Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Wasz "typ idealny"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#21 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 22:29

Tatiana napisał/a:
potym jak traktuje matke poznasz jak bedzie traktowal Ciebie....

chyba nie zawsze tak jest...

Zgadzam się Madziu z tobą,u mojego miska jest tak że on wogole nie dogaduje się z matką,dochodzi do częstych sprzeczek ale wiem że mnie tak traktować nie będzie (bo i tak się nie dam :D)
Dołączona grafika

#22 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 czerwca 2007 - 06:41

hehe, myslalam ze tylko ja tak mysle ;-)
Oczywiscie, ze to nie jest prawda. Tym bardziej, ze w zyciu roznie bywa i czesto dzieci maja z jakiegos powodu zly kontakt z matkami...czasem nie maja go wcale.
Wiec to kobiete, swoja kobiete traktuja tak jak sobie na to zaluguje :-) a nie jak matke
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#23 Morfiniasta

Morfiniasta
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 16:59

ja nie mam idealu...tak mi sie wydaje...ale wiem napewno ze takiego faceta to bym nie chciala:
http://www.joemonste... ... &pageID=1

#24 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 26 czerwca 2007 - 17:10

bleee ale ma mięśnie, ja bym takiego napewno nie chciała :/
Tez sądzę że nie ma ideałów.
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#25 .::Moniczka::.

.::Moniczka::.
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 03 lipca 2007 - 22:55

Kiedyś w swoim profilu, na fotce.pl w rubryce "wymarzony partner" napisałam:
ambitny
szarmancki
kulturalny
romantyczny
szczery
wysoki ;-)
mający coś ciekawego do powiedzenia
wykształcony!!
tolerancyjny
mądry
skromny
dobrze zbudowany

Cos by sie tam jeszcze chyba znalazło :-D
Hmmm właściwie to jedna rzecz z tej listy sie zmieniła - wykształcenie nie ma dla mnie iększego znaczenia. Nie trzeba być magistrem, żeby być mądrym albo żeby mieć coś ciekawego do powiedzenia. ;-)

Powiem w sekrecie, że mój misiek nie spełnia wszystkich tych "wymagań", ale dla mnie i tak jest tzw."idealnym" ;-)
Niechcę nikogo innego za żadne skarby świata!!!!![/list]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 11:28

do końca się nie zgodzę...
oczywiście, że wykształcenie nie jest najważniejsze. i że osoby bez wyższego potrafią być mądre, ciekawe, mające wyrobione swoje zdanie na wiele tematów itd.
ale wyobraź sobie taką sytuację, że kobieta ma doktorat, wykłada na wyższej uczelni, interesuje się sztuką, muzyką, wsytawami itd. i czy taka osoba miałaby o czym w ogóle rozmawiać z człowiekiem, który jest tylko po podstawówce np? nie wydaje mi się... :roll:

[quote name=".">

mój misiek nie spełnia wszystkich tych "wymagań"

oj, bo chyba żaden z naszych mężczyzn nie jest takim typem idealnym ;-) kochamy ich za całe mnóstwo ich cudownych cech i za to jakimi ludźmi są :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 13:35

Wygląd-
wyoski, ciemne oczy ciemna karnacja, ciemne włosy,ładny tyłek i szyja. / takiego juz miałam/ ale co z tego.. z ładnej miski nie pojesz.
charakter-
opiekunczy, szczery,zdobywca,lagodny,naturalny,dajacy mi poczucie bezpoieczenstwa,sluchajacy mnie uwaznie,taki do ktorego moge zadzwonic 24/7 jak mam problem,tolerancyjny,lekko (LEKKO) zazdrosny,akceptujący moje wady... i mogłabym wymieniac i wymieniać.... a tak naprawde..

JESZCZE SIĘ TAKI NIE NARODZIŁ , KTORY ODPOWIADAŁBY MI NA CONAJMNIEJ 80% NIE MÓWIĄC O 100.

