Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

uwaga na bizuterie od jubilerow !

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 renata1678

renata1678
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 09 maja 2015 - 13:42

niedawno chciałam sie pozbyć niechcianej złotej bizuterii, któa mi sie zle kojarzy i odwiedzilam kilku jubilerow warszawskich

otoz okazalo sie, ze " z łąską wielką " mogą mi oni zapłacić " aż"  30 % wartości biżuterii

ostrzegam zatem wszystkich przed zakupem bizuterii na prezenty, bo potem nie bedzie co z tym robic i przelezy na dnie szuflady zmarnowane

no chyba ze kogos satysfakcjonuje oddanie zlota  prawie za darmo !?!

#2 Tamara_26

Tamara_26
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 12 maja 2015 - 13:11

no tak jest jubilerzy chcą zarobić, prawie za darmo musisz im potem oddać złoto. Nie opłaca się...

#3 Euforia

Euforia
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 02 czerwca 2015 - 00:59

Spotkałam się z czymś podobnym. Skup złota reklamuje się jako sposób na zdobycie gotówki, ale potem okazuje się, ile tej gotówki oferują. Chyba lepiej już sprzedawać biżuterię na portalach internetowych.

#4 Rika

Rika
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 21 czerwca 2015 - 13:23

Nigdy nie sprzedawałam biżuterii, kompletnie nie wiem jak ten rynek funkcjonuje.

#5 agaaga07

agaaga07
  • Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 02 września 2016 - 13:23

O ile dobrze pamiętam cena za gram w skupie to 60-80 zł, a cena za 1 g w sprzedaży to 200 zł. Więc nie dziw się, że ci oferują 1/3 wartości. Jak wyszło ze sklepu to już jest używane.