Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#521 venezia

venezia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 08 września 2009 - 22:33

A ja preferuję wosk i to bez różnicy w jakiej postaci: czy jest to rolka czy wosk w puszce. Działanie mają 100%. Trochę boli, ale można się przyzwyczaić, jednak efekty są zdecydowanie tego warte ;)

#522 czarownica155

czarownica155
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 18 września 2009 - 15:49

A ja... jestem wariatką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przed wyjazdem do mojego chama i prostaka, którego bardzo kocham :-D postanowiłam pozbyć się krzaczorów na nogach i mojej poszewce. Nogi potraktowałam depilatorem, przy czym śpiewałam i przeklinałam co chwile, a poszwęęę potraktowałam...PENSETĄ! depilowałam ją kilka dni, bo jednak to pracochłonne. Boli ale później skóra się przyzwyczaja, a przy odpowiednim naciągnięciu skóry też mniej boli, ja dodatkowo przykładałam lodem aby przez chwilę stracić czucie. Miałam spokój przez MIESIĄC! Polecam wszystkim wariatkom, tylko wariatkom.Normalni mogą nie wytrzymać :-P
Dołączona grafika

#523 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 września 2009 - 15:51

czarownica155, próbowałam tego ale boli strasznie w niektórych miejscach :roll:
Ale faktycznie że spokój na długo ;)

#524 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 września 2009 - 16:26

PENSETĄ!

:shock:

Polecam wszystkim wariatkom, tylko wariatkom.Normalni mogą nie wytrzymać

no tak <umieraam></span>

Miałam spokój przez MIESIĄC

ta penseta musiłas to dokładnie zrobic bo penseta czasem nie wyrywa tylko skraca włosy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#525 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 18 września 2009 - 16:44

poszwęęę potraktowałam...PENSETĄ!

kiedyś próbowałam....ale to pracochłonne jest....i w rezultacie wyrwałam kilkanaście włosków tylko.... :-P

#526 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 września 2009 - 19:35

a poszwęęę potraktowałam...PENSETĄ

a nie łatwiej było depilatorem?
j atak robiłam :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#527 czarownica155

czarownica155
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 19 września 2009 - 11:21

depilatorem mnie bardziej boli :-/
Dołączona grafika

#528 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 września 2009 - 12:22

z ta penseta to faktycznie wariactwo :-> ja chcialam kiedy naprawd, ale po 3 centymetrach kwadratowych zrezygnowalam...
maszynka moj przyjaciel :-D
choc coraj czesciej mysle o wosku, tylko jak raz sobie plastry zafundowalam i chcialam na nogach podzialac to cala tym lepkim paskudztwem sie upapralam a wlos ani drgnal :-P widocznie mi skilli jakis brakuje :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#529 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 września 2009 - 08:34

az sobie plastry zafundowalam i chcialam na nogach podzialac to cala tym lepkim paskudztwem sie upapralam a wlos ani drgnal :-P

też tak miałam a pensetą też próbowałam, do bólu można się przyzwyczaić tylko... strasznie dużo by zeszło :-P

#530 Fairy

Fairy
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 24 września 2009 - 13:02

A ja wam powiem ... ja się wstydze chodzić do kosmetyczki na depilacje bikini jakoś. Na wosk w sensie. W domu to nie to samo... tragedia jednym słowem. też macie takie opory?

#531 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 24 września 2009 - 13:21

ja się wstydze chodzić do kosmetyczki na depilacje bikini jakoś

ajj ja też bym się chyba spaliła ze wstydu :oops: nie wiem czemu ale taka jestem ;-)
W moim przypadku - pianka, maszynka i jechane :mrgreen: Później tylko balsamik AA żeby podraznień nie było i koniec. Dla mnie najłatwiej, najszybciej i najtaniej :-)

#532 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 24 września 2009 - 14:27

ja bym sie nie wstydzila, zwlaszcza ze kosmetyczka pewnie niewzruszona jest na takie widoki, i wreszcie by mi ktos taki wosk zrobil jak pan bog przykazal :-P :-P
tylko taka impreza to z tego co wiem do najtanszych nie nalezy, o o moich umiejetnosciach juz pisalam wcześniej :mrgreen:
a moze to kwestia wosku? jaki byscie polecaly kobity? :-D
moze poeksperymentuje :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#533 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 25 września 2009 - 21:00

Mialabym opory by sie pokazac, zwlaszcza kobiecie . Wole robic to sama , w domu.

#534 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:25

Ja do depilacji miejsc intymnych jak i pozostalych czesci ciala ,takich jak pachy ,czy nogi uzywam maszynki jednorazowej i mydla.Juz od wielu lat to stosuje i naprawde nie mam zadnych podrazniem.A jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho,sama maszynka.Depilator lezy w szafce,bezuzyteczny,poprostu go nie lubie.Jesli chodzi o maszynke to kwestia wprawy ;-) by sie nie zaciac :-P

#535 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 15:45

A jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho,sama maszynka.Depilator lezy w szafce,bezuzyteczny,poprostu go nie lubie.Jesli chodzi o maszynke to kwestia wprawy by sie nie zaciac

je tez czesto na sucho :-) tlko potem smaruje jakism kremem ;-) a co do zacinania to ja chyba nie uzywam jakis sklonnych do zacinania bo zdarzyło mi sie to tylko dwa razy :-) a zazwyczaj uzywam zwykych meskich jenorazówek.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#536 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 17:02

A jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho

Aż mnie ciarki przeszly jak to przeczytałam... :roll: U mnie by to nie przeszło, mam taką skóre ze zaraz bym miała pełno czerwonych krostek i całe nogi by mnie piekły...

Ja używam tez jednorazówek i żely pod prysznic, ewentualnie czasem jakichś pianek :P
W wakacje zdarzały się plastry na miejsca intymne ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#537 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 17:26

ja przewaznie uzywam pianki i maszynki, do depilacji nóg, bikini i pach.
kiedys uzywalam plastrów ale nie był dla mnie skuteczne, potem kremy ale tak jak jedna z uzytkowniczek napisala, straczaly na raz albo dwa.
Myślałam o zakupie depilatora, ale to juz dałam taka mała podpowiedx mojemu ;D
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#538 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 19:24

Ja do depilacji miejsc intymnych jak i pozostalych czesci ciala ,takich jak pachy ,czy nogi uzywam maszynki jednorazowej i mydla.

ja też przez dlugi czas stosowalam ten zestaw i wszystko ok tylko ze jeśli chodzi o bikini to na drugi dzień wyskakiwały mi krostki i ibyło to malo komfortowe :-|

dlatego na to miejsce stosuje krem do depilacji, ostatnio kupilam firmy Bielenda z aloesem i muszę powiedzieć że dobrze sie spisuje, nie ma podrażnien i swędzenia :-)

#539 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 19:28

A jak mi sie spieszy,to czasami gole nogi na sucho,sama maszynka.

masakra! moje nogi od razu były by od razu podrażnione i piekące...

ja tez podobnie jak wy używam zwykłej maszynki i mydła,
chyba najłatwiejszy i najszybszy sposób ;-)
Dołączona grafika

#540 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 30 listopada 2009 - 20:31

wszystko ok tylko ze jeśli chodzi o bikini to na drugi dzień wyskakiwały mi krostki i ibyło to malo komfortowe

bo do depilacji okolic bikini najlepiej uzyc pianki do golenia (od taty/chłopaka/męza, najlepiej gillette) i całkowicie nowej maszynki. Najpierw golic włoski z włosem a potem pod włos i lekko naciągac skóre. Ja tak robię i mam zawsze idealnie gładką.
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *