Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
299 odpowiedzi w tym temacie

#61 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 września 2014 - 22:22

Jakie spotkanie?

W urzędzie ;-)

a potem jeszcze sie przysni

Moje sny ostatnio trochę się uspokoiły ;-) Na szczęście.

Dziś kakauko przed snem wypite. Wczoraj pomogło w zasypianiu :)

lasu na grzyby

Maaaarzy mi się jajeczniczka z grzybkami <serducho>

Dzień spokojny. TV gra w tle, a ja szoruje do wyrka <spie>

Dobrej nocki <bejbi3> <bejbi3>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#62 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 04 września 2014 - 23:50

<hellooo1>

Witam po przeeeeecudownym weekendzie w środku tygodnia :mrgreen: Aż żal było mi dzisiaj wracać do Szczecina i iść do pracy, ale wytargowałam jeszcze dodatkowe 2 godziny wolnego :lol: I pogoda się poprawiła i mimo, że wracałam do domu po północy, kurtka wcale mi się nie przydała. Szkoda tylko, że to ostatnie takie dni w tym roku.

A, no i zakład dzisiaj wygrałam, więc dzień tym bardziej udany :mrgreen:

I tylko wkurzam się strasznie, że nie mogę oglądać siatkówki. Nie cierpię TVP i nienawidzę złodziejskiego Polsatu. Myślałam, że chociaż w pracy będę mogła obejrzeć jeśli nie wszystkie mecze, to przynajmniej większość, ale zaśpiewali sobie taką z <dupaaa> cenę za pakiet, że nie dziwię się, że tego nie wykupiliśmy :roll: Dlatego pozostało mi od czasu do czasu ukradkiem przełączać nielegalnie po to, żeby sprawdzić wynik :P

Mimo, że w ostatnich dniach nie spałam za wiele, spać jakoś nadal mi się nie chce, więc choć wiem, że to zło najgorsze ze złych, zrobię sobie jeszcze kolację i poczytam książkę. Mam nadzieję, że zmorzy mnie szybko, bo jutro ciężki dzień.

Dobrej nocy <buzki>

#63 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 września 2014 - 08:14

Bry :mrgreen:  

Nie mam czasu na oddech w tym tygodniu... Wróciłam w poniedziałek nad ranem, na 10 do roboty... Później zamiast przykładnie położyć sie spać, zasiedziałam sie u rodziców, tak że wróciłam gdzieś w okolicach 23 do siebie. Zanim prysznic, zanim cokolwiek ogarnęłam coś, zrobiła się północ. Odespałam chyba dopiero w środę :lol: . Ten tydzień też sie zapowiada szaleńczo. Plus 3 tygodnie roboty po 9 godzin... Trzeba odpracować wakacyjne urywanie sie do domu :P Życie :lol: 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#64 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 05 września 2014 - 09:45

<hello>

Wczoraj robiłam porządki w szafie i wiecie co? Łachów cały stos, a do chodzenia prawie nic się nie nadaje <umieraam> już miałam to wszystko spakować i wypierdzielić na śmietnik... :roll: Ale jak się coś nowego kupuje to wydaje się takie fajne... a potem do niczego nie pasuje pffff....

Znów jedziemy na weekend do domu, znów.. a nie chce mi się...Już nie pamiętam kiedy ostatnio z Ł mieliśmy chwilę dla siebie :evil:

Także do kitu!

#65 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 05 września 2014 - 10:55

W końcu zrobiło się ładnie ciepło. I fajnie, bo przez przypadek wkręciłam się na sobotę na weselicho do kuzyna. Nie byłam zaproszona z początku, ale moja mama nie chciała iść i idę z Antosiem za nią. M. i tak w pracy będzie :P W związku z tym mam jeszcze trochę latania, bo nie wiem w co się ubrać. No i jakiś drobiazg muszę kupić. A mały standardowo właśnie się obudził, jak zaczęłam pisać post. Miłego dnia! :*

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#66 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 września 2014 - 11:38

Uff ile miałam latania wczoraj i dzisiaj to mała głowa :lol:

Sąd, urząd skarbowy, ksero, poczta,lekarz, potem znowu urząd i tak w kółko ;-) Ale wszystko nareszcie pozałatwiane. Możemy jechać na Mazury <jupi> Wyruszamy dzisiaj w nocy a w zasadzie to już nad ranem, bo coś koło 3-4 ;-) I zostajemy do przyszłej niedzieli, bo w następny weekend odbywają się regaty, będzie ognicho i pieczenie kiełbasek :-P

