i jak przystało na 'dziewoje ze wsi' (Ta kiecka to wiocha !
folklor wywodzi sie glownie z terenów wiejskich
Któraś dziewczyna wcześniej pisała, że przód może wyglądać trochę dziwnie - i z tym się zgadzam, bo kiepsko się te falbany układają
Napisano 17 sierpnia 2011 - 07:00
i jak przystało na 'dziewoje ze wsi' (Ta kiecka to wiocha !
folklor wywodzi sie glownie z terenów wiejskich
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 17 sierpnia 2011 - 09:59
Któraś dziewczyna wcześniej pisała, że przód może wyglądać trochę dziwnie - i z tym się zgadzam, bo kiepsko się te falbany układają
ale ogólnie kolorystyka, krój (piękny tren
) i nawet te folklorystyczne wzory - jestem na tak
przynajmniej może się domyślić jaki kraj reprezentuje
Napisano 17 sierpnia 2011 - 11:59
Napisano 17 sierpnia 2011 - 14:01
..ale jak magdaaaaa, już napisała to folklor więc idealnie pasuje to NASZEJ Miss wsi
Napisano 17 sierpnia 2011 - 16:21
To prawda, jest mega przeciętna, taka typowa Słowianka, ale z mojego miastaNie chciałam tak otwarcie komentować urody naszej miss, ale to raczej taka przeciętna dziewczyna. Ładniejsze widuję codziennie w autobusie
choć, żeby nie było brzydka nie jest.
pewnie była szyta na miarę i wszysktko idealnie musiała leżeć, temu tak ładnie leżyale sukienka leży na niej ładnie

Napisano 17 sierpnia 2011 - 19:32
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 sierpnia 2011 - 19:51
Napisano 17 sierpnia 2011 - 20:22
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 17 sierpnia 2011 - 20:32
ja mam mniejsze więc aż tak negatywnie nie oceniam go bo chciało by się mieć większyohhh nie.. nie chciałaby takiego biustu...
racjaa jakie obciążenie dla kręgosłupa
pociełabym sie gdybym miala taki biust , na kazde urodziy zyczyłabym sobie kase na operacje , aby w fotce do dowodu nie opierac o nie brody
![]()
![]()
\
Napisano 18 sierpnia 2011 - 06:39
Napisano 18 sierpnia 2011 - 10:56
Napisano 23 sierpnia 2011 - 18:02
Napisano 23 sierpnia 2011 - 21:19
o tej sukienkce juz dyskutowałysmyŚliczna sukienka
![]()
![]()
![]()
sama chciałabym mieć taką.
Napisano 23 sierpnia 2011 - 21:45
Ja to czytałam w Glamour - był z nią fajny wywiad, a pod nim adnotacja, że w dniu gdy pismo wychodziło do druku para ogłosiła separacjęz e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to
Napisano 24 sierpnia 2011 - 09:45
Ja to czytałam w Glamour - był z nią fajny wywiad, a pod nim adnotacja, że w dniu gdy pismo wychodziło do druku para ogłosiła separacjęz e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to
Napisano 24 sierpnia 2011 - 17:07
no ale zwiazek to nie tylko uroda. dla mnie jest on troszke wykreowany , małonaturalny.Od jakiegoś czasu im się zanosiło na rozstanie. BTW czy uważacie, że jej mąż jest przystojny
Napisano 24 sierpnia 2011 - 18:21
też to czytałam i też mnie zaskoczyło ale nie dowieżam, ciekawe czy to prawda czy tylko plotka.,z e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to.
Napisano 25 sierpnia 2011 - 17:48
Oszpecili Księcia Williama i Kate Middleton
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Zakup nieruchomości |
|
|
|
Odebranie praw rodzicielskich |
|
|
|
Zabezpieczenie ciągów komunikacyjnych i przewodów na hali produkcyjnej / evencie. |
|
|
|
Dom czy mieszkanie? |
|
|
|
projektowanie wnętrz |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych