Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jesień czas przeziębień i gryp

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
500 odpowiedzi w tym temacie

#161 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 17:04

widze ze wszystkie zaczynamy chorowac :cry:

ja zdrowa, jak zawsze :P
katar raz mam raz nie mam.. gardło raz poboli raz nie. ale co ja się będę przejmowała :)

no właśnie to tylko katar i gardło no nie!? :lol: :lol: ;-)

#162 kejt

kejt
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 21:31

no właśnie nie ma co się przejmować no bo w końcu w taką pogodę jak teraz to kaszelek i katarek to norma...no ale też nie można przesadzać jak czujesz że to coś ostrzejszego...wtedy nie można już tego lekceważyć!!!

#163 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 15:36

widze ze wszystkie zaczynamy chorowac :cry:

ja zdrowa, jak zawsze :P
katar raz mam raz nie mam.. gardło raz poboli raz nie. ale co ja się będę przejmowała :)

no właśnie to tylko katar i gardło no nie!? :lol: :lol: ;-)

hehe dokladnie o to mi chodzilo tylko to i to i jeszcze to ale tak generalnie to zdrowa , tylko po dwuch tygodniach chodzenie z tym i tamtym czlowiek laduje w lozku dlatego rcja dziewczyny walczymy z tym i tamtym bo warto na prawde!!!

#164 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 20:44

ja nie ląduję w łóżku, jakoś nauczyłam się ty żyć.. i z wieloma innymi problemami zdrowotnymi itd
nie ma mnie tu i nie będzie.

#165 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 20:58

no to masz szczescie innych takie "glupotki" klada do lozka albo czlowek chodzi pol przytomny do pracy

#166 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 grudnia 2007 - 08:49

Dorotko lepiej juz u Ciebie ze zdrowkiem?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#167 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 20 grudnia 2007 - 18:57

no właśnie, pytałam też ostatnio i dalej bez odzewu :)
a my tu się martwimy o zdrowie naszej koleżanki :mrgreen:

#168 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 27 grudnia 2007 - 16:01

moze jeszcze odpoczywa po swietowaniu bozonoarodzeniowym po takim dwudniowym obrzarstwie mozna sie latwo rozchorowac ;)

#169 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 27 grudnia 2007 - 21:14

Mnie wzięło jakieś przeziębienie na święta... strasznie mnie gardło bolało, a apteki były pozamykane, to tata dał mi 2 kieliszki czystego spirytusu i... na następny dzień po wypiciu czułam rezultaty :lol:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#170 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 15:13

dopadło mnie.....zaskoczyło niespodziewanie....... zło czające sie tuż za rogiem..... odnalazło mnie w wieczór wigilijny....stałam samotnie na swierzym powietrzu, próbując pozbyc sie % krązących w mojej krwi...niczego nieswiadoma....niebezpieczenstwo nadeszło z powietrza.....uczepiło sie mnie delikatnie.....przyczajone zaczeło zatruwać mój organizm.....powoli mnie osłabiło by nastepnego dnia pod wieczór rzucic mną brutalnie na łózko i sponiewierac okropielnie....ale ja mimo wszystko walczyłam zażarcie.. i nadal walcze pomimo drapiacego gardła, kataru i bólu w kosciach....NIE PODDAM SIĘ :!: :!: <umieraam></span>

kurde fiks :P teraz ja zachorzałam :P

#171 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 17:40

kryminalnie :mrgreen:

ZDRÓWKA :*

#172 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 00:06

dziekuje <przytul></span> nie całuj bo zaraże :P hyhyhy

#173 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 13:38

Madae trzymaj sie dzielnie <pocieszacz></span>

#174 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 13:58

Madae byle do poniedzialku bys zdrowa byla co by nowy rok bez chorob przywitala ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#175 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 23:29

dziekuje <przytul></span> nie całuj bo zaraże :P hyhyhy

ja niezniszczalna jestem :)

#176 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 15:56

mnie tez choroba zlapala na sylwestra chlopak mi sprzedal... :evil: no i teraz razem chorujem szkoda bo nie tak sobie wyobrazalam sylwestra mam nadzieje ze zdaze ogarnac sie do jutra

#177 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 16:49

Nas ostatnio zaatakowala MEGA grypa!
Objawy: mega katar- ropny!Okropna migrena!Kaszel duszacy!Bol miesni!A co najgorsze ze strasznie szybko sie roznosi!W ciagu 3 dni wszyscy w domu polegli!A zaczelo sie od przedszkola! <bezradny></span>

#178 koniczynka

koniczynka
  • Użytkownik
  • 124 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 17:06

moj brat mial dokladnie taka sama grype i do tego bardzo wysoka goraczke do 40 stopni:( trzymajcie sie cieplutko ja moge wam z czystym sumieniem polecic ten reklama bo zmniejsza objawy na prawde miesnie tak nie bola glowa tez moze nie wyleczy cie z grypy ale na pewno pomoze ja przejsc:)

my już wiemy jaki lek polecasz, ale chyba wystarczy, na każdego działa coś innego !!!

#179 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 18:39

My to my ale najgrzej z mala>
Bylismy u lekarza!I dostalismy slaby antybiotyk w syropku!
Syropek sie skonczyl a mala nadal kaszle i katar ma!
Mnie juz od tego kataru i bolu glowy az sie kreci w glowie!
Jak siedze jest ok!Ale jak tylko sie schyle lub poloze to normalnie az ciemno przed oczami mi sie robi!
SZOK! :evil: Oby szybko sie to skonczylo!No bo jak tak NOWY rok z GRYPA witac! :-/

#180 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 30 grudnia 2007 - 18:39

oj bóle mięsni.... normalnie reszte zniose....ale ja sie ruszac nie moge hehehehe łopatki , ramiona, plecy uda i łydki to mam jakby mi ktos kijem poobijał :P no i zawsze jak chora jestem to mi usta strasznie wysychaja....a na dodatek jak co roku w zime moje 2 ulubione zabki o sobie przypomniały:P byłam u dentysty i rogi :P mam ropien na dziasle wielki jak groszek...i dopoki to nie zejdzie to nic nie mozna zrobic poza braniem srodkow przeciwbólowych i płukaniem szałwią.....dobrze ze przuywykłam juz do tych zebów...znowu schudne z 8 kilo hehehehe :P bo jesc nie moge :P hyba ze gerberki :P