Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
947 odpowiedzi w tym temacie

#461 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 03 października 2010 - 13:57

kolejną babkę

Mandaryna odeszła - od razu pocieszył się Anką.
Anka odeszła - znalazł nową.
Wg mnie On nie potrafi walczyć o to co ma, tylko od razu pokazuje, że sobie poradzi bez byłych i po jednej ma drugą.
Kiedyś widziałam z nim wywiad, mówił tam, że nie potrafi być sam.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#462 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:21

A ja wciąż nie mogę pojąć co to kobiety w nim widzą??? Urody żadnej, w głowie nie po kolei, no widać jak traktuje swoje partnerki/zony/kobiety... :-|

#463 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2010 - 14:51

moze kase <bezradny></span> a tak seri milosc nie wybiera . ma facet kase , nie mylic z klasa <umieraam></span> i moze imponowac , a ze sa takie które na to pojda no coz. ciekawe kiedy bedzie nastepne dziecko ??? <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#464 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 03 października 2010 - 19:45

Mandaryna odeszła - od razu pocieszył się Anką.
Anka odeszła - znalazł nową.

A jeszcze zapomniałas o Magdzie Femme :lol: Ogólnie żenada, wieśniak jak dla mnie, a miłości to ja tam nigdzie nie widzę :roll: Ciekawe, kiedy spłodzi kolejne dziecko i nada mu bardzo egzotyczne imię- bo chyba to jego cel życiowy :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#465 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 03 października 2010 - 21:26

A jeszcze zapomniałas o Magdzie Femme

Ona od wielu lat żyje z kobietą ;-)
ale zawsze powtarzała w wywiadach, że Mandaryna rozbiła jej małżeństwo z Michałem.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#466 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2010 - 21:45

zawsze powtarzała w wywiadach, że Mandaryna rozbiła jej małżeństwo z Michałem.

mnie sie zawsze wydawalo ze zwiazke sie rozpadl i dopiero pojawila sie madaryna , ale kto ich tam wie :-D
podobno Kurzajewska i sadowska zostały zawieszone i nie prowadza juz nic w tvp za to ze bez zgody stacji wystapily w jakiejś reklamie.

#467 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 października 2010 - 12:49

Kurzajewska i sadowska zostały zawieszone i nie prowadza juz nic w tvp

a co to za jedne :?:

a co myslicie o tym.. gdyies w gazecie pisalo iz
podczas Dzień Dobry TVN Magda Mołek przejęzyczyła się i "uśmierciła" Nergala.Prezenterka stwierdziła, że cała Polska "żyje smutną wiadomością o śmierci Nergala".

czy dla was to tez zwykla je pomylka :?: nic takiego :?:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#468 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 października 2010 - 13:56

Akurat oglądałam ten program. Ja nie uważam, żeby coś złego się stało, tym bardzej, że chwilę potem zdała sobie sprawę z pomyłki i na wizji zaczęła przepraszać. Każdemu się zdarzy przejęzyczyć, tym bardziej dziennikarce, która musi non stop nawijać.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#469 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 października 2010 - 15:10

a co myslicie o tym.. gdyies w gazecie pisalo iz
podczas Dzień Dobry TVN Magda Mołek przejęzyczyła się i "uśmierciła" Nergala.

Każdemu może się zdarzyć pomyłka.Ale najważniejsze,ze przeprosiła za przejęzyczenie.Pani Magda jest tylko człowiekiem.Lubie ja jako dziennikarkę i wybaczam błąd. :-D

#470 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 06 października 2010 - 19:51

czy dla was to tez zwykla je pomylka :?: nic takiego :?:

Nie wiem o co tyle szumu <bezradny></span>
Przeciez nie powiedziala tego specjalnie.
Nawet najlepszym zaowodowcom moze sie zdazyc zwykle przejezyczenie.
Jakby nie byl facetem Dody nikt by nie zwrocil na to uwagi.

#471 Anika

Anika
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 06 października 2010 - 20:10

podobno Kurzajewska i sadowska zostały zawieszone

a nie słyszałam o tym i szkoda bo bardzo lubiłam Kurzajewską :-/

#472 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 października 2010 - 13:15

Mark Wahlberg (39 l.) nigdy nie miał fioła na punkcie modnych i ekskluzywnych samochodów. Wygląda jednak na to, że ostatnio zmienił swoje podejście do tego hobby. Aktor kupił sobie najwyższy i najdroższy model marki Mercedes Benz SLS AMG.
Źródło-Fakt

[ Dodano: 2010-10-16, 14:21 ]
Sportowe auto o mocy prawie 600 koni mechanicznych, rozpędzające się do setki w niewiele ponad trzy sekundy to marzenie większości fanów motoryzacji. Takiego auta z pewnością pozazdrości Wahlbergowi wielu kolegów z branży.
Fakt
Ten z boku kierowcy to przypadkiem nie facet z programu motoryzacyjnego?
Kiepsko go widać,ale tak mi się wydaje.Nazwiska nie pamiętam.

#473 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2010 - 15:38

nie słyszaałam o tej aferze zmagda molek , ale dla mnie to nic strasznego , kazdemu sie moze zdarzyc.

#474 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 16 października 2010 - 16:04

a słyszeliście o ty jak w pudelku pisali ze Colin Farrell zdradził Alicję Bachledę-Curuś z modelką
Agyness Deyn podczas imprezy???a okazało się że
że facetem, który całował brytyjską piękność nie był irlandzki aktor, a jedynie jego sobowtór, niejaki James Martin.
hehe ale poszła plotka na cały świat..nawet w tv o tym mówili.

