Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#541 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 20:15

Demonica, ale Mucha już dawno, dawno nie jest z Kubą, moze ona mówiła, ze zaczeła być z Kubą 10 lat temu, bo przecież ma teraz innego faceta i to od dawna (Marcel Sora chyba).
Zdjęcia z obecnym partnerem.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#542 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lipca 2011 - 21:52

fajny facet, ale nie wiem czy dlugo beda ze soba :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#543 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 07:15

"Adam "Nergal" Darski – wokalista blackmetalowej formacji Behemoth potwierdził brytyjskiemu magazynowi "Terrorizer", zamiar występu w roli jurora polskiej edycji muzycznego talent show "The Voice".

- Nie podpisałem jeszcze kontraktu, ale wkrótce powinienem to zrobić i mój udział stanie się faktem – powiedział magazynowi Nergal.

-To będzie niezła zabawa. Pierwszy blackmetalowy juror w historii w tak mainstreamowym programie (…). Jedni to pokochają, drudzy to znienawidzą. Ale o to chodzi w muzyce, prawda? Prowokować, powodować różne opinie. Im bardziej te opinie są ekstremalne, tym lepiej. Tak uważam – dodaje lider formacji Behemoth.

Nazwiska czterech "trenerów" wchodzących w skład jury programu TVP 2 "The Voice Of Poland" nie zostały jeszcze oficjalnie ogłoszone. Nieoficjalnie mówi się o udziale takich artystów, jak Kayah, Ania Dąbrowska, Natalia Kukulska czy Andrzej Piaseczny"

źródło: onet.pl
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#544 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 08:38

Dziewczyny zobaczyłam zdjęcie to mnie uderzyło! Ja myślałam o Przybylskiej :oops: sorki ja wczoraj byłam kompletnie nieprzytomna :-/

Ale Mucha ma dziecko? :shock: Z tym nowym? :shock: Co do Kuby Muchy, to jakoś nie ubolewam, że już nie są razem. Co innego, z Kubą Przybylskiej, bo to na prawdę ładna para :)

#545 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 08:42

Ale facet Przybylskiej też nie ma na imię Kuba :lol:

#546 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 08:48

qwa! potrzebuję urlopu. dobrze, ze przynajmniej jest piłkarzem tak jak pamiętałam

Dołączona grafika

#547 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:21

Demonica,to okładka z Przybylską?Wcale nie podobna do siebie,nie poznałam jej zupełnie. :shock:

#548 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:33

taką szczuplejszą twarz ma chyba. może coś przy niej graficy majstrowali :P

#549 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:35

może coś przy niej graficy majstrowali :P

Nie wiem,ale zeby ma jakieś duże :mrgreen:

#550 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:38

To okładka sprzed 3 lat więc Przybylska mogła przytyć na twarzy prawda?tym bardziej,że niedawno urodziła 3 dziecko ;-)

a graficy też pewnie troszkę poprawili zdjęcia...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#551 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:42

Cóż za dobra nowina! Piękna modelka Joanna Krupa (31 l.) już w przyszłym roku wyjdzie za mąż za biznesmena Romaina Zago. Jak dowiedział się "Super Express", prowadząca "Top Model. Zostań modelką" i amerykański biznesmen będą ślubować sobie miłość w Krakowie!

Miały być Włochy - winogrona, oliwki i piekące słońce! A będzie staropolskie jedzenie i przepiękne krakowskie Stare Miasto. Bo seksowna Joasia wraz z narzeczonym Romainem zmienili plany. Już nie chcą ślubu we Włoszech. Zamierzają pobrać się w Krakowie.

