dokladnie
bo ta służba zdrowia to...ciiiii,ups.
tydzień miałam czekać a przyszłam dzień za wczesnie.
.a na wyniki hist.-pat...
byłam z rana u kolezanki pomóc jej w pracy licencjackiej.
potem do pracy i zleciało
Napisano 22 maja 2014 - 20:42
dokladnie
bo ta służba zdrowia to...ciiiii,ups.
tydzień miałam czekać a przyszłam dzień za wczesnie.
.a na wyniki hist.-pat...
byłam z rana u kolezanki pomóc jej w pracy licencjackiej.
potem do pracy i zleciało
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 maja 2014 - 06:47
Witam ![]()
Zdecydowanie wczorajszy dzień był zły - zakończenie też było złe.
Miałam wymianę gazomierza - zrobili to na odwal się i gaz mi się ulatniał
sama w domu jestem, więc nie mogłam zakręcić kurka - poprosiła sąsiada, ale całe mieszkanie musiałam wietrzyć. Przyjechali dzisiaj po 7 to naprawiać i faktycznie - nie zauważyli wczoraj, że jakaś uszczelka się obluzowała ![]()
Na szczęście już naprawione.
Zaraz wstawię pranie, zjem śniadanko i chyba tv pooglądam, bo mam dużo czasu jeszcze przed praca.
Miłego ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 maja 2014 - 08:23
że jakaś uszczelka się obluzowała
Dobrze, że jakoś to wyczułaś bo mogłoby dojść do tragedii ![]()
Witam, wczoraj po wieczornym prysznicu dostrzegłam u siebie czerwone plamy na szyi i dekolcie. Zastanawiam się czy to nie od słońca.... W tamtym roku chyba też miałam co podobnego. Muszę poobserwować jak moja skóra reaguje na kontakt ze słońcem i wybrać się do lekarza jeśli to będzie się powtarzać.
Dzisiaj już definitywnie się rejestruje na studia, bo wczoraj coś nie wypaliło ![]()
Potem jadę do taty, może wpadnie K i zrobimy mini grilla, zobaczy się ![]()
miłego dnia ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 23 maja 2014 - 08:58
@Kahela ło jezu, dopiero teraz przeczytalam, dobrze że tylko kolczyki ucierpiały a nie Ty ![]()
niefajnie. Ja jakoś nie jestem specjalnie księżniczkowa, i tak w zimnej prysznicować mogę bez problemu, ale są rzeczy których w zimnej wodzie się nei zrobi - ie ogoli się nogi maszynką na przykład
Nie dość, że mam taki humor, to od wczoraj do 3 czerwca nie ma ciepłej wody, bo trwają jakieś prace. No ok, ale 2 tygodnie bez ciepłej wody??? bez jaj
jeeeny, jak wy narzekacie. Jest wspaniała, słoneczna pogoda, aż chce się wszystko a tu że upały, gorąco. Jak pada - źle, jak świeci - źle, jak jest zima - też źle
U mnie też od kilku dni upały, ja nie lubię aż takich temperatur..
Bryy ![]()
Witam z kofeiną
Mam dziś milion rzeczy do zrobienia , ale energii na jeszcze kolejny milion
Dopalam petko, susze kudły i do szkoły a potem zapierdzielanko
Napisano 23 maja 2014 - 11:08
Co za nieodpowiedzialność!
Miałam wymianę gazomierza - zrobili to na odwal się i gaz mi się ulatniałsama w domu jestem, więc nie mogłam zakręcić kurka - poprosiła sąsiada, ale całe mieszkanie musiałam wietrzyć. Przyjechali dzisiaj po 7 to naprawiać i faktycznie - nie zauważyli wczoraj, że jakaś uszczelka się obluzowała
Na jakie kierunki?
Dzisiaj już definitywnie się rejestruje na studia, bo wczoraj coś nie wypaliło
U moich rodziców też tak bywa co roku we wakacje jak jest modernizacja.
Nie dość, że mam taki humor, to od wczoraj do 3 czerwca nie ma ciepłej wody, bo trwają jakieś prace. No ok, ale 2 tygodnie bez ciepłej wody??? bez jaj
U mnie piękne słońce i silny wiatr. Gdyby go nie było, to byłby żar z nieba ![]()
Fajnie, że wreszcie się ociepliło ![]()
Mieszkanie posprzątałam. Jeszcze mnie dzisiaj prasowanie czeka ![]()
Miłego dnia!
Napisano 23 maja 2014 - 11:31
Witam, wczoraj po wieczornym prysznicu dostrzegłam u siebie czerwone plamy na szyi i dekolcie.
Może jakieś uczulenie?
Ja lubię, gdy ciepło, ale nie gdy skwar i temperatury podchodzą do 30 stopni. ![]()
Cześć. ![]()
Upiekłam ciasto z rabarbarem, rozwiesiłam pranie, dziś na obiad łazanki...
Weekend spędzę z notatkami, bo w poniedziałek mam już dwa egzaminy. Intensywny czas nadchodzi. ![]()
Próbuję załatwić praktyki, ale ciągle mijam się z dyrektorką, nawet dodzwonić się ciężko. W przyszłym tygodniu robię ostatnie podejście i szukam gdzie indziej.
Całuski. ![]()
Napisano 23 maja 2014 - 12:57
@Blondynka88 nie trzeba wspolczuc mi spiec z mezem w trakcie remontu. Bo za to jakie potem pogodzenia mamy, ze uhu ![]()
@Sajuri w cholere dlugo. Ale po 1. lazienka duza (na pietrze robimy), po 2. idzie wszystko do wymiany na nowe lacznie z elektryka i woda ![]()
Eeeee ja bede narzekac (mooooze
Ja lubię, gdy ciepło, ale nie gdy skwar i temperatury podchodzą do 30 stopni.
Dlatego NIGDY gazu w domu!
Miałam wymianę gazomierza - zrobili to na odwal się i gaz mi się ulatniał
Hej!
Piekny upal na dworze
Ale z Okruszkiem musielismy wczesniej do domu wrocic, bo moglby jeszcze udaru dostac jakiegos ![]()
Obiad jest, Maly jeszcze drzemie, wiec biore sie za prace.
Moze w poniedzialek przyjda kafelkowac
Ogolnie wczoraj bylo kolejne pogodzenie sie z mezem i jeszcze teraz mam motylki w brzuchu na sama mysl .. powtorki
Milego !
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 24 maja 2014 - 07:49
@magdaaaaa...czyli mniemam,że wyniki hist.-pat. są ok?Cieszę się. ![]()
@Findmysky. ... czyli trzymamy kciukasy w poniedziałek...najlepiej grupowo,w kupie...siła! ![]()
@nikus...idziecie z pracami jak burza...wycałuj Okruszka. ![]()
@LadyNefretete...masz rację,pogoda jest cudna i nie narzekajmy...ja też sukienki,sandałki,woda ...okulary zwykłe...super! ![]()
Witam w sobotni poranek!
Ciepło,że aż żyć się chce,piękne słońce i tyle można rzeczy w taką pogodę robić...opalanko,spacery,leżenie bykiem pod gruszą,sapanie z gorąca,prysznic co chwilę,grill wieczorkiem,wieczorek do nocy na działce...piękny czas nastał.
![]()
A obecnie jakżeby mogło być inaczej u mnie...niż kawka,DTVN i BS. ![]()
Życzę wspaniałego dnia,pełnego wrażeń,pozytywnej energii,miłości... ![]()
Napisano 24 maja 2014 - 18:02
Helo! ![]()
Dzien minal fajowo. Wyspalam sie.... bylam na miescie. Zrobilam salatke, ciacho itd.
Zaraz czas tylko dla ![]()
Pogoda piekna
zar z nieba sie lał, a pozniej zdrowo szurnela burza. Teraz jest chlodniej, przyjemnie i slonecznie.
Chorobsko zaatakowalo sobie teraz zatoki.... ale w poniedzialek juz do pracy.
Poza tym jest........ cudnie
Milego weekendu! ![]()
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 24 maja 2014 - 20:36
@Findmysky. ... czyli trzymamy kciukasy w poniedziałek...najlepiej grupowo,w kupie...siła!
Nie-dziękuję, ale przyda się. ![]()
Witam.
Robiliśmy grilla z Połówkiem i jego rodzicami i złapała nas burza, ale daliśmy radę po wielkim parasolem.
Później takie piękne dwie tęcze wyszły. <3
Połówek właśnie śpi, bo idzie jutro na rankę. -,- Napisałam esej, trochę się pouczę, a potem samotny wieczór przy chrapiącym K. ![]()
Miłego. ![]()
Napisano 25 maja 2014 - 07:53
@LadyNefretete bym nie narzekała może, ale u mnie w robocie słońce wali cały dzień, ja muszę w spodniach siedzieć, balerinach i w miarę ubrana
Tyłek aż się odparza
Chciałabym do roboty móc założyć sukienkę lekką, albo bluzkę na ramiączkach, ale nie przejdzie ![]()
Bry ![]()
Niedziela, a ja niedługo wybywam do pracy. Czeka mnie 12godzinna zmiana... Żyć nie umierać
Najbliższy wolny dzień to niedziela za tydzień, masakra...
Napisano 25 maja 2014 - 08:08
@89kasienka89...pracujesz jako..
?Ja kiedyś pracowałam w ubezpieczeniach a wcześniej w biurze zarządzania personelem...strój mimo upałów MUSIAŁ być kompletny.w sensie bluzka zakrywająca ramiona,z małym dekoltem,spodnie a jak spódnica czy sukienka to obowiązkowo rajstopy i buty zakrywające palce i pięty...znam ten ból.Ale u nas sukienki i spódnice mogły być.Tylko co po tym jak i tak rajstoy albo pończochy się w upał nosiło. ![]()
Witam,dziś szybko!
Za chwilkę do kościoła,potem niedzielny standard czyli obiad rodzinny,spacer i kawa z ciastem na działce. ![]()
U mnie słonecznie i gorąco z wstawkami z chmurek.
Pozdrawiam i życzę przemiłej,przespokojnej niedzieli. ![]()
Napisano 25 maja 2014 - 08:19
Pracuję jako pani pocztówka
pracujesz jako..
Napisano 25 maja 2014 - 09:22
Cześć!
Jakoś ciężko znaleźć mi ostatnio czas na forum w tym zamieszaniu z sesją... i jeszcze te ostatnie upały dodatkowo mnie wykańczały i po pracy nie miałam już siły na nic. ![]()
Dzisiaj już na szczęście trochę chłodniej, więc mogę normalnie funkcjonować. Bo ja toleruję tylko taką temp max do 25 stopni. ![]()
Na 13 do szkoły, ale tylko do 17, bo ze względu na wybory zrobili nam godziny rektorskie od 17....
Ogarnę się zaraz, pomaluję paznokcie, posiedzę jeszcze z mamą i będe musiała jechać.
Miłego dnia.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 25 maja 2014 - 10:00
do kiedy termin
zależy od uczelni, ale tak mniej więcej do końca czerwca.
No i składam głównie na kierunki na uniwersytecie medycznym, ale politechnika też wchodzi w grę. Zastanawiam się nad jeszcze jednym uniwersytetem, ale nie jestem do końca przekonana....
Witam! Od rana zaliczyłam zakupy w Tesco, dzisiaj aż do 17 nigdzie się nie ruszam a potem mają wpaść do mnie znajomi żeby sobie w końcu na spokojnie posiedzieć ![]()
No i lenistwa ciąg dalszy.
miłego ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 25 maja 2014 - 12:17
Witam
Ale wczoraj burza u nas przeszła- drzewa powyrywane, prądu nie było przez jakiś czas ![]()
zwykle takie 'atrakcje' omijały Wielkopolskę ![]()
Byliśmy na zabawie, więc poranek troszkę trudny ![]()
ale miłe śniadanko i leżakowanie do późna zrekompensowało wszystko co złe ![]()
W planach może wypad na basen, wieczorem lenistwo ![]()
gdybym miała więcej siły pewne wyszłabym na rower ![]()
Miłej niedzieli ![]()
Napisano 25 maja 2014 - 12:29
U nas też była burza z gradem.
Ale wczoraj burza u nas przeszła- drzewa powyrywane, prądu nie było przez jakiś czas
U teściowej nie było ani prądu ani wody.
U nas dużo zostało podtopione między innymi stadion i mecz piłki nożnej się nie odbędzie.
Fajnie
W planach może wypad na basen, wieczorem lenistwo
Dopiero teraz wychodzi słońce. Od rana było ponuro.
My dzisiaj w domku siedzimy.
Napisano 25 maja 2014 - 12:53
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 25 maja 2014 - 18:31
Bry!
Od 4:30 na nogach. A na budzik zareagowałam "o matko boska! zaspałam! dzwonią po mnie!" Chyba po raz pierwszy w życiu obudził mnie pierwszy budzik z całej serii
.
Humor dalej parszywy, ale co zrobić
. Może uda sie w tygodniu coś wyprostować. A tymczasem mam zagwozdkę co zrobić z dniem matki, bo wypłata jutro. Mam nadzieję, że dotrze w ludzkiem porze, bo jak nie, bedzie kieeeeepsko
. Portfel świeci pustkami.
Zerknęłam jednym okiem na to, co sie na forum dzieje, ale chyba ani pół słowa do mnie nie dotarło. Całkowicie wyplutam z energii i zdolności logicznego myślenia
.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 maja 2014 - 20:58
dam rade ale głowy nienawidze myć w zimnej.
ie ogoli się nogi maszynką na przykład
dokladnie , kocham taka pogode , moze trwac cały rok .mozemi sie ciurkiem pot lac po plecach ale i tak wielbie takie temperatury
Mi tam jest wspaniale, sukienki, sandałki, okulary przeciwsłoneczne i lemoniada z lodówki
bede nosic lód w torebce , ale nie bede mruczeć, że jest źle.
Eeeee ja bede narzekac (mooooze ) jak bedzie temp podchodzic pod 40st C
wszyscy oczekuja na wiosnę a ja cały rok czekam na gorące lato
...piękny czas nastał.
przeczytałąm randke i zastanawiała sie o co chodzi.
rankę. -,-
ja dzis wrociłm od brat , zabrałam bratanice, jutro tata po nia i po babcie przyjedzie .
na wyborach byłam.
dowiedziałam sie tez od kolezanki , ze bede miec we wtorek dwie spore dostawy ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych