Depilacja
Napisano 08 września 2009 - 22:33
Napisano 18 września 2009 - 15:49
Przed wyjazdem do mojego chama i prostaka, którego bardzo kocham
Napisano 18 września 2009 - 15:51
Ale faktycznie że spokój na długo
Napisano 18 września 2009 - 16:26
PENSETĄ!
no takPolecam wszystkim wariatkom, tylko wariatkom.Normalni mogą nie wytrzymać
ta penseta musiłas to dokładnie zrobic bo penseta czasem nie wyrywa tylko skraca włosy.Miałam spokój przez MIESIĄC
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 września 2009 - 16:44
kiedyś próbowałam....ale to pracochłonne jest....i w rezultacie wyrwałam kilkanaście włosków tylko....poszwęęę potraktowałam...PENSETĄ!
Napisano 19 września 2009 - 12:22
maszynka moj przyjaciel
choc coraj czesciej mysle o wosku, tylko jak raz sobie plastry zafundowalam i chcialam na nogach podzialac to cala tym lepkim paskudztwem sie upapralam a wlos ani drgnal
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 21 września 2009 - 08:34
az sobie plastry zafundowalam i chcialam na nogach podzialac to cala tym lepkim paskudztwem sie upapralam a wlos ani drgnal
też tak miałam a pensetą też próbowałam, do bólu można się przyzwyczaić tylko... strasznie dużo by zeszło
Napisano 24 września 2009 - 13:02
Napisano 24 września 2009 - 13:21
ajj ja też bym się chyba spaliła ze wstyduja się wstydze chodzić do kosmetyczki na depilacje bikini jakoś
W moim przypadku - pianka, maszynka i jechane
Napisano 24 września 2009 - 14:27
tylko taka impreza to z tego co wiem do najtanszych nie nalezy, o o moich umiejetnosciach juz pisalam wcześniej
a moze to kwestia wosku? jaki byscie polecaly kobity?
moze poeksperymentuje
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 25 września 2009 - 21:00
Napisano 30 listopada 2009 - 15:25
Napisano 30 listopada 2009 - 15:45
je tez czesto na suchoA jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho,sama maszynka.Depilator lezy w szafce,bezuzyteczny,poprostu go nie lubie.Jesli chodzi o maszynke to kwestia wprawy by sie nie zaciac
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 listopada 2009 - 17:02
Aż mnie ciarki przeszly jak to przeczytałam...A jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho
Ja używam tez jednorazówek i żely pod prysznic, ewentualnie czasem jakichś pianek
W wakacje zdarzały się plastry na miejsca intymne
Napisano 30 listopada 2009 - 17:26
kiedys uzywalam plastrów ale nie był dla mnie skuteczne, potem kremy ale tak jak jedna z uzytkowniczek napisala, straczaly na raz albo dwa.
Myślałam o zakupie depilatora, ale to juz dałam taka mała podpowiedx mojemu
Napisano 30 listopada 2009 - 19:24
Ja do depilacji miejsc intymnych jak i pozostalych czesci ciala ,takich jak pachy ,czy nogi uzywam maszynki jednorazowej i mydla.
ja też przez dlugi czas stosowalam ten zestaw i wszystko ok tylko ze jeśli chodzi o bikini to na drugi dzień wyskakiwały mi krostki i ibyło to malo komfortowe
dlatego na to miejsce stosuje krem do depilacji, ostatnio kupilam firmy Bielenda z aloesem i muszę powiedzieć że dobrze sie spisuje, nie ma podrażnien i swędzenia
Napisano 30 listopada 2009 - 20:31
wszystko ok tylko ze jeśli chodzi o bikini to na drugi dzień wyskakiwały mi krostki i ibyło to malo komfortowe
bo do depilacji okolic bikini najlepiej uzyc pianki do golenia (od taty/chłopaka/męza, najlepiej gillette) i całkowicie nowej maszynki. Najpierw golic włoski z włosem a potem pod włos i lekko naciągac skóre. Ja tak robię i mam zawsze idealnie gładką.