Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy majowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
340 odpowiedzi w tym temacie

#121 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 maja 2014 - 21:56

dzis klient po pijaku klekał i do kina mnie zapraszał  kurwa

wynudziłam sie strasznie w pracy :roll:

ogladam tv ale zmeczenie ciagnie mniew objecia morfeusza .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#122 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 10 maja 2014 - 22:00

Dzisiaj naprawdę poczułam początek sesji... zaczyna się robić gorąco na uczelni :lol:
I niech już będzie po .... czyli tak połowa czerwca przy dobrych wiatrach :-)

U mnie też już goręcej... Teraz mnóstwo prac, a za niedługo pierwsze kolokwia i egzaminy. Jak dobrze pójdzie to też skończę w połowie czerwca. :-)

Cześć.

Piękna pogoda dziś była. Ciepło i słonecznie.  <sun_> Zjadłam ogromnego loda włoskiego z ulubionej budki z lodami - stara jak świat, ale tam najlepsze lody. <looodzik> Potem spacerek i pizza. Połówek przed chwilą pojechał, więc pustooo...

Miłego. ;*

dzis klient po pijaku klekał i do kina mnie zapraszał kurwa

Ale masz tam branie. :-D Gdzie pracujesz w ogóle?

Użytkownik Findmysky. edytował ten post 10 maja 2014 - 22:01

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#123 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 maja 2014 - 10:15

Hej!

Ja w szkole od 9, ale tylko do 15 i uciekam - jakos brak mi weny zeby tu siedziec.. Pogoda dzisiaj nie najlepsza, taka jakas nijaka raz pada, raz nie...

Po szkole planow brak. Chociaz moze jak mnie najdzie to wezme sie za uzupelnianie dziennika praktyk, albo po prostu sie poloze i bede relaksowala przed tygodniem w pracy ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#124 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 11 maja 2014 - 10:21

Cześć

A tak się nastawiałam na piękną niedziele, a tu kicha! :roll:

Szaro, pada i wieje :-/ :-/

Nie wiem co będziemy robić, nie mamy weny nawet na obiad, ale trzeba coś będzie zrobić. Pewnie cały dzień spędzimy w domu. Nikt nas nie chce zaprosic w gosci :-P :-P :-P

Miłego!

iv09i09kftvt0mdm.png

#125 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 11 maja 2014 - 10:30

dzis klient po pijaku klekał i do kina mnie zapraszał
Musisz mieć sporo adoratorów, bo często o nich piszesz :)

Nikt nas nie chce zaprosic w gosci
To może Wy kogoś zaprosicie? :)

Szaro, pada i wieje
U mnie wieje i na razie nie pada, ale jest nieprzyjemnie.

Obiad mam od wczoraj- zapiekanka z makaronu spaghetti z pieczarkami i kiełbasą oraz sosem pomidorowym. Testowaliśmy wczoraj nowy przepis i okazał się smaczny. ;)

nixqp2.png

#126 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 11 maja 2014 - 10:59

Witam w niedzielę.

Miałam dziś w nocy jakiś niespokojny sen. Co chwile się budziłam i miałam wrażenie, że nie wiem gdzie jestem i co tutaj robię. :P :P

Dziś niebo trochę zachmurzone, ale całkiem ciepło. :) Tak mi leniwie, a muszę zabrać się do pracy.

Zaraz zjem rosołek i biorę się za pisanie. :D

Pewnie niezbyt ciekawie i mało ambitnie zleci mi dzisiejszy dzień, no ale... :)

Miłej niedzieli. :*

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#127 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 11 maja 2014 - 11:07

To może Wy kogoś zaprosicie? :-)

To wlasnie o to chodzi, żeby nic nie robić :-P

Nic nam się nie chce.