Farrell bardzo chciał uniknąć rozgłosu, więc rozstał się z Bachledą w cichy i dyskretny sposób... już kilka miesięcy temu!Nie są już razem.Szkoda moim zdaniem pasowali do siebie.
Dołączona grafika

Pomimo, że Farrell jest ojcem niespełna rocznego synka Alicji Henry'ego Tadeusza, nie poczuwa się jeszcze na siłach, aby założyć rodzinę
"Star Magazine" podaje, że obecnie aktor jest zafascynowany modelką Agyness Deyn (27 l.), a Alicja pogodziła się już z sytuacją. Szczególnie po tym, jak media opublikowały zdjęcie Colina i Agyness całujących się w klubie.

- Alicja zdała sobie sprawę, że nigdy nie zostanie żoną Colina. Colinowi zależy na niej i na dziecku, ale to wolny duch, którego nie da się uwiązać - wyznał znajomy pary.

Potwierdziły się więc przypuszczenia, że nawet dziecko nie jest w stanie utrzymać Farrella na dłużej przy Bachledzie. Aktor zachował się dokładnie tak, jak przypuszczali wszyscy śledzący jego dotychczasowe perypetie uczuciowe.

Co teraz się stanie z Alicją? Czy pozostanie w Stanach Zjednoczonych i będzie sama wychowywała Henry'ego Tadeusza, czy też powróci do Polski i z tą trudną sytuacją będzie się zmagała z pomocą rodziny?

źródło:
http://www.se.pl/
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#475 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 października 2010 - 13:50

ale dla mnie to nic strasznego , kazdemu sie moze zdarzyc.

a według mnie jak na profesjonalna dziennikarke to niezla gafa :-/
Tak..wiem ..jest tylko człowiekiem. Ale jest subtelna różnica miedzy tym że " Nergal jest chory" a " nie zyje"

Mark Wahlberg

fajny gość :)
nie kojarze go tylko wogole <bezradny></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#476 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 18 października 2010 - 19:30

o tej gafie Magdy Mołek słyszałam i podobno ktoś się dziwił, że nie przeprosiła nawet... ciekawe jak to możliwe, że się tak pomyliła?! :-P :-P

a jeśli chodzi o Alicję Bachledę to to w końcu prawda, że nie są już razem czy nie?? Bo już nie wiem co jest prawdą a co nie :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#477 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 października 2010 - 19:48

podobno ktoś się dziwił, że nie przeprosiła nawet...

a ja czytałam w gazecie, że przeprosiła i po programie się popłakała, było jej bardzo głupio za to co powiedziała ;-)

Nie wiem o co takie halo :roll: Czy są przejęzyczenia złe bądź mniej złe? Pomyłka to pomyłka, ale z czegoś sensację trzeba zrobić wkońcu :-/

a według mnie jak na profesjonalna dziennikarke to niezla gafa :-/

a moim zdaniem z igły robią widły. Jak ktoś powie coś dobrego to ani słowa o tym, a jak palnie przez przypadek głupstwo to zaraz by chcieli jakieś konsekwencje wyciągać, nie ona pierwsza i nie ostatnia coś przekręciła. Nie wymagajmy od dziennikarek żeby wzorowo nawijały zawsze i wszędzie :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#478 frezja

frezja
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 19 października 2010 - 20:26

a słyszeliście o ty jak w pudelku pisali ze Colin Farrell zdradził Alicję Bachledę-Curuś z modelką
Agyness Deyn podczas imprezy???a okazało się że
że facetem, który całował brytyjską piękność nie był irlandzki aktor, a jedynie jego sobowtór, niejaki James Martin.
hehe ale poszła plotka na cały świat..nawet w tv o tym mówili.

Farrell bardzo chciał uniknąć rozgłosu, więc rozstał się z Bachledą w cichy i dyskretny sposób... już kilka miesięcy temu!Nie są już razem.Szkoda moim zdaniem pasowali do siebie.
Obrazek

Pomimo, że Farrell jest ojcem niespełna rocznego synka Alicji Henry'ego Tadeusza, nie poczuwa się jeszcze na siłach, aby założyć rodzinę
"Star Magazine" podaje, że obecnie aktor jest zafascynowany modelką Agyness Deyn (27 l.), a Alicja pogodziła się już z sytuacją. Szczególnie po tym, jak media opublikowały zdjęcie Colina i Agyness całujących się w klubie.

- Alicja zdała sobie sprawę, że nigdy nie zostanie żoną Colina. Colinowi zależy na niej i na dziecku, ale to wolny duch, którego nie da się uwiązać - wyznał znajomy pary.

Potwierdziły się więc przypuszczenia, że nawet dziecko nie jest w stanie utrzymać Farrella na dłużej przy Bachledzie. Aktor zachował się dokładnie tak, jak przypuszczali wszyscy śledzący jego dotychczasowe perypetie uczuciowe.

Co teraz się stanie z Alicją? Czy pozostanie w Stanach Zjednoczonych i będzie sama wychowywała Henry'ego Tadeusza, czy też powróci do Polski i z tą trudną sytuacją będzie się zmagała z pomocą rodziny?

źródło:
http://www.se.pl/

a ja czytalam ze to byla plotka i Ala z Colinem maja sie dobrze

#479 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 19 października 2010 - 20:36

truskaweczka, pewnie, że przeprosiła. Oglądałam DDTVN wtedy i chyba kilka razy było "przepraszam". Ludzie, z czego ta afera... Program na żywo, chwila rozkojarzenia i każdmu się może zdarzyć.

#480 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 stycznia 2011 - 13:24

podobno liszowska jest w ciazy :)