Także słyszałam te plotki,ciekawe jakiej płci bedzie maleństwo.Ja stawiam na jąderka.podobno liszowska jest w ciazy
Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)
Napisano 30 stycznia 2011 - 17:06
Napisano 30 stycznia 2011 - 17:56
powiedziała, że według badań będzie to córka.ciekawe jakiej płci bedzie maleństwo
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 30 stycznia 2011 - 20:27
czyli to juz bardziej zaawansowana sprawapowiedziała, że według badań będzie to córka.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 31 stycznia 2011 - 18:20
mozliwe , kiedys w tv wypowiadal sie lekarz , ze wlasnie w trzecim miesiacu na dobrym sprzecie jest to mozliwewyczytalam na pudelku ze to dopiero 3 miesiac, i ze to niemozliwe
aby juz w tym miesiacu znala plec swojego dziecka. nie wiem ile w tym prawdy
Napisano 01 lutego 2011 - 08:25
Teraz to fakt.Wczoraj w telewizji potwierdziła tę plotkę.Pani Joanna,jest bardzo szczęśliwa,że będzie mieć maleństwo.podobno liszowska jest w ciazy
Napisano 01 lutego 2011 - 15:48
o fajnie, tak myslalam ze szybko sie starac beda bo juz ma chyba 32 lata ?podobno liszowska jest w ciazy
stawiam na chłopka
Napisano 01 lutego 2011 - 16:02
stawiam na chłopka
powiedziała, że według badań będzie to córka.
Napisano 21 lutego 2011 - 16:27
Napisano 21 lutego 2011 - 16:55
a ona z kims jest ? nawet nie wiem ile ma latMagda Mołek w ciązy
Napisano 22 lutego 2011 - 18:43
a ona z kims jest ?
Wyszła za mąż
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 23 lutego 2011 - 10:57
nawet nie wiedziałamWyszła za mąż
Napisano 31 marca 2011 - 13:07
Początkowo mówiło się jedynie o kryzysie w siedmioletnim małżeństwie Roberta i Katarzyny Janowskich. Jednak teraz to już pewne: para się rozwodzi! Popularny prezenter, gospodarz show z wielomilionową oglądalnością Jaka to melodia? nie obnosi się ze swoim życiem prywatnym w mediach. W rzadkich wywiadach mówił o swojej żonie z miłością i oddaniem, ich związek mógł być wzorem dla innych małżeństw. Jednak teraz to już przeszłość. Pozew rozwodowy wpłynął do sądu… rok temu! Teraz Janowski i jego żona oczekują na trzecią rozprawę, która zakończy ich małżeństwo. "
źródło:wp.pl
Szkoda, bo wydawało mi się, ze się kochają i jak na takie realia długo ze sobą byli - 7 lat przed ślubem i 7 po.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 31 marca 2011 - 15:05
też mi sie wydawało. No ale... bywa. Szkoda.bo wydawało mi się, ze się kochają i jak na takie realia długo ze sobą byli
Napisano 31 marca 2011 - 15:09
Napisano 31 marca 2011 - 15:16
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 31 marca 2011 - 15:45
mam nadzieje, ze mu nie odbije i nie bedzie sie z 20stkami prowadzał.
Napisano 06 kwietnia 2011 - 18:41
onet.plAlicja Janosz powraca z nową płytą
W dwa lata po zwycięstwie w popularnym programie "Idol" i wydaniu debiutanckiej płyty, Alicja świadomie zniknęła z komercyjnej sceny, decydując się na przerwę w występach publicznych. Po ukończeniu studiów w Warszawie przeprowadziła się do Wrocławia, gdzie od 3 lat współpracuje z zespołem HooDoo Band, którego debiutancki krążek został nominowany do tegorocznych Fryderyków w kategorii Najlepsza Płyta Bluesowa.
"Miałam ogromne szczęście, że album zgodzili się ze mną współtworzyć moi przyjaciele i wspaniali muzycy: Bartłomiej Miarka, Andrzej Stagraczyński, Łukasz Damrych oraz mój mąż Bartosz Niebielecki, który jest również producentem płyty" – opowiada Alicja.
Nowy album Alicji Janosz utrzymany jest w klimacie soulowym z domieszką bluesa i jazzu. Na drugiej w dorobku, lecz pierwszej w dorosłym życiu, płycie pojawią się utwory w języku polskim i angielskim. Wokalistka jest autorką tekstów oraz niemal wszystkich kompozycji. Jak pisze wydawca albumu: "Alicja długo dojrzewała do nagrania i wydania tego krążka ponieważ niezależność artystyczna stała się dla niej sprawą priorytetową, wiele lat walczyła też o rozwiązanie kontraktu fonograficznego, jaki przyniosło jej zwycięstwo w Idolu".
Album, ukaże się jesienią tego roku. Jednak już przed wakacjami usłyszymy promocyjny singiel, będący pierwszym zwiastunem płyty. Pierwsze autorskie koncerty Alicji planowane są na październik.