do swojego faceta, żeby już nie pił ( o ile oczywiście nie jest on już w stanie nietrzeźwym) albo mu zabrania tego i facet sie słucha - moim zdaniem to tylko obciach dla tego faceta
Napisano 28 czerwca 2007 - 09:56
nie mowiac juz o niej samejmoim zdaniem to tylko obciach dla tego faceta
Napisano 28 czerwca 2007 - 11:40
Napisano 28 czerwca 2007 - 12:36
zabraniać oczywiście, że nie można. ale ja np. przed jakąś większą imprezą proszę ładnie Misia, żebym się nie musiała denerwować na NiegoJa nie zabraniam Krisowi pić
i sam dobrze wie, kiedy musi zrobić sobie przerwę, czy troszkę zwolnić tempa.moj Mis ma taka kontrolke
Wiem, że kiedy jeszcze nie byliśmy razem zdarzyło mu się upić tak, że nie wiedział, co się z nim dzieje i koledzy musieli go transportować do domu, ale dobrze, że takie coś przeżył, bo teraz w tą stronę już go nie ciągnie.
A na piwko to oczywiście, że chodzi z jednym kumplem, ale takie wyjścia to mi nie przeszkadzają w zupełności, w zasadzie to mam nawet wyrzuty sumienia, że tak rzadko Misiek ma czas na taki męski wieczór
Guest_niki_*
Napisano 28 czerwca 2007 - 15:35
a obracanie kieliszka? troche to smieszne i robienie siary przy kolegach może wywołać odwrotny skutek.
Napisano 28 czerwca 2007 - 16:25
mocna glowe ma wasz partner ? bo moj wypije 7 piw i ciagle moze dalej chociaz go mdli
a wypije 2 kieliski vodki i go nie ma hehe
Napisano 29 czerwca 2007 - 16:43
Napisano 29 czerwca 2007 - 21:32
Napisano 30 czerwca 2007 - 23:38
Czy przeszkadza Wam jak Wasz facet na imprezie/grillu/spotkaniu rodzinnym pije alkohol? Oczywiście nie chodzi mi o upijanie się do nieprzytomności, ale tak normalnie?
R. też nie upija sięjakoś do nieprzytomności, zresztą po swoim ojcu odziedziczył nie tylko fioła na punkcie heavy metalu i harley'i ale i słabą głowę.. To często wyglądało tak, że on wypił 3-4 kieliszki, ja 9 i byliśmy w jednakowym stanie:)
ostatnio była taka sytuacja..
R. stwierdził, że sobie po męsku popije z kolegami... Wcześniej do mnie zadzwonił i mówił o piwku.. coś tam coś tam.. o wódce.. Mówiłam mu, żeby nie mieszał, żeby nie przesadził... itd No i , że od kiedy on w ogóle wódkę pije ( bo zawsze tak na piwko tylko wyskoczył z kolegami).
R. nie posłuchał i co?
Hm... jak to powiedzieć... do mieszanki piwo-wódka doszło jeszcze wino domowej roboty.. nieciekawie..
Że tak powiem zwrócił
I mogłam powiedzieć moje ulubione w takiej sytuacji : "A NIE MóWIłłAM ??!!
ale też w sumie nie musiałam się za niego wstydzić ani nic..
minusem jedynie jest to, że czasami włącza mu się coś takiego, że nawija i nawija i końca tego nawijania nie widać...
chociaż to też może ma swój urok:)
Napisano 02 lipca 2007 - 09:26
przypuszczam, że jesteście w tym samym wieku z chłopakiem?Hm... jak to powiedzieć... do mieszanki piwo-wódka doszło jeszcze wino domowej roboty.. nieciekawie..
Że tak powiem zwrócił
bo jak to dziewczyny napisały, starsi faceci z reguły wiedzą już co mogą i ile mogą, żeby nie doprowadzić się do takiego stanu.
Napisano 02 lipca 2007 - 09:31
Mieszac mozna ale z glowa
Napisano 02 lipca 2007 - 09:38
oj, rzeczywiście słabiutką ma już główkęMoj Mis wypil 3 piwka...i juz nie mogl wiecej
zjadl i ...usnal troszke na sofie
o nie, to nie dla mnie zdecydwanie. wódka w ogóle nie wchodzi w rachubę. za dobrze pamiętam jeszcze imprezy z ogólniakakiedy ja po 2 piwach jeszcze zaprawilam kilkoma kieliszkami wodeczki
![]()
i czulam sie dobrze...
my wczoraj byliśmy na imprezie rodzinnej u Marcina rodziców, popił Misiek troszkę wódki, ale nawet specjalnie widać nie było po Nim
Napisano 02 lipca 2007 - 09:42
Wiesz co Madziu? Ja sie ciesze ze tak maoj, rzeczywiście słabiutką ma już główkę
Napisano 02 lipca 2007 - 09:45
no jasneJa sie ciesze ze tak ma
Bo jak mi opowiadal ile potrafil kiedys wypic i w jakim stanie byc...
mój też miał niezłe przeprawy za czasów ogólniaka. i też wolałabym go nie widzieć w stanie, w jakim bywał. najfajniejsze jest to, że wie, kiedy przestać. a jak sobie potem utnie drzemkę - to przecież niegroźne