K się bardzo cieszy na wyjazd, gdyż mówi, że może spędzić ze mną jeszcze trochę czasu zanim prawdopodobnie wyjadę na studia :-)

Lecę się pakować, miłego tygodnia babeczki ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#67 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 05 września 2014 - 11:56

Możemy jechać na Mazury
Zazdraszczam, nigdy tam nie byłam - udanego wyjazdu :* wypocznijcie i nacieszcie się sobą!  <fetysz1>  <hihihi1>

Łachów cały stos, a do chodzenia prawie nic się nie nadaje
Skąd ja to znam <jezorek11> W szafie zaczyna brakować wieszaków, na półkach poupychane, a jak przychodzi co do czego to założyć na siebie nie ma co  <bezradny>  :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#68 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 września 2014 - 12:00

7582.png

<lol> <lol>

Możemy jechać na Mazury

Super. Zazdroszczę trochę. Mazury to chyba jedyne obszary Polski, ktorych nie odwiedziłam. No i jeszcze Lubelskie i tamte rejony.

Udanego wypoczynku :D :D

Witam się,

ja też troche w biegu, bo (znowu!!) na spontanie wypalił wyjazd do PL. Szybkie ogarnianie chaty, pakowanie i sruuu <bananowy1> <bananowy1>  Zapowiada się w miare fajnie :) Do tego pogoda ma być. <sun_>  W niedziele paintball z ekipą <tanczy7>

Także ten teges - udanego weekendu. <tancze> <tancze>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#69 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 05 września 2014 - 12:13

na spontanie wypalił wyjazd do PL.
Udanego wyjazdu <ookk> Jeśli wpadasz do Polski to w jakie rejony głównie? :)

W niedziele paintball z ekipą

Taki tradycyjny czy laserowy? Na tym drugim kiedyś byłam i nawet dość ciekawa zabawa :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#70 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 września 2014 - 13:13

Jeśli wpadasz do Polski to w jakie rejony głównie? :-)

WLKP ;-) Albo czasem Szczecin ;-)

Taki tradycyjny czy laserowy?

Chyba tradycyjny. Ale dziewczyny zaczynają obawiać się siniaków i nie wiemy czy nie puścić samych facetów i wykorzystac babski czas ;-) Się okaże.

Spakowana już. Wyszykowana. Czekam na resztę ekipy. :mrgreen: :mrgreen:

#71 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 05 września 2014 - 14:03

Możemy jechać na Mazury

ale zazdroszczę :D kocham Mazury  ;-) Bawcie się dobrze  :lol:

Witam się pierwszy raz we wrześniu  :-D

Ale mam ostatnio na głowie... Oświeciło mnie że wypadałoby złożyć pracę mgr i dobrze że w miarę na czas bo do poniedziałku musi być wszystko w dziekanacie  :lol: Szkoda że się nieźle rozchorowałam akurat jak musze latać tu i tam ... Jeszcze jutro zdjęcie do dyplomu ide zrobić.. ble. 

Może jak dobrze pójdzie za miesiąc będę mieć jednego magistra  <umieraam>

Wczoraj wygnały mnie dziewczyny z pracy bo chodzę i rozsiewam zarazki i do wtorku mam wolne. Ogólnie to pochłonęła mnie ta praca tam tak że całą wakacje głównie tym żyje. Ostatnio stwierdziłam, że chyba za bardzo się we wszystko angażuje i zbytnio przywiązuje a to wszystko takie ulotne :cry: Za 3 tyg i tak mnie już tam nie będzie... 

Dzisiaj mam wspaniały dzień bo leżę pod kocem przed tv i się kuruj tak więc wracam do kontynuacji tego wspaniałego zajęcie  :-P

Miłego :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#72 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2014 - 14:34

Wczoraj pomogło w zasypianiu

a ostatnio nawet zasypiam szybciej, ale bywaja noce ze troche to trwa i umecze sie.

jajeczniczka z grzybkami

jadlam z kurkami ;-)

nienawidzę złodziejskiego Polsatu
gdyby rzad i zwiazek siatkówki bardziej wsparł impreze to by tak nie było. :roll:

Ale jak się coś nowego kupuje to wydaje się takie fajne... a potem do niczego nie pasuje pffff....
masz takie ciuchy w ktorych ani razu nie byłas ???

i tak w pracy będzie
fajnie ze nie ma z tym problemu, ze idziesz bez niego ;-)

ale cudne <sun> <sun>

mykam do biblioteki po jakas ksiazke , gdyby pogoda nie dopisala na wyjezdzie, no i te kilka godzin w podrozy tez trzeba czyms zajac.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#73 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 05 września 2014 - 15:19

@inqaa super, że wyjazd dojdzie do skutku! Zazdroszczę Mazur, byłam tam raz, ale mimo to bardzo mi się podobało. :D

@Olenka udanego wyjazdu.. fajnie z tym paintballem - baw się dobrze. :D

@karatetyka też się ogromnie wkurzyłam na Polsat, bo ja to już w ogóle nie mam gdzie tych meczy nawet ukradkiem podglądać. :lol:

Weekend, jak dobrze.

