Ide zrobic sobie kawke, kolejna...piata ale za to pije jak Lady, w malych filizankach
Ja tylko w kubku i do pięciu raczej staram się nie dobijać, chociaż czasem, rzadko bo rzadko, ale się zdarza. Mam za to koleżankę, która dziennie pije od 5 do 10 kaw! Ma strasznie niskie ciśnienie i mówi, że bez takiej ilości kofeiny funkcjonować normalnie nie potrafi. A ja zawsze się dziwiłam, skąd zawsze ma tyle energii i tak wielkie adhd 
Od jakiegos czasu wyrastają mi nowe włosy i wkurza mnie to , że musze je czyms przylizywac na boki , bo sterczą
Z takich rzeczy tylko się cieszyć

umówiłam się z Panem mężem na prawdziwą randkę
Strasznie to fajne, po tylu latach szczególnie
Też tak kiedyś chcę!
Uwielbiam w ogóle patrzeć na moich rodziców. Jasne, kłócą się czasem strasznie, bo mama do spokojnych nie należy (na szczęście tata to jakoś równoważy), ale cały czas wysyłają sobie smsy, zawsze chodzą za rękę, przytulają się, oglądając telewizję, zimą piją wino przy świeczkach i kominku i nie mówią do siebie inaczej, niż "kochanie", a jeśli po imieniu, to tylko zdrobniale. Zawsze mnie to wzrusza i rozczula 
Witam po pracy, dziś wyjątkowo wcześniej skończonej
Znajomi chcieli mnie jeszcze wyciągnąć na piwo i już prawie, prawie się zgodziłam, ale wtedy rozsądek doszedł do głosu, umysł przywiódł wspomnienie obrazu mieszkania, które wygląda jak po przejściu huraganu i grzecznie wróciłam, żeby jakoś to jeszcze dziś ogarnąć. Póki co naczynia pozmywane, jedno pranie poskładane, drugie w trakcie prania, kuchnia jako tako ogarnięta, dlatego w nagrodę zrobiłam sobie pierwszą przerwę 
Zdziwiłam się dzisiaj strasznie. Odezwał się do mnie eks i nie dość, że zaprosił na piwo, to jeszcze pisaliśmy przez ponad godzinę i naprawdę fajnie nam się gadało. Nie umawialiśmy się jeszcze na konkretną datę, ale o ile na początku kompletnie nie miałam ochoty, to teraz myślę, że to całkiem fajny pomysł.