Moje dziecko leży na kocu, bawi się zabawkami , przewraca się, próbuje raczkować, czasem mu tak nieporadnie wyjdzie. Ładnie już sie na rączkach podpiera. :-)

Byliśmy pewni , że mamy jeszcze jedno opakowanie mleka , a tu sie okazało , że to pusta puszka. Musze isc do sklepu po zwykle, a jutro do przychodni po recepte. Strasznie szybko idzie to mleko

Użytkownik Melodia19 edytował ten post 11 maja 2014 - 11:07

iv09i09kftvt0mdm.png

#128 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 maja 2014 - 12:01

Gdzie pracujesz w ogóle
w sklepie spozywczym.

mam taki sposób bycia , ze zagaduje do klientów zartuje z nimi itp , nie lubie mrukliwej obsługi i sama staram sie taka nie byc i to sie na mnie msci :roll:

kiedys załowałam, ze nie potrafiłam z ludzmi rozmawiac , troche jakbym sie bała kontaktów z ludzmi ; cieszyłam sie ,ze z czasem otworzyłam sie na ludzi ; a teraz chyba zaczne tego nie chciec <bezradny>

Musisz mieć sporo adoratorów, bo często o nich piszesz
Melodia19, dnia 11 Maj 2014 - 11:21, napisał
bez łez wszystkich oddam :-/

Testowaliśmy wczoraj nowy przepis i okazał się smaczny.
rozumiem , ze jest wrzucony na forum <cfany1> :*

ja sie obudziłam po 7 polzałam do 9 , ale z pizamy wyskoczyłam przed 11 <wstydnis>

potem podskoczyłam do wplatomatu , a teraz zajadm sie lodami i ogladam tv

#129 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 maja 2014 - 12:57

Obiad mam od wczoraj- zapiekanka z makaronu spaghetti z pieczarkami i kiełbasą oraz sosem pomidorowym. Testowaliśmy wczoraj nowy przepis i okazał się smaczny. :-)

Poproszę! Chętnie wypróbuję na jutrzejszy obiad :-)

Witam :-)

Miałam taki zalatany tydzień, ze obiecałam sobie, że w niedzielę pośpię :-) i udało się do 10! nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam - na ogół o 7 jestem na nogach. Zjadłam 2 tosty, potem wstał Misiek i na 2 śniadanie pojechaliśmy do Menekina :lol: wczoraj byliśmy tam na obiedzie, a że mają nową wiosenną kartę, to dzisiaj znowu zawitaliśmy :-P

Potem byliśmy na długim spacerku :-) teraz chwilka relaksu i obiad - botwinka, potem umyję naczynia, rozwieszę ciuchy, bo pranie kończy się robić i siadam do tłumaczenia artykułów, których się muszę nauczyć na weekend, potem muszę przeczytać na inne zajęcia i potem nauka na sobotni egzamin  - ehh, tak jak pisałyście - u mnie też gorący okres. Nie mogłam się za to wcześniej zabrać, bo priorytetem była praca licencjacka.

Wieczorem jak zawsze Project Runway, chociaż kusi program o Pistouriusie na TLC, który jest o tej samej porze.

I coś głowa mnie rozbolała - chyba czas na cappucino.

Miłego dnia! U mnie słonecznie w końcu :-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#130 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 11 maja 2014 - 13:01

rozumiem , ze jest wrzucony na forum
Nie jest, ale dodam.

Poproszę! Chętnie wypróbuję na jutrzejszy obiad :-)
Oki, tylko jakiś dział do tego muszę znaleźć. :P

U mnie słonecznie w końcu
Też się pojawia, ale wiatr zimny.

Na 16:00 jedziemy na grilla :D

nixqp2.png

#131 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 maja 2014 - 22:22

mama jedzie jutro na 3 dni zajac sie brata dzieciakami.

skonczyłam ogladac film i teraz spróbuje zasnac.

