Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Depilacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1053 odpowiedzi w tym temacie

#201 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 31 maja 2008 - 20:44

po jakimś czasie depilatorem już tak nie boli,można przywyknąc.plasty z woskiem też fajna rzecz bo boli ale chwilke,jak sie nabierze wprawy to dobrze idzie
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#202 Miss G

Miss G
  • Użytkownik
  • 485 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 14:55

Ja chyba wypróbuję tych plastrów z woskiem, bo potzrebuję czegoś co da efekt na trochę dłużej. Bólu się boję, ale w końcu nie zabije mnie to ;)
"Każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu."

#203 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 14:56

a może mnie któraś oświecić jak działa krem do depilacji?
co on takiego robi?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#204 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 15:12

Miss G nie boli aż tak bardzo,a efekt wszystko wynagrodzi
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#205 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 01 czerwca 2008 - 15:39

krem rozpuszcza kłaczki i później je ściągasz szpatułką, ale ja nie trafiłam na super skuteczny krem. być może jakis dobry byłby skuteczny na okolice bikini

#206 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 16:40

Depilator probuje kupic sobie juz od dwoch lat i jakos mi nie wychodzi :-P Moze na imieniny dostane... ale to dopiero w lipcu :-P

Jak narazie uzywam maszynek, ale teraz latem nie chce mi sie co 2-3 dzien nog golic <bezradny></span>

#207 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 17:06

Jak dla mnie kremy sa mało skuteczne może dlatego , że ja cierpliwosci nie mam aby czekac az włoski sie rozpuszcza a poza tym jeszcze nigdy nie byłam po kremie idealnie gładka

Maszynka jest ok szybko skutecznie

depilatora nie mam i jakoś mnie nie ciągnie do tego typu urzadzen
myslałam jeszcze nad plastrami z woskiem ale póki co na mysleniu sie skończyło
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#208 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 17:08

depilatorem to długo trwa,plastrami jest szybciej,a krem kiedyś kupowałam veet ale raz mi nic nie usunął i sie zraziłam

#209 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:43

krem rozpuszcza kłaczki i później je ściągasz szpatułką, ale ja nie trafiłam na super skuteczny krem. być może jakis dobry byłby skuteczny na okolice bikini

U mnie rewelacyjnie na okolice bikini (nogi też) działa krem Depiline. Trzymam dłużej niż jest napisane na opakowaniu i potem wszystko schodzi po lekkim dotknięciu. Kosztuje niewiele więc możecie same spróbować ;)
Dołączona grafika
Jedyna wada wg mnie to zbyt intensywny zapach,ale ja zawsze po depilacji biorę prysznic więc daje radę ;)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#210 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:45

Tilia a jak czesto trzeba powtarzac "zabieg" ;-) w okolicach bikini?

#211 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:48

Mi ogółem wolno rosną włosy wszędzie więc wydaje mi się,że nie ma się co mną sugerować :P po tygodniu zaczyna lekko zarastać ;-) ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#212 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:49

po tygodniu zaczyna lekko zarastać

oo kurcze.... pozazdroscic :-P

#213 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:52

oo kurcze.... pozazdroscic :-P

No jeśli chodzi o miejsca które się goli to super sprawa,ale jeśli chodzi o włosy na głowie to mnie denerwuje :-P

JkIEp1.png

#214 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 19:58

Tilia, a powiedz ty mi, ile on kosztuje?
i gdzie go dostać? :/
bo tu u mnie jedyne drogerie to rossmann

#215 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 20:02

Ja kupuje w Geanie. Kosztuje chyba coś ok. 7zł. Jak będę kupować kolejne opakowanie to Wam napiszę,bo teraz nie pamiętam <bezradny></span>
Na necie wyczytałam,że w drogeriach "Natura" też jest ;-)

JkIEp1.png

#216 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 20:03

kurka nie znam tychże drogerii <bezradny></span>
eh, poszukam też na necie, może wysyłkowa sprzedaż jakaś jest

[ Dodano: 2008-06-01, 21:05 ]
no i jest, na allegro np po 6,50 za 100ml :)

#217 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 21:03

Ja mam depilator i święty spokój, dopiero po 3 tyg zaczyna się coś pojawiać i za każdym razem włosy odrastają cieńsze i słabsze.
Jedyny problem to wrastanie włosków, straszne.
No i nie powiem, że nie boli. Cholernie boli, ale co tam - chwila bólu i prawie miesiąc "luksiusu" :-P

#218 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 czerwca 2008 - 22:54

Jasne, ja juz kilka razy golilam, ale zwykle przerywam i zow bol zaczyna sie od poczatku bo wloski robia sie coraz mocniejsze jak gole maszynka. I jak dla mnie nawet ktorys raz depilatorem wcale nie przestaje bolec:( <cryyy></span>

#219 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 11:20

mnie depilatorem nie boli ale nie jestem zadowolona z efektu,bo ja lubie takie zupełnie gładkie nogi a po depilatorze takie nie są :-/ (przynajmniej u mnie nie chwyta wszystkich włosków)

#220 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 02 czerwca 2008 - 12:48

a ja po przerwie wrocila do depilatora i juz zaluje... :evil:

owszem pierwsza depilacja po przerwie troszke bolala,ale dalo sie to zniesc ,no i efekt trwal prawie 3 tyg ale jak tylko zaczely odrastac to 3/4 wrastalo sie w skore :evil: :evil: Niecierpie tego :evil: Uzywam pieelingow, roznych szorstkich gabek i reawiczek i nadal jest tak samo,a co gorsza nogi nie sa gladkie i wloski odrastaja mi bardzo szybko - ok. tydzien spokoju tylko miewam <bezradny></span> Dlatego tez wracam do maszynki,a depilator uzywam jedynie pod pachami bo tam efekt trwa dluzej i wloski nie wrastaja pod skore
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->