Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#741 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 00:42

Nie rób pęsetą bo to działa, że szybciej będą rosły!

No to jesteś dzielna jak depilujesz pachy też bo ja kremem . No nam nie kremy też nie działają bo one tylko na chwile pomagają. Musze plastry też wypróbować:)
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#742 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 27 stycznia 2011 - 19:10

właśnie inaczej niż pesetom nie da się tych co się wrzynają wyciągają i niekiedy jest zapalenie skory(depiluje nogi od 2 lat za pomocą depilatora) plastry ja osobiście nie polecam za bardzo piekły miałam rany i nie wszystkie włosy wyrwało zbyt twarde

#743 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 31 stycznia 2011 - 16:13

Ja teraz rozmawiajac z osobą która wykonuje depilacje laserowa powiedziała mi ze własnie teraz w gabinetach pojawia sie coraz wiecej zainteresowanych ,poniewaz to jest dobry czas na takie zabiegi.Skóra nie jest zmeczona opalaniem i przygotowana jest na taka depilacje.

#744 ola_tv

ola_tv
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 lutego 2011 - 16:00

depilacja laserowa jest dobra ale dość droga
stokrotka orientujesz się może ile kosztowałby zabieg depilacji pach?

pachy to dla mnie masakra, golę je zwykłą maszynką bo depilatorem nie jestem w stanie :-(

#745 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 marca 2011 - 17:43

Mam tego pecha, że genetycznie przekazane mam skłonności do owłosienia i przez to mam coraz bardziej widoczny wąsik. jak to usunąć? moja mama stosuje plasterki ale czy to dobre rozwiązanie? Chyba zacznę zbierać na laser bo to uciążliwe bardzo :oops:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#746 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 10 marca 2011 - 19:36

depilacja laserowa jest dobra ale dość droga
stokrotka orientujesz się może ile kosztowałby zabieg depilacji pach?

pachy to dla mnie masakra, golę je zwykłą maszynką bo depilatorem nie jestem w stanie :-(

Wiesz co w gabinecie na Kabatach za taki zabieg zapłacisz od 250-350zł.Mysle ze to nie jest jakas wielka kwota.

#747 werkaa

werkaa
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 15 marca 2011 - 16:56

Ja akurat pachy mogę depilować ale nóg... nietknę, bo umrę... Tylko ze po takiej sesji z depilatorem mam starszne podraznienie... Też tak macie?

#748 ...Zakochana...

...Zakochana...
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 15 marca 2011 - 20:00

Po goleniu się tam na dole mam później zaczerwienienia i nawet takie krostki....
Co zrobić,żeby ich nie mieć??
♥Kocham Mojego Misia♥

#749 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 17 marca 2011 - 17:26

...Zakochana..., Spróbuj zmienić maszynkę. Na jakąś bardziej delikatną. Co ile depilujesz bikini?
A.

#750 ...Zakochana...

...Zakochana...
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 25 marca 2011 - 22:47

Tak raz w tygodniu ....
Ale ja jednorazówkami golę to źle ? :oops:
♥Kocham Mojego Misia♥

#751 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 26 marca 2011 - 10:06

Ale ja jednorazówkami golę to źle ?

A gdzie tam! KAzda sie goli/depiluje tym czym jej wygodniej. ;-)
JA np. depilatora nie tkne :-P Dlatego gole sie co drugi dzien, a jak szybko odrastaja to nawet cidziennie ;-) Tak dlugo to znowu nie trwa :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#752 ...Zakochana...

...Zakochana...
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 27 marca 2011 - 13:45

No właśnie ...
Bo ja mam depilator ale jakoś mi nie leży...
Tylko,że mam podrażnienia,gdy golę miejsca intymne....;/
♥Kocham Mojego Misia♥

#753 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 04 kwietnia 2011 - 14:38

To normalne- masz wrażliwą skórę, tak jak ja. Ja też stosuję jednorazówkę z paskiem nawilżającym. By łagodzić podrażnienia często wklepuję krem nawilżający w wydepilowane miejsca. Jest również sposób by zamiast mydła czy pianki stosować krem nawilżający NIVEA - ten stary w metalowym opakowaniu, bo jest tłusty i ciężki. - on ułatwia poślizg maszynki i łagodzi jednocześnie. Na koniec możesz też użyć Panthenolu w sprayu - pianki na oparzenia, która łagodzi takie podrażnienia.
Mruczę więc jestem :)

#754 neandra

neandra
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 07 kwietnia 2011 - 10:52

u mnie droga sprawa depilacji była skomplikowana i dłuuuga :)
najpierw zaczęło się od maszynki zwykłej. i właściwie mi to wystarczyło. potem próbowałam przeróżnych kremów do depilacji, ale jakoś nie podchodziło mi to. dużo zabawy, śmierdział mi ten krem przeokrutnie, a efekty jakoś bardzo powalające nie był.
potem dostałam w prezencie depilator. radość moja była ogromna dopóki nie spróbowałam hehe. to był koszmar. kompletnie nie mogłam go używać, tak mnie bolało. mimo, że miał nakładkę chłodzącą i jakieś inne tam bajery.
i w koncu zdecydowałam się spróbować woskiem u kosmetyczki wydepilować sobie łydki. i to był strzał w dziesiątkę. w cale tak bardzo nie bolało, nóżki gładziutkie, włosy wolno mi odrastają i jestem bardzo zadowolona. teraz chodzę regularnie i zastanawiam się jak mogłam wcześniej nie chodzić na wosk tylko męczyć się z maszynką, depilatorem itp.

#755 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 17:00

Ja tak własnie teraz powaznie mysle o tym,zeby jednak zdecydowac sie na depilacje laserowa.Ile zabiegów bedzie potrzebnych na depilacje nóg ?
Czy w 5 sie zamknę?

#756 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 18:23

Mamy oddzielny temat o depilacji laserowej depilacja-laserowa-vt5393.htm
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#757 róża

róża
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 09:27

ja tez mam wrazliwa skore i poki co uzywam tradycyjnie maszynki do golenia (Venus) i pianki, ale zastanawiam sie nad depilatorem. Mam watpliwosci, bo wydaje mi sie, ze bede miec podraznienia i to z podwojona sila, w porownaniu do maszynki ... No ale nic, musze sprobowac, na razie odkladam kase na depilator :) Zobaczymy...

#758 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 16:04

ale zastanawiam sie nad depilatorem. Mam watpliwosci, bo wydaje mi sie, ze bede miec podraznienia i to z podwojona sila, w porownaniu do maszynki ... No ale nic, musze sprobowac, na razie odkladam kase na depilator :) Zobaczymy...

tak samo jak Ty używam maszynek Venus i skóra czasami jest podrażniona, depilatora używam wyłącznie na łydki i bez specjalnego balsamu po goleniu się nie obejdzie :/ niestety taka uroda wrażliwców
Dołączona grafika

#759 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 10:54

Ja muszę zdepilować nogi ale boje się maszynka a krem mi nie pomaga. <bezradny></span>
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#760 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 12:06

kari, ale czego się boisz? To ani nie boli anie nie jest specjalnie niebezpieczne- to już predzej na ten krem co o nim wspominasz uczulenie można mieć ;-)