@magdaaaaa...no co Ty z tą ciążą?No o co Ci chodzi???...No zasłabnąć sobie ,,starsza"pani nawet nie może bo zaraz...ciąża....ale to prawda...testu ciążowego nie robiłam... 
@halynka...kochana dzięki za miłe słowa
...co do badań...robię na bieżąco...ostatnio miałam podwyższony hematokryt...powiedziała lekarka,że za mało piję...wody rzecz jasna,hemoglobina ok...a reszta w normach,cukier i cholesterole w normie...a gin powiedział...no niech się pani nie dziwi...w TYM wieku to zaczyna być normalne,zdarza się
(no buc jeden nieokrzesany,no darowałby sobie te komentarze
) .Cytologia ok,piersiątka ok,żadnych torbieli ani mięśniaków.
Witam,witam,witam...hej,hej!!!
Energia wyłazi ze mnie wszystkimi otworami...aż buzuje i dymi...oj te hormony!Taka faza cyklu...Mam ochotę góry przenosić i szafy przestawiać,usiedzieć spokojnie nie mogę a w klawiaturę tak klikam z impetem,że aż się kurzy.
Pan mąż pojechał do pracy...znowu sama śpię...a może to stąd ta energia??A raczej jej nadmiar... 
Jutro jadę do fryca zrobić się na bóstwo...będzie bob w pełnym wydaniu...z prawej strony asymetria...dokładnie taki jak miała Anka z ,,Przepisu na życie" no i kolorek średni brąz... 
A dziś jeszcze kolacja,seriale,ekspres reporterów...
Udalo mi się dorwać dodatkową pracę na 1/2 etatu
...do super-hiper fajnego sklepu z rożnorodnym asortymentem...kosmetyki,pamiątki i srebrna biżuteria,szkło i porcelana,zabawki.małe AGD i RTV oraz garnki,sztućce,lampy ,wiklina i plastikowe gadżety ogrodowe...typu stoły,krzesła i miski i pojemniki.Mają też parasole,roletki i karnisze.sklep dość duży,samoobsługowy ale blisko domu...rowerkiem 10minutek.Praca od 1lipca narazie na 6m-cy...mogę się podjąć tego zadania w wolne od szpitala dni.Wykładanie towaru,sprzątanie sklepu,obsługa klienta...właścicielkami są 3 moje koleżanki wieloletnie...w lipcu jedna z nich urodzi swoje drugie dziecko więc ja wskoczę na jej miejsce na jakiś czas...może nawet na rok.
Miłego wieczorku...