#132 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 maja 2014 - 06:32

Hej :)

Nie mogliśmy z Miśkiem wczoraj zasnąć - nie wiem jak on dał radę wstać o 3:30. Ja ledwo się zwlekłam z łóżka o 7. Teraz śniadanie, potem artykuł do przeczytania i szykowanie do pracy. Wieczór przewiduję naukowy o ile Misiek mi w tym nie będzie przeszkadzał jak wczoraj :P

Miłego dnia <buzki>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#133 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 maja 2014 - 08:10

Bry ;)

My wczoraj byliśmy na pierwszych naukach przedmałżeńskich, śmieszny ksiądz prowadził, gadał tak, że non stop śmiałam się z jego tekstów :P Oby kolejne spotkania były takie same.

A dziś już szara rzeczywistość, poniedziałek, znienawidzony dzień. Zaraz zajdę chyba do mamy na kawę i znów do robotki. Szkoda, że weekendy tak szybko mijają...

Muszę też zadzwonic do jednego salonu i umówić się na przymiarki sukni, popatrzeć co ciekawego mają. Ale to chyba już jutro załatwię. No i tak to, tyle dobrego :P

Miłego początku tygodnia :*

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#134 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 maja 2014 - 08:31

<hellooo1>

Jak dobrze mieć wolny poniedziałek :mrgreen: Szkoda tylko, że pogoda już kolejny dzień z rzędu jest taka sama i spacerom kompletnie nie sprzyja. Trudno, posiedzę w domu, poczytam, obejrzę coś i spaghetti w końcu zrobię, bo od jakiegoś czasu strasznie za mną chodzi :mrgreen:

I byłoby idealnie, gdyby nie to, że chyba zaraz będę musiała sięgnąć po tabletkę - wstrętna @ żyć nie daje :evil: Na szczęście chociaż po wczorajszej wieczornej posiadówie z koleżanką i winem nie ma śladu kaca. Cytryna rzeczywiście czyni cuda :lol:

Aaa, no i rozpoczynam 16572 podejście do rzucania fajek :lol: Kiedyś dostałam w prezencie Tabexy, ale stwierdziłam, że to jeszcze nie ten czas i głupia oddałam kumplowi. Przedwczoraj poszłam do apteki, kupiłam i w sumie może to i lepiej, bo mam nadzieję, że wydana kasa zmotywuje mnie jeszcze bardziej, chociaż jak zwykle trochę czarno to widzę. Ale fakt faktem wczoraj papierosy smakowały mi zupełnie inaczej, a dzisiaj ochota jeszcze mi nie przyszła. No nic, zobaczymy :P

#135 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 12 maja 2014 - 10:24

śmieszny ksiądz prowadził, gadał tak, że non stop śmiałam się z jego tekstów

My mieliśmy takiego, co się wszyscy go bali. Byl bardzo nieprzyjemny, wręcz chamski.

Oczywiście usiedliśmy sobię z tyłu, a ten do nas przyszedł i kazał usiąśc do pierwszej ławki. Później cały czas nas o wszystko wypytywał. Przykazania, kto to jest ten, a tamten. K  zapytał co znaczy jego imię, na szczescie wiedział. To ten do mnie z tekstem, żebym nie zepsuła i nie sprowadziła na złą drogę męża , bo jest lepszym człowiekiem :roll:

Dobrze, że to już za nami  , bo tylko w stresie byłam...

Hej Hej

My już po  ćwiczeniach. Syn miał chyb dzisiaj zły dzien, bo krzyczał, i nie chciał nic zrobić , to co pani chciała.

Natomiast powiedziała, że syn jest tak rozwinięty jakby miał 7 miesięcy, i że pewnie zacznie szybko raczkować. <ookk>

Mały aktualnie drzemie, a ja sie zastanawiam jak to zrobić , żeby pójsc do sklepu. Lodówka pusta, a ja jestem stasznie głodna.

Tak pada, że małego nie wezme...Musze przeczekać. Pomysłu na obiad nie mam. Może jakąś zupke jarzynową zrobie, na tą pogode, a nad drugim to sie zastanowie.

