Zgadzam się Madziu z tobą,u mojego miska jest tak że on wogole nie dogaduje się z matką,dochodzi do częstych sprzeczek ale wiem że mnie tak traktować nie będzie (bo i tak się nie damTatiana napisał/a:
potym jak traktuje matke poznasz jak bedzie traktowal Ciebie....
chyba nie zawsze tak jest...
Wasz "typ idealny"
Napisano 21 czerwca 2007 - 22:29
Napisano 22 czerwca 2007 - 06:41
Oczywiscie, ze to nie jest prawda. Tym bardziej, ze w zyciu roznie bywa i czesto dzieci maja z jakiegos powodu zly kontakt z matkami...czasem nie maja go wcale.
Wiec to kobiete, swoja kobiete traktuja tak jak sobie na to zaluguje
Napisano 26 czerwca 2007 - 16:59
http://www.joemonste... ... &pageID=1
Napisano 26 czerwca 2007 - 17:10
Tez sądzę że nie ma ideałów.
Napisano 03 lipca 2007 - 22:55
ambitny
szarmancki
kulturalny
romantyczny
szczery
wysoki
mający coś ciekawego do powiedzenia
wykształcony!!
tolerancyjny
mądry
skromny
dobrze zbudowany
Cos by sie tam jeszcze chyba znalazło
Hmmm właściwie to jedna rzecz z tej listy sie zmieniła - wykształcenie nie ma dla mnie iększego znaczenia. Nie trzeba być magistrem, żeby być mądrym albo żeby mieć coś ciekawego do powiedzenia.
Powiem w sekrecie, że mój misiek nie spełnia wszystkich tych "wymagań", ale dla mnie i tak jest tzw."idealnym"
Niechcę nikogo innego za żadne skarby świata!!!!![/list]
Napisano 04 lipca 2007 - 11:28
oczywiście, że wykształcenie nie jest najważniejsze. i że osoby bez wyższego potrafią być mądre, ciekawe, mające wyrobione swoje zdanie na wiele tematów itd.
ale wyobraź sobie taką sytuację, że kobieta ma doktorat, wykłada na wyższej uczelni, interesuje się sztuką, muzyką, wsytawami itd. i czy taka osoba miałaby o czym w ogóle rozmawiać z człowiekiem, który jest tylko po podstawówce np? nie wydaje mi się... :roll:
[quote name=".">
mój misiek nie spełnia wszystkich tych "wymagań"
oj, bo chyba żaden z naszych mężczyzn nie jest takim typem idealnym
Napisano 04 lipca 2007 - 13:35
wyoski, ciemne oczy ciemna karnacja, ciemne włosy,ładny tyłek i szyja. / takiego juz miałam/ ale co z tego.. z ładnej miski nie pojesz.
charakter-
opiekunczy, szczery,zdobywca,lagodny,naturalny,dajacy mi poczucie bezpoieczenstwa,sluchajacy mnie uwaznie,taki do ktorego moge zadzwonic 24/7 jak mam problem,tolerancyjny,lekko (LEKKO) zazdrosny,akceptujący moje wady... i mogłabym wymieniac i wymieniać.... a tak naprawde..
JESZCZE SIĘ TAKI NIE NARODZIŁ , KTORY ODPOWIADAŁBY MI NA CONAJMNIEJ 80% NIE MÓWIĄC O 100.
Napisano 05 lipca 2007 - 08:41
Napisano 10 lipca 2007 - 20:41
Napisano 10 lipca 2007 - 21:08
Napisano 10 lipca 2007 - 23:06
hmmmmm.... skąd ja to znam
Napisano 11 lipca 2007 - 13:23
hahahaha, no, karczycho należy mieć elastyczne;P ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D
Napisano 11 lipca 2007 - 19:24
hmmmmm.... skąd ja to znam
hihihi ja też
pasuje do mnie jak pies do jeża
ehh nie ma to jak męska szczerość
hihihi no to prawdziwa baba z jajami z Ciebie jest hihihi
Napisano 11 lipca 2007 - 22:15
hihihi no to prawdziwa baba z jajami z Ciebie jest hihihi
no, ba... Madae, takie są teraz kobiety:D za faceta trzeba mysleć i trzyamć krótko:D
Napisano 11 lipca 2007 - 22:40
mamusia mi tak zawsze mówi:D
Napisano 14 lipca 2007 - 03:08
Diablica666
ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D
sex, drugs & rock'n roll
hehe, dokładnie to!
Mój chłopak też gra na perce także tego...
A co do znajomych ojca...
Mój tata grał z M.Grechutą i L.Janerką także u jego muzycznych znajomych też raczej nei miałabym czego szukać, bo to dziadki już w sumie
Napisano 14 lipca 2007 - 09:18
hehe, dokładnie to!
no, ba:) a wiesz co mówią o perkusistach?;> ja to samych perkusistow znam, a zawsze marzył mi sie wydziarany gitarzysta:P
Mój tata grał z M.Grechutą i L.Janerką także u jego muzycznych znajomych też raczej nei miałabym czego szukać, bo to dziadki już w sumie
hahahahaha, no coś w tym jest:) ale bajer:D
Napisano 14 lipca 2007 - 10:05
hehe, dokładnie to!
no, ba:) a wiesz co mówią o perkusistach?;> ja to samych perkusistow znam, a zawsze marzył mi sie wydziarany gitarzysta:P
co mówią o perkusistach? ;>
Jeszcze znajdziesz swojego wydziaranego od stóp do głów gitarzystę