Najnowsze plotki (potwierdzone i nie)
Napisano 27 września 2009 - 21:02
Napisano 27 września 2009 - 21:39
ciekawe czy teraz to cale "You can dance" będą z nią chcieli robić??
Ja czytalam, ze nie.
Ze teraz wogole mysla czy realizowac kolejna edycje.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 28 września 2009 - 17:56
mysle ze zwykły szary człowiek tez ma prawo aby kaucje wyznaczyli tylko nie kazdgo na to stacnormalny szary czlowiek poszedlby za to siedziec i nie pytaliby go nawet o zdanie wiec mysle ze ona tak samo powinna odsiedziec swoje a nie kaucje wplacac
a to wogóle były plany jakiejs kolejnej edycjiciekawe czy teraz to cale "You can dance" będą z nią chcieli robić?? bo jak dla mnei to już jest spalona na całego
[ Dodano: 2009-09-29, 12:37 ]
dzis rano słyszałam w tv ze ten drugi człowiek co go złapali tez dostał kaucje tylko ze 50 tys. i adwokat sie wypowiadał ze jesli ludzie mówia ze gwiazdy sa inaczej traktowane przez sady to cos w tym jest bo sa oskarzani w tej samej sparwie a ona dostała kaucje 10 razy wieksza
[ Dodano: 2009-10-07, 16:36 ]
Dzis czytałam artykuł jak pazura skomentował te afere , Ze Weronika szarga jego nazwisko , przynosi mu wstyd i on złauje ze po rozwodzie ona zostawiła sobie jego nazwisko
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 października 2009 - 15:52
Napisano 07 października 2009 - 16:18
Napisano 10 października 2009 - 08:26
Napisano 11 października 2009 - 08:46
Napisano 11 października 2009 - 19:04
Kuuurde, ja to zacofana jestem !
Napisano 12 października 2009 - 10:26
nie ty jedna, ja zdjęcia oglądałam i nawet nie zaczaiłam że to onTo ona jest z Makowieckim
![]()
Kuuurde, ja to zacofana jestem !
też tak myśle, że teraz zmienia swój image bo jest juz acałkiem inna osobą nie kontrowersyjną pełną buntu itd...A wg mnie (mimo że nadal kojarzy mi się z O.N.A) jest piękną kobietą, która właśnie teraz pokazuje swoje walory i mówi wszystkim, że siebie akceptuje, że jest dojrzała.
ma dziecko jest szcześliwa i to przekłada się na jej twórczość
jeszcze nie słuchałamale pierwsza piosenka nie nastawia mnie do niej optymistycznie,
Napisano 14 października 2009 - 14:51
pewnie ze tak , jak ktos jest jej fabem to zostanie przy niej a jak ktos jej "tamtej" muzyki to moze zmienic obiekt westchniene.To wiele wyjaśnia, uważam że skoro chciała zrobić taką płytę,zmienić styl to dobrze zrobiła, w końcu ma do tego prawo, a jak ktoś jest jej fanem to to zaakceptuje
Napisano 21 października 2009 - 12:02
Napisano 21 października 2009 - 13:06
A mi nie, sama chciała to maSzkoda mi tej Alicji
słyszałam że on nie pozwolił matce Alicji sie widzieć z tym dzieckiem
podobno bardzo krótko ją trzyma-tak podaja media le czy to prawda niewadomo
mnie to najbardziej rozbawiło jak sie wypowiadała rodzina Curuś-że mogłi by swoje wesele w Zakopanem zrobić to i region by na tym zarobił
Górale....
Napisano 21 października 2009 - 14:53
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 21 października 2009 - 18:47
a co do wyboru połówka- pozostawiam to jej sumieniu ... jak to mawiają serce nie wybiera ... jej decyzja żeby sie z nim związać ...
a co do tego dziecka - no kurcze nie bardzo mogę uwierzyć
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 października 2009 - 20:36
na co dziewczyny mi odpowiedziały,że nawet jak ją zostawi to ona dostanie takie alimenty,że nie będzie musiała pracować do końca życia...supertyle słyszała o jego licznych podbojach i sama za takim lowelasem poleciała...