Niby w szkole okej. Ale takie prowadzenie lekcji i przygotowywanie ich po kilka godzina na kolejny dzień bywa męczące. Zostały mi jeszcze całe dwa tygodnie praktyk. Mam nadzieję, że już z każdym dniem będę coraz bardziej wprawiona. ;)

Pogoda cudna się zrobiła. Cieplutko jest, czasami nawet aż już za bardzo. Nie dogodzi, no. :lol:

Zaraz wybywam z domu na rozmowę...

A po 19 idziemy z Połówkiem na basen, bo już tak dawno nie byłam. A dla relaksu się przyda. :mrgreen:

Miłego weekendu :D

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#74 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 05 września 2014 - 17:53

Teraz się pochwalę :-) W sobotę mój tata idzie na "imprezę" firmową w Kazimierzu Dolnym. 

Już nie mogę się doczekać jak też będziemy sobie pomykać po Kazimierzu :D

Wczoraj robiłam porządki w szafie

Też muszę o tym pomyśleć i jeszcze ustalić co trzeba kupić na jesień z odzieży.

Możemy jechać na Mazury <jupi>

Bardzo się cieszę, że się udało! :D

Ostatnio stwierdziłam, że chyba za bardzo się we wszystko angażuje i zbytnio przywiązuje a to wszystko takie ulotne :cry: Za 3 tyg i tak mnie już tam nie będzie... 

Dlatego ja wychodzę z założenia, żeby się nie przywiązywać za bardzo do miejsc i ludzi, ale swoją pracę wykonywać solidnie i na 100%. :)

Zaraz wybywam z domu na rozmowę...

Powodzenia, daj znać jak będzie po. :)

Witam Was :)

Dziś mam fantastyczny dzień. :)

Mimo iż w pracy przesiedziałam prawie 10 godzin, mogę z czystym sumieniem rozpocząć wypoczywanie na urlopie. :D Takie szczegółowe instrukcje zostawiłam, że mam nadzieję, że mój dział będzie jeszcze funkcjonował za te 2 tygodnie.  :lol:

Teraz tylko posprzątać chałupę coby do czystego wrócić i w niedzielę wybywamy na caluśki tydzień.  <tanczy7>

A na dziś wieczór to w planach tylko ciasto drożdżowe do zrobienia bo mnie mama jeszcze przed wyjazdem obdarowała ostrężynami.

Miłego wieczorku Wam życzę. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#75 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 05 września 2014 - 20:53

Wczoraj pomogło w zasypianiu :-)
Ja to glowa do poduszki i spanie :lol:

wyjadę na studia :-)
Gratuluje <piwo>

No i jeszcze Lubelskie i tamte rejony.
8-) 8-) 8-)

te kilka godzin w podrozy tez trzeba czyms zajac.
Udanego wyjazdu ;-)

Padam :roll: Ale ogolnie jest na plus :-P
Nie bede sie rozpisywac bo trzeba sie wykapac, a ja juz taka padnieta, ze musze zebrac na to sily :lol:

Jeszcze ide sos czosnkowy zrobie na jutro bo mi sie zachcialo :mrgreen:

Od poniedzialku ciezkie czasy w pracy ..... trzeba sie  psychicznie przygotowac i na maxa wykorzystac piekna pogode przez weekend :-)

Mykam Robaczki <buzki>

Kolorowych snow ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#76 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 września 2014 - 21:12

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że wyjazd będzie udany ! ;-)

Chyba czas się położyć spać skoro o 2.30 pobudka :lol:

@Olenka zazdroszczę paintballu, zawsze chciałam się w to pobawić  :lol:

Gratuluje

Tak naprawdę to nie wiem czy jest czego gratulować :roll: ale oczywiście dziękuję  ;-)  No niestety nie jest to szczyt moich marzeń, ale coś trzeba ze sobą zrobić ;-)

@magdaaaaa udanego wyjazdu !

#77 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2014 - 22:04

Zazdroszczę Mazur, byłam tam raz
ja byłam 3 razy i nie wiem czemu lubieten obszar, nie wiem co mnietam ciagnie ;-)

jeszcze ustalić co trzeba kupić na jesień z odzieży.

ja mam problem zawsze z wierznim okryciem , co kupie to jestem niezadowolona :roll: teraz kurierem znów 3 przyjda z internetowego secend -handu ;-) ciekawe jak beda sie w realu prezentowac ;-)

żeby się nie przywiązywać za bardzo do miejsc i ludzi
zeby to było takie proste ;-)

Udanego wyjazdu

udanego wyjazdu
dzieki ;-)

No niestety nie jest to szczyt moich marzeń, ale coś trzeba ze sobą zrobić
a na jaki w koncu kierunek sie zdecydowałas ???

jakis dziwny ten dzień , smutny czy co, nie wiem czy to przerazenie przedznienawidzona przezemnie poranna sobotnia dniówka <hmm> czy co , czy to zagubienie za co sie zabrac aby sie wyrobic ze wszystkim przed wyjazem  czy stres prze podróza , niewiem ; ale chciało by się siąść i popłakac .

zrobiłam sobie ciasto zjadłam 2 kawałki i zaraz lulu .

w nd jade do cioci , u której nie byłam 10 lat , a ona u nas z 5 .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#78 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 września 2014 - 22:11

a na jaki w koncu kierunek sie zdecydowałas ???

jeszcze nie ostatecznie - ale medycyna w Bydgoszczy ;-)

Szczytem moich marzeń byłaby medycyna w Łodzi. O !

Ale jak się nie ma co się lubi.... :lol:

#79 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 06 września 2014 - 03:35

@magdaaaaa, mam nadzieję, że charakterek będzie mieć po mnie :D

@Olenka, dumna a jak, bo ja również córeczka tatusia :D

@nikus, właśnie o dziwo nie, dużo śpi więc mam czas dla siebie jak miałam, jedynie jak jestem sama to z psem nie chodzę już na długie spacery ale tu też coś się wymyśli. Dużo mi G. pomaga bo i wstaje w nocy więc ogarnięciem małej dzielimy się wspólnie.

Maaaarzy mi się jajeczniczka z grzybkami

Z grzybami to nigdy nie jadłam:/ a niee jadłam z pieczarkami ale takimi prosto z lasu to nie:)

Też tak mam, dlatego dzisiaj wybywam na zakupy :D

wkręciłam się na sobotę na weselicho do kuzyna.

Zazdroszczę, bo u mnie nic się nie szykuje a pobawiłabym się na jakimś...

Możemy jechać na Mazury

Udanego wyjazdu i uwaga na komary!!! Ja ostatnio w domu jakąś sierotkę dobiłam :D

Już nie mogę się doczekać jak też będziemy sobie pomykać po Kazimierzu

Ja Kazimierzem już  <rzygi> ale to dlatego, że mam do niego z 15 km i kiedyś bywałam tam bardzo często. Teraz jak 1 na rok tam zajedziemy to i tak dobrze :) ale fakt, turystów tam zawsze sporo. 

Witam z rana :D

Mała z G. i uszatką śpią a ja tradycyjnie. Spacer już zaliczyłam i kurcze nie chce mi się spać.

O 6 śmigam do rodziców i jadę z nimi na zakupy spożywcze. Potem śniadanko i może G. skoczy na działeczkę po winogrona a jak już wróci do pójdziemy spacerkiem na zakupki  <ookk>

Uciekam do kuchni bo się głodna zrobiłam :D

Miłego dnia!!

#80 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 06 września 2014 - 07:53

I tylko wkurzam się strasznie, że nie mogę oglądać siatkówki.
w necie, bez problemu znajdziesz transmisje dobrej jakości, bo Hrabia namiętnie ogląda :D

Bry <hellooo1>

Wrześnniowo chyba mnie nie było ;) 

Byłam wczoraj na grzybach z mamusią :D mam cąły wór, wczoraj były takie smażone na masełki na grzankach <jezorek11> dziś też coś tam se z nich zrobię a resztę ususzę {vivat manie balkonu]

Oprócz tego nagrandowalyśmy z matulą śliwki, jabłka [ chyba skrzynke mam na cydr <H> ] i inne mniejsze rzeczy - poziomki, maliny, aronie... przetwórstwo u mnie na najwyższym poziomie :lol: 

Atak to nic nowego ;) 

Udanej sobotki <sun_>

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."