Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tęsknota

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
333 odpowiedzi w tym temacie

#241 SexyBack

SexyBack
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 24 grudnia 2008 - 00:10

W tym problem ze on wlasnie chyba nierozumie takiego pojecia jak szczescie kogos drugiego...albo nie chce pokazywac ze mu zalezy... ;-) Ja juz nie wiem co robic..Nie wiem czy ja moze nie wyolbrzymiam...moze nie ma zadnego problemu..ale jak mam sie przekonac o tym...hmmmmmmmm Wiem jedno: wrażliwym ludziom jest ciezko na swiecie.
"Nigdy nie odchodze od swojej koleiny" Leo da Vinci

#242 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 28 grudnia 2008 - 00:54

Nie widziałam K. od poniedziałku...
nie widzieliśmy sie w święta, pierwszy raz się pokłóciliśmy tak poważnie, że już 3 dzień nie gadamy :( i powiem wam że nie wiem czy tęsknie... mam mieszane uczucia :(

#243 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 28 grudnia 2008 - 01:17

Nic nie moze sie równać z przeczytaniem takich słów jak u góry, w tym momencie człowiek stake na rozwidlenie drog...

" Miłość jest jak wolność, zaczynamy ją doceniać kiedy ją tracimy."

[ Dodano: 2008-12-28, 01:50 ]
Niestety juz edytować nie moge, a zapomniałem dopisać wazna rzecz.

W tej właśnie chcili bardzo tesknie za swoją dziewczyna.. :( to teraz właśnie dostrzegam co straciłem.. bezpowrotnie.

Nigdy nie dpouscie do tego by taki moment nastał w waszym zwiazku... <cryyy></span>
Dołączona grafika

#244 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 grudnia 2008 - 09:29

Torii1988, PeDrO, weźcie się w garść Kochani... :-)
Trzymam kciuki...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#245 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 28 grudnia 2008 - 10:29

Torii1988, PeDrO, weźcie się w garść Kochani... :-)
Trzymam kciuki...

no dokładnie ja też!!! będzie dobrze !!!
Torii1988, może pierwsza wyciągnij rękę...pogódźcie się... nie będziesz musiała tęsknić...

powiem wam że nie wiem czy tęsknie... mam mieszane uczucia :(

:(:(:(:( no chyba ze tak...
Dołączona grafika

#246 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 11:47

dzięki dziewczyny ale to wszystko nie jest takie proste... ale to nie o tym temat.
nadal nie wiem czy tęsknie <bezradny></span>

#247 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 11:51

Torii1988, czyli nadal nie wiesz czy kochasz?

A ja ostatnio n ie mam okazji tesknic, bo tak wychodzi ze co dwa, trzy dni sie widzimy :mrgreen:

#248 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 11:57

Mirabelka__22, nie wiem.... jesteśmy już tak długo razem i nagle coś mi się zmieniło.
rzadko kiedy miałam okazje tęsknic bo widywaliśmy sie prawie codziennie a teraz nie widzimy sie już tydzień i jestem na to kompletnie obojętna <bezradny></span>
czy można tak po prostu puścić w niepamięć 4 lata :?:

#249 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 12:16

Torii1988, moze popiszemy w jakims innym dziale o tym zeby nie rozbic OT?
Moze chcesz od niego odpoczac? Nie ze nie kochasz, tylko potrzebujesz troche wolnej przestrzeni dla siebie.

Ja widywalam sie z P codziennie, a potem juz bardzo zadko. Na poczatku swirowalam przez to, a teraz przywyklam. Musialam. Zreszta tydzien to nie tak dlugo. Wiec chyba nie masz sie co martwic. Chyba ze stal Ci sie juz zupelnie obojetny nie tylko w kwestii tesknoty.. :?:

#250 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:45

Ja nie wiem jak mozna zapomniec przez 4dni czy tam tydzien o calych 4 latach.. NIE WIEZE ze po 4 latach mozna z kims zerwac przez telefon. Dla mnie wszystko stracilo sens.. czuje sie jak zbity pies.. odrzucony niechciany przez nikogo.. ;(
Dołączona grafika

#251 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 16:11

PeDrO, może jeszcze nic straconego, daj jej czas, wszystko da się jeszcze odkręcić...

<ookk>

#252 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:26

odrzucony niechciany przez nikogo..

to witam w klubie...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#253 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:34

PeDrO, aj da się i jest jeszcze wiele innych okrucieństw, które ktoś może Ci zrobić, choć dzien w dzień do wczoraj mówił, że Cię kocha i usypiał przytulony do Ciebie.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#254 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:37

Chyba taki rodzej tęksnoty jest najgorszy... kiedy kogoś kochasz a wiesz, że już tej osoby nie przytulisz i nie pocałujesz...

Zielonooka, zgadza się... jeden dzień... ba jedna godzina, sekunda są w stanie zniszczyć całe życie a co dopiero "jakiś tam" związek...

#255 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:39

malenka, no