Tęsknota
Napisano 21 września 2009 - 17:09
Napisano 21 września 2009 - 19:01
Ja też, zazwyczaj trochę sobie popłaczę i po jakimś czasie jest mi lepiej, wciąż tęsknię, ale już tak nie rozpaczam. Ogólnie jestem z tych bardzo tęskliwych i nadal nie mogę się do rozłąk przyzwyczaić. A teraz, tydzień po ślubie, kiedy wciąż wspominam piękne chwile i ten cudny tydzień, gdy cały czas byliśmy razem... jest mi podwójnie ciężko.najbardziej tesknie zaraz po jego wyjezdzie
Napisano 03 października 2009 - 22:16
Widzimy się codziennie a czasami zaraz po jego wyjściu chce się znów przytulić...
Nie zawsze tak jest ale czasami po prostu wychodzi ode mnie a ja już tęsknię....
Tęskliwa jestem
Napisano 04 października 2009 - 09:35
Ale to nie jest aż taka tęsknota straszna
Napisano 04 października 2009 - 10:15
Napisano 04 października 2009 - 11:37
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 04 października 2009 - 18:09
hmmm...Widzimy się codziennie a czasami zaraz po jego wyjściu chce się znów przytulić...
no no własnie, nie możesz swojego życia uzależniać od niego, że twój świat będzie się kręcił tylko wokół niego, wokół was...wydaje mi sie , że za bardzo uzalezniasz od niego cale swoje zycie i stąd ta tęsknota
ja miałam tak przez moment- i to jest złe dla związku, jakprzyszło łukaszowi niespodziewanie jechać w trase był płacz krzyk i groźby rozstania...
teraz wiem że zachowywałam się jak dziecko i dystans jest potrzebny wszędzie, choćby po to żeby spojrzeć na wszystko z innej strony
Napisano 04 października 2009 - 20:17
Ale po prostu przez to że mieszkamy 15 minut spacerkiem od siebie to widzimy się praktycznie codziennie więc dziwnie jest jak się nie widzimy raz na jakiś czas...
Ale bez przesady
Tęsknię ale z głową....
Napisano 05 października 2009 - 08:30
Napisano 05 października 2009 - 10:10
Ze to jest normalne i że to bardzo dobrze że mam takie dylematy bo to znaczy że już dorosłam i zastanawiam się jakich wyborów dokonać
Po prostu dziecko by się nie zastanawiało a dorosły człowiek siedząc z kumpelą pomyśli co chłopak robi a siedząc z chłopakiem co robi kumpela
Napisano 06 października 2009 - 17:43
Ale to nie jest wybór czy raz w tygodniu spotkasz się z W czy z koleżankami tylko wybór czy dziś spotkam się z koleżankami czy znowu jak co dzień z W.I szczerze to dla mnie jest dziwne,że Ty się jeszcze zastanawiasz...W szkole rozmawiałam z panią psycholog o tym że mam takie tęsknoty i czasami trudno mi wybrać czy tego wieczoru koleżanki czy W i wiecie co mi powiedziała?
Ja bym wybrała koleżanki mając na co dzień Misiaka...bo jednak one też są dla mnie ważne...
Jak dla mnie taki dylemat i związany z tym wybór nie jest jakiś trudny...Ze to jest normalne i że to bardzo dobrze że mam takie dylematy bo to znaczy że już dorosłam i zastanawiam się jakich wyborów dokonać
Napisano 06 października 2009 - 18:16
A z koleżankami spotykam się minimum dwa razy w tygodniu
Bo w piątki i soboty idę do baru... raz z Miśkiem raz sama a Misiek dołącza i siedzi z kumplami a ja z koleżankami albo wszyscy razem
Więc nie jest tak że ja się z nimi nie spotykam tylko cały czas z W
Tak czy siak TĘSKNOTA jest dla mnie jednak pozytywnym zjawiskiem
I w sumie przyjemnym...
Chyba żebym nie widziała się z nim tygodniami to ta tęsknota nie byłaby pewnie taka miła
Napisano 06 października 2009 - 22:47
dla mnie raczej na odwrótTak czy siak TĘSKNOTA jest dla mnie jednak pozytywnym zjawiskiem
choc mam podobnie jak ty- widujemy sie codziennie z moim Paskudem i jakoś mi sie za nim nie teskni, jak sie nie widzieliśmy kilka dni to było pozytywne po takiej przerwie dopiero a nie kilka godzin