#28 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lipca 2007 - 08:41

Madziu81 to co napisałaś, że ludzie o dużych różnicach w wykształceniu nie współgrają ze sobą to przyznaję Tobie rację w 200%. W moim otoczeniu jest mnóstwo takich par gdzie kobieta albo mężczyzna mają wyższe wykształcenia i nawet nie mogą wspólnie gdzieś wychodzić. Skoro żona jest doktorem w dziedzinie sztuki to gdzie ona pójdzie z mężem spawaczem :roll: W jej środowisku są całkiem inne rozmowy jak w środowisku jej męża.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#29 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 08:59

mi sie podoba jonathan bennett-troszke podobny do mojego meza, ale wiadomo ze nie liczy sie tylko wyglad, ale osobowosc, zreszto nie dla psa kielbasa

Załączone miniatury

• 36388[1].jpg

Filipek

#30 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 10 lipca 2007 - 20:41

hmm... ja to zawsze mazryłam o takim czarnym,wydziaranym rockowcu:D sex,drugs and rock'n'roll:D i tacy mnie chyba najbarzdziej jarają...łącznie z tymi,których nie mogę mieć...ale to juz inna historia;) chARAKTEREK? no cóż..nie moze być większym egoistą niż ja i tak samo pieprznięty:D
żeglarski obóz. Mazury.

#31 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 10 lipca 2007 - 21:08

mamusia22, kręcą cie tacy grzeczni chłopcy? :D ja wole tyaki bardziej męski typ :) chociaz moj ostatni facet nie był takim "prawdziwym mezczyzną" :)

#32 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 10 lipca 2007 - 23:06

[quote name="rokisss"]hmm... ja to zawsze mazryłam o takim czarnym,wydziaranym rockowcu:D sex,drugs and rock'n'roll:D i tacy mnie chyba najbarzdziej jarają

hmmmmm.... skąd ja to znam :mrgreen: zawsze jak idzie taki koleś po ulicy to mało sobie karku nie skręcę :lol: Mam kilku takich znajomych ogólnie muzycy (gitarzysta,basista i wokalista) tworza swoją muzę,grają koncerty ogólnie spoko klimacik :-) ale niestety odkąd jestem z tosiem to kontakt się zmniejszył...powód? mój facet jest za grzeczny ,za ciapowaty nie jest w klimacie i pasuje do mnie jak pies do jeża :evil: ehh nie ma to jak męska szczerość :roll:
Dołączona grafika

#33 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 13:23

Diablica666
hahahaha, no, karczycho należy mieć elastyczne;P ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D
żeglarski obóz. Mazury.

#34 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 19:24

hmmmmm.... skąd ja to znam :mrgreen:

hihihi ja też :P

pasuje do mnie jak pies do jeża :evil: ehh nie ma to jak męska szczerość :roll:

hihihi no to prawdziwa baba z jajami z Ciebie jest hihihi :mrgreen:

#35 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 22:15

hihihi no to prawdziwa baba z jajami z Ciebie jest hihihi

no, ba... Madae, takie są teraz kobiety:D za faceta trzeba mysleć i trzyamć krótko:D
żeglarski obóz. Mazury.

#36 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 22:27

takie są teraz kobiety:D za faceta trzeba mysleć i trzyamć krótko:D

Zgadzam się z toba :mrgreen:
Dołączona grafika

#37 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 11 lipca 2007 - 22:40

Diablica666:

mamusia mi tak zawsze mówi:D :P
żeglarski obóz. Mazury.

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 03:08

Diablica666
ja też mam takich znajomych (mój ojczym gra na prece w dwóch kapelach, chrzestny rownież) więc rockowcy, koncerty, bajery i te sparwy mam obcykane:P tylko większość tych, których znam jest w wieku moich potencjalnych ojców, a mnie to tacy do 30-stki najbardziej:D:D:D

sex, drugs & rock'n roll

hehe, dokładnie to! :)

Mój chłopak też gra na perce także tego... :)

A co do znajomych ojca... :P
Mój tata grał z M.Grechutą i L.Janerką także u jego muzycznych znajomych też raczej nei miałabym czego szukać, bo to dziadki już w sumie :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#39 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 09:18

hehe, dokładnie to!

Mój chłopak też gra na perce także tego...

no, ba:) a wiesz co mówią o perkusistach?;> ja to samych perkusistow znam, a zawsze marzył mi sie wydziarany gitarzysta:P

Mój tata grał z M.Grechutą i L.Janerką także u jego muzycznych znajomych też raczej nei miałabym czego szukać, bo to dziadki już w sumie

hahahahaha, no coś w tym jest:) ale bajer:D
żeglarski obóz. Mazury.

#40 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 lipca 2007 - 10:05

hehe, dokładnie to!

Mój chłopak też gra na perce także tego...

no, ba:) a wiesz co mówią o perkusistach?;> ja to samych perkusistow znam, a zawsze marzył mi sie wydziarany gitarzysta:P

co mówią o perkusistach? ;>

Jeszcze znajdziesz swojego wydziaranego od stóp do głów gitarzystę ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.