- Ślub planowany jest na 2011 rok, ale dokładny termin nie jest jeszcze wybrany, bo Joanna i Romain na razie zastanawiają się nad miejscem ceremonii - mówi w rozmowie z "Super Expressem" menedżerka Krupy Małgorzata Leitner. - Na początku strasznie chcieli wziąć ślub we Włoszech. Ale gdy tylko narzeczony Joanny przyleciał do Polski, zmienili zdanie. Romain jest tak zauroczony Krakowem, że zamarzył, by ślub odbył się w ojczystym kraju jego ukochanej - ujawnia menedżerka.

ak dowiedział się "Super Express", Joanna rozważa zorganizowanie wesela w którejś z trzech restauracji. Pierwsza, którą bierze pod uwagę, to słynny Wierzynek oferujący staropolską kuchnię. Joasia zachwycona jest również Pałacem Śmiłowice, gdzie żenił się Cezary Pazura (48 l.). Modelka marzy, by ten dzień upłynął w anielskiej atmosferze i dlatego rozważa też romantyczną restaurację Pod Aniołami. Którą wybierze? Na razie nie wiadomo.

Jedno jest pewne - Asia i Romain nie mogą doczekać się, aż wreszcie powiedzą sobie "tak". I to w Polsce!

źródło: www.se.pl

201407101662.png

#552 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:48

Ślub planowany jest na 2011 rok

to chyba jakiś stary news ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#553 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 15:56

Joanna Krupa (31 l.)

To z kim bierze ślub, kiedy i dlaczego to jakoś mało obchodzi, chyba do końca życia będzie się kojarzyć tylko z "Tap mdl" :lol:
Dołączona grafika

#554 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 19:58

madz czytałam o nergalu w zeszłym miesiacu, ze dostanie za to nie duzo kasy i oczywiscie komentarze , ze on i taki komercyjny program.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#555 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:31

Myślicie, ze ślub Krupy w Polsce troszki zareklamuje nasz kraj za granicą? Bo mi się wydaje, że tylko my się tak Krupą ekscytujemy, a w Stanach nikt jej nie zna:/

#556 annagrodzka

annagrodzka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:42

znają krupę, kojarzą, ale to taka niszowa gwiazdeczka jakich wiele :) no jak u nas jakieś mariny albo żora z tanca z gwiazdami, takie klimaty :P

[ Dodano: 2011-08-01, 11:42 ]
no ale sie ustawila z tym facetem :)

#557 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 11:04

a w Stanach nikt jej nie zna:/

Moim zdaniem jest znana,chociażby ze zdjeć reklamowania bielizny i tamtejszej edycji Tańca z gwiazdami(bo chyba brała udział?)
My Polacy niestety zazwyczaj nie potrafimy cieszyć sie z sukcesów naszych rodaczek po za granicami naszego kraju.Dziewczyna znalazła swoj sposob na życie ,osiagnęła to co osiągnęła.I jest bardzo pracowita,z tego co słyszałam z wywiadów.

kojarzą, ale to taka niszowa gwiazdeczka jakich wiele

Moim zdaniem jest piekna i madra kobietą.

[ Dodano: 2011-08-01, 12:06 ]

no ale sie ustawila z tym facetem :)

nie jestem złośliwa,ale nasuwa mi sie pytanie,,Czyżby zazdrość''?

#558 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 11:10

Moim zdaniem jest znana,chociażby ze zdjeć reklamowania bielizny

Najbradziej jest znana chyba z plakatu popierającego akcję P.E.T.A.
Budził wiele kontrowersji :P

Załączone miniatury

• peta krupa.jpg
  • peta krupa2.jpg

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#559 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 11:15

Najbradziej jest znana chyba z plakatu popierającego akcję P.E.T.A.
Budził wiele kontrowersji :P

Masz rację,że budził kontrowersje.Ale praktycznie to jednak mało wiemy o jej życiu po za granicami naszego kraju.I najbardziej kluje nas w oczy to, owe rozbieranie się do różnych zdjęć .Tych bardziej przyzwoitych i tych nieco mniej.
Najwazniejsze,ze uparcie dąży do celu i jest ambitna osobą.Że robi to co lubi. :-D

#560 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 11:50

Jeżeli chodzi o ochronę zwierząt to popieram ją całym sercem, ale o ile dobrze pamiętam jej kariera rozpoczęła się od występów na pokazach bielizny i w magazynach dla panów. Ja jednak jakoś bardziej się cieszę jak nasze rodaczki są cenione za inne talenty niż rozbierane występy :/