Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy możliwe że jestem w ciąży?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1178 odpowiedzi w tym temacie

#1161 Eliza5555

Eliza5555
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 21:42

Ale trudno się wyluzować! ale spróbóje !! uff... powiem że powoli sie uspokajam :) :)

#1162 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 21:49

@Eliza5555 opóźnić miesiączkę może wiele czynników i niekoniecznie musi to być ciąża. :] Niepotrzebnie samą siebie nakręcasz.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#1163 Eliza5555

Eliza5555
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 21:52

no tak ale wiesz nigdy tak długo mi sie miesiączka nie spóźniała przez to ta panika !! :cry:

#1164 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 21:57

Dziwi mnie, że tak wielu ludzi uparcie szuka odpowiedzi na swoje dolegliwości w internecie. Rozumiem się czegoś wstępnie dowiedzieć, zasugerować jakimiś radami, ale jeśli się czymś martwię to idę do lekarza się upewnić.

Gdybym ja miała się sugerować tym co mi odpiszą na forach to już dawno uznałabym, że powinnam być martwa; można się nieźle nakręcić sugerując się tym co pisze w internecie.

Eliza, powtórzę się po dziewczynach, po prostu wyluzuj. Jeśli nadal się nie uspokoisz to marsz do ginekologa albo chociaż do apteki po test. Po co sobie niszczyć nerwy. :]

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#1165 Eliza5555

Eliza5555
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 03 stycznia 2014 - 22:35

tak masz racje !! ale też iść do lekarza to trzeba mu powiedzieć co ci dolega jakie masz problemy i to wstydliwe !:( na internecie szukamy odpowiedzi na nasz problemy z myslą  że ktoś może miał podobne i nam doradzi i ten stresik nie bedzie tak duży !:) ale duzo jest osób i każdy ma swoje zdanie swoje doświadczenia i każdy mówi cos innego !! aa jeśli chodzi o test nie zawsze mówi prawde !!! ii będz tu mądry !!

także cierpliwie poczekam jeszcze pare dni może dostane !! jak nie to do apteki się ruszę i do lekarza !! ;}

#1166 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 05 stycznia 2014 - 15:09

@Eliza5555

Ile Ty nasz lat? Bo aż mi trudno uwierzyć, że Ty tak na serio piszesz naprawdę.

Szukać informacji na necie to można o problemach ze zrobieniem ciasta, a nie ewentualnej ciąży. Proszę powiedz, że jaja sobie robisz, bo mi ręce opadają.

Każdy z nas urodził się ateistą

#1167 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 stycznia 2014 - 15:08

że to pszez stres i antybiotyk

to jest całkiem możliwe, że dlatego spóźnia Ci się okres

i tak odbiegając lekko od tematu....co to w ogóle za wyrażenie, że "chłopak się ze spermował"?

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#1168 Ola2210

Ola2210
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 29 marca 2014 - 15:05

Witajcie kobietki ! 

Postanowilam, ze zaloguje sie na forum poniewaz nie daje mi od dluzszego czasu spokoju pewna rzecz. Zaczne od poczatku . 

Ostatnia miesiaczke mialam 18lutego , cykle mam (mialam) bardzo regularne, zawsze 18ego kazdego miesiaca pojawial sie okres. Od dwóch miesiecy staramy sie z mezem o dziecko. Dzis mija 11 dzien kiedy spoznia mi sie okres, dwa dni temu zrobilam test ciazowy ale wyszedl negatywnie ( moze za szybko go zrobilam??-nie wiem:()   Dzisiaj zauwazylam delikatne tak jakby brązowe plamienie, doslownie pare kropel i niewielki ból po prawej stronie w podbrzuszu. 

Prosze pomozcie i powiedzcie mi kiedy bezpiecznie moge powtorzyc test i byc pewna wyniku ? 

Mam naprawde ogromna nadzieje ze jestem w ciazy choc test jeszcze tego nie wykazal :-) Moze ktoras z Was miala podobnie ? 

Licze na Wasze opinie :-)

Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi :-)

#1169 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 30 marca 2014 - 22:21

@Ola2210 możesz powtórzyć test, ale ja proponuję udać się do ginekologa i wszystko będzie jasne...

#1170 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 31 marca 2014 - 06:28

@Ola2210 lepiej zrobić badanie krwi- beta HCG i wtedy wiesz szybciej ;) Powodzenia!

nixqp2.png

#1171 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 marca 2014 - 12:45

Ola2210 tak jak dziewczyny radza powtorz test ciazowy zawsze tez dla pewnosci mozesz pojsc do ginekologa:)
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#1172 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 marca 2014 - 21:37

z tego co pamietam test najlepiej robic po 2tygodniach od spodziewanej miesiaczki. Skoro sie staracie, to na pewno jestes pod stala opieka lekarza. umow sie na wizyte i wszystko bedzie jasne.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1173 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 13:20

Albo:

:arrow: powtorzyc test za jakis czas jeszcze.

:arrow: pojsc na laboratorium na bete.

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#1174 Ola2210

Ola2210
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 01 kwietnia 2014 - 21:36

Dziekuje Wam za rady ! :)

Niestety to dziwne plamienie bylo poczatkiem okresu i bardzo mnie to rozczarowalo niestety... 

#1175 aska.kaczmar

aska.kaczmar
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 października 2014 - 19:07

witam nie wzięłam 3 ostatnich tabletek z opakowania. ostatnia wziełam w srode a w sobote współżyłam , jakie jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy ??

#1176 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 21 października 2014 - 21:00

@aska.kaczmar ale to były zwykłe tabletki czy placebo? Tzn. jak bierzesz tabletki to robisz przerwę czy nie?

W ostatnim tygodniu jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale wszystko zależy od tego jakie to były tabletki. Wystarczy przeczytać ulotkę i będziesz miała jasność.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1177 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 25 października 2014 - 19:23

@aska.kaczmar moim zdaniem 50/50 albo będziesz albo nie.

Robiłaś już test albo dostałaś @?

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#1178 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 października 2014 - 20:27

witam nie wzięłam 3 ostatnich tabletek z opakowania. ostatnia wziełam w srode a w sobote współżyłam , jakie jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy ??

hmmm...pożyjesz, zobaczysz.

Powiem Ci, że o ile rozumiem, jak się zapomni o 1 tabletce i jest strach, to jak się nie weźmie trzech z rzędu i potem bzyka, to już jest raczej chęć zajścia w ciążę chyba, a nie przypadek... ;-)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#1179 lenalena

lenalena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 22 kwietnia 2016 - 14:38

mi też się spóźnia po tamponach, więc chyba nie musisz się martwić, roznie dzialaja