Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#581 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 07:00

Ta kiecka to wiocha !

folklor wywodzi sie glownie z terenów wiejskich

i jak przystało na 'dziewoje ze wsi' ( :lol: ) powiem, że mnie się sukienka podoba :D
Któraś dziewczyna wcześniej pisała, że przód może wyglądać trochę dziwnie - i z tym się zgadzam, bo kiepsko się te falbany układają <bezradny></span> ale ogólnie kolorystyka, krój (piękny tren :D) i nawet te folklorystyczne wzory - jestem na tak <ookk></span> przynajmniej może się domyślić jaki kraj reprezentuje :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#582 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 09:59

Któraś dziewczyna wcześniej pisała, że przód może wyglądać trochę dziwnie - i z tym się zgadzam, bo kiepsko się te falbany układają <bezradny></span> ale ogólnie kolorystyka, krój (piękny tren :D) i nawet te folklorystyczne wzory - jestem na tak <ookk></span> przynajmniej może się domyślić jaki kraj reprezentuje :mrgreen:

to prawda z wym przodem, bo jakoś za bardzo do góry idzie. No i mi się generalnie nie podobają takie wycięte przody, ale to chyba jakoś modne teraz jest, bo dużo takich sukienek widziałam. A tren jest bardzo ładny. mi się podobają te rustykalne wstawki. Sukienka jest oryginalna :)

#583 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 10:53

Ta kiecka to wiocha ! :lol:

Chociaż 1 os. się ze mną zgadza :-P no..ale jak magdaaaaa, już napisała to folklor więc idealnie pasuje to NASZEJ Miss wsi :-P
Dołączona grafika

#584 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 11:59

Kiecka fajna, dziewcze juz mniej mi sie podoba. :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#585 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 14:01

..ale jak magdaaaaa, już napisała to folklor więc idealnie pasuje to NASZEJ Miss wsi :-P

Nie chciałam tak otwarcie komentować urody naszej miss, ale to raczej taka przeciętna dziewczyna. Ładniejsze widuję codziennie w autobusie :P choć, żeby nie było brzydka nie jest.
ale sukienka leży na niej ładnie :)

#586 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 16:21

Nie chciałam tak otwarcie komentować urody naszej miss, ale to raczej taka przeciętna dziewczyna. Ładniejsze widuję codziennie w autobusie :P choć, żeby nie było brzydka nie jest.

To prawda, jest mega przeciętna, taka typowa Słowianka, ale z mojego miasta :mrgreen: dlatego aż tak neatywnie wypowiadać się nie będę na jej temat.

ale sukienka leży na niej ładnie :)

pewnie była szyta na miarę i wszysktko idealnie musiała leżeć, temu tak ładnie leży

[ Dodano: 2011-08-17, 17:38 ]
1. Skandal z reklamą bielizny dla dzieci
Problem w tym, że dziewczyny mają po kilka lat, a zostały pokazane w pozach i przebraniach godnych dojrzałych kobiet.
Co sądzicie o takiej modzie na kreowanie dzieci na dorosłych? Czy to jeszcze prowokacja, czy nadużycie?

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak dla mnie jakiś nadzwyczajnych poz nie ma, a jak Wy uważacie ?

2.To jest prawdziwa gwiazda!
Czy można było ubrać w taką sukienkę kogoś innego?
Czy%20można%20było%20ubrać%20w%20taką%20sukienkę%20kogoś%20innego?

Lubię Beyonce i uważam, żę sukienka z GWIAZDAMI pasuje do niej, fajne ma kształy.

3. Victoria Beckham stosuje dietę pięciu garści
Oznacza to, że każdego dnia zjada pięć porcji wysokobiałkowych produktów, które dostarczają jej niezbędnych wartości odżywczych, witamin i składników mineralnych.

Ale to znaczy, że je 5 posiłków wielkości garści? Czy 5 normalnych?

4. Siostry Kardashian skopiowały wzory torebek?

Monica Botkier dostrzegła niepokojąco duże podobieństwo między jedną z toreb sióstr, a zaprojektowanym przez siebie .Oryginalna torba kosztuje 600 dolarów, torebka Kardashianek - 94Pytanie tylko - czy to jedyny przypadek tak mocnej inspiracji ze strony Kardashianek? Czy, kiedy 25 sierpnia ich kolekcja trafi do sklepów, znów nie usłyszymy, że jakiś model bardzo przypomina markowy gadżet?
Dołączona grafika

Rzeczywiście są podobne, ale dla mnie ani oryginał ani podróbka Kardaszianek nie podoba się.

[ Dodano: 2011-08-17, 17:39 ]
Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-08-17, 17:43 ]
5. Wendy Fiore i jej gigantyczne piersi
Fiore pochodzi z Chicago, ponoć jest skromną osobą, Wendy zapewnia, że jej imponujący biust jest zupełnie naturalny.
Trudno nam uwierzyć w taką hojność natury, ale kto wie... często podkreśla, że to nauczyło ją pokory.

Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika

Rzeczywiście jest skromna i ma dużo pokory w sobie <umieraam></span> ciekawe czy natural. czy szcztuczne :->
Dołączona grafika

#587 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 19:32

pociełabym sie gdybym miala taki biust , na kazde urodziy zyczyłabym sobie kase na operacje , aby w fotce do dowodu nie opierac o nie brody ;-) :-)
co do bielizny dzieciecej , to skoro to jest da dzieci to dlaczego nie jest dziewczynka z jakims misiem pokazana , albo cos barziej infantylnego. fakt sesja dla voga byla bardziej wulgarna , ale nie wiem co maja na celu takie reklamy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#588 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 19:51

ohhh nie.. nie chciałaby takiego biustu... okropny jest :/ to powinien być kompleks a nie coś czym można się chwalić :/

#589 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 20:22

Nie dobrze mi się zrobiło jak zobaczyłam te big piersi :roll:
Toż to kalectwo :roll: a jakie obciążenie dla kręgosłupa

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#590 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 20:32

ohhh nie.. nie chciałaby takiego biustu...

ja mam mniejsze więc aż tak negatywnie nie oceniam go bo chciało by się mieć większy :-P

a jakie obciążenie dla kręgosłupa

racja :-/

pociełabym sie gdybym miala taki biust , na kazde urodziy zyczyłabym sobie kase na operacje , aby w fotce do dowodu nie opierac o nie brody ;-) :-)
\

<umieraam></span>
Dołączona grafika

#591 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 06:39

Jesli to jest jej biust to nie rozumiem kpiny. A tego nie wiemy. Prawda?
Jesli zrobiony - nie rozumiem głupoty tej kobiety.
Nie raz widze dziewczyne z ogromnym biustem. I co ? mam sie z niej smiac ? ma jaki ma . Nie wazne ze duzy czy mały wazne zd zdrowy. Tak ja natura obdarzyła.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#592 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 10:56

Wyglądają w miarę naturalnie przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo nie chce się im za bardzo przyglądać w pracy coby koledzy mojego kompa jak muchy nie obsiedli :P

A co do sesji z dziećmi... co się dzieje? Nowa moda? Zamiast anoreksji, pedofilia? Ja też nie uważam, że to wulgarne pozy ale po co ten makijaż, fryzury i rozmemłane łózko?

#593 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 18:02

1. Will Smith i Jada Pinkett Smith są w separacji
Byli w związku od 13 lat, mają dwoje dzieci. Will Smith i jego żona, Jada Pinkett-Smith rozstają się.Co się zatem stało, że tak nagle gruchnęła wieść o separacji?
Być może wkrótce się dowiemy...

Dołączona grafika

Nieźle, o ile jest to prawda. Jako parę lubiłam ich ze względu na staż małżeński.

2. Oszpecili Księcia Williama i Kate Middleton
Lalki wzorowane na książęcej parze wyglądają jak karykatury, choć nie brak im uroku.
Dołączona grafika

Racja okropne te lalki :mrgreen:

3. Megan Fox w magazynie Amica
Dołączona grafika

Jak zwyklę śliczna

4. Paulina Sykut i jej seksowna suknia ślubna
Dołączona grafika Dołączona grafika

Śliczna sukienka <lovam1></span> <lovam1></span> <lovam1></span> <lovam1></span> sama chciałabym mieć taką.
Dołączona grafika

#594 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 21:19

Śliczna sukienka <lovam1></span> <lovam1></span> <lovam1></span> <lovam1></span> sama chciałabym mieć taką.

o tej sukienkce juz dyskutowałysmy ;-)
ja ostanio czytałam ,z e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to. :roll:

#595 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 21:35

dobra, plotki ślubne mamy tutaj :arrow: http://babskiswiat.n...d-vt346,550.htm ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#596 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 sierpnia 2011 - 21:45

z e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to

Ja to czytałam w Glamour - był z nią fajny wywiad, a pod nim adnotacja, że w dniu gdy pismo wychodziło do druku para ogłosiła separację :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#597 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 09:45

z e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to

Ja to czytałam w Glamour - był z nią fajny wywiad, a pod nim adnotacja, że w dniu gdy pismo wychodziło do druku para ogłosiła separację :roll:

Od jakiegoś czasu im się zanosiło na rozstanie. BTW czy uważacie, że jej mąż jest przystojny? W tv tyle razy się niem zachwycali, a mi się on w ogóle nie podoba :/

#598 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 17:07

Od jakiegoś czasu im się zanosiło na rozstanie. BTW czy uważacie, że jej mąż jest przystojny

no ale zwiazek to nie tylko uroda. dla mnie jest on troszke wykreowany , małonaturalny.
no ale szkoda, ze ten zwiazek sie rozpadł.

#599 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 sierpnia 2011 - 18:21

,z e J. Lopez rozstała sie ze swoim parnterem, zaskoczylo mnie to. :roll:

też to czytałam i też mnie zaskoczyło ale nie dowieżam, ciekawe czy to prawda czy tylko plotka.
A odnośnie tej plotki to słyszałam jeszcze, że 'były mąż" J.LO po tym jak rozstał się z J.LO zaczął spotykać z się Evą Longorią - po przyjacielsku, a JLO nie znosi Longori , pomimo tego że wiąże ich latynoska krew

Tilia dzięki za link
Dołączona grafika

#600 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 sierpnia 2011 - 17:48

Oszpecili Księcia Williama i Kate Middleton

To jest dopiero plotka <umieraam></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.