Zamówiłam sobie na allegro ostatnio suszarke, bo moja stara sie spaliła. Przyszła, odpalam, susze dwie minuty i się wyłączyła na amen.Myślałam , że mnie trafi. :roll: :roll:

Użytkownik Melodia19 edytował ten post 12 maja 2014 - 10:25

iv09i09kftvt0mdm.png

#136 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 maja 2014 - 11:17

Przyszła, odpalam, susze dwie minuty i się wyłączyła na amen.Myślałam , że mnie trafi.
no to nacieszyłas sie suszarka ;-)

ja z rana bylam w netto po plyn do naczyn, potem zrobiłam zapiekanke, a potem skoczyłam do drogerii, przy okazji zaszlam do lumpka i kupilam sobie 4 spodnice :P

teraz czekam , az lakier na pazurkach wyschnie , zjadam zupke i fru do pracy.

#137 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 12 maja 2014 - 12:04

Zamówiłam sobie na allegro ostatnio suszarke, bo moja stara sie spaliła. Przyszła, odpalam, susze dwie minuty i się wyłączyła na amen.Myślałam , że mnie trafi
To musisz reklamować. Droga była?

zaszlam do lumpka i kupilam sobie 4 spodnice
Pstrykaj fotki i pokazuj :D

Dzisiaj mam dziwny dzień. Miejsca sobie znaleźć nie mogę, spać mi się chce na potęgę i ogólnie czuję się jakby mnie walec przejechał. :-/ Dobija mnie ta pogoda.  :-x  Raz świeci słońce, raz deszcz pada, za moment wieje, że głowę chce urwać :evil: Już chcę piękne, słoneczne i ciepłe dni. <sloneczkoo>

Ugotowałam zupkę i się obijam. Odkurzyć jeszcze muszę. <odkurza1>

nixqp2.png

#138 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 12 maja 2014 - 15:20

Hej ;)

Ja dziś cudnie. Poranek z ukochanym... wspólne śniadanko. Tak mi tego brakowało. 

Wczoraj oglądaliśmy film, nudny był, ale nie zasnęłam. Piliśmy piwko (Somersby Blackberry - w miarę dobre) i jedliśmy chipsy.

Zaliczenie napisane, a tak się bałam. Praktyki załatwiłam. Teraz się cziluję. 

#139 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 maja 2014 - 16:01

Wczoraj oglądaliśmy film, nudny był, ale nie zasnęłam. Piliśmy piwko (Somersby Blackberry - w miarę dobre) i jedliśmy chipsy.
hahah, prawie jak u mnie - ja wińsko, Hrabia swoje piweczka i film, z tym, że u mnie film zajebisty :D :D :D  Ale w sumie 80% wieczorów tak u nas wygląda, pewnie wynika to z patologicznej miłości do kina i jednego i drugiego ;) Plus jak oglądam z nim to wiem, że raczej nie zasnę, a sama mam tendencję :lol ::

Witam ;)

dłuzy mi się ten dzień przeokrutnie :/ od 8 w pracy, i zostało jedyne magiczne 5h, heh. 

Wrócę i wieczór taki sam, mam nadzieję, że jakaś kolacja mnie czeka, bo mam ochotę na coś dobrego i ważne żeby nie była to ani pizza ani frytki xD 

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#140 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 maja 2014 - 22:13

Pstrykaj fotki i pokazuj

jak wypiore i wyprasuje.

Plus jak oglądam z nim to wiem, że raczej nie zasnę, a sama mam tendencję :lol ::

tak ci przeszkadza <cfany1>  <sex>

ja 8h sama w  pracy to sie dłuzyło, i do tego ludzi jak na lekarstwo. :roll:

mama pojechała.

kupiłam sobie dzis bakłazana, mysle ze w srode sobie go przyrzadze,

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 12 maja 2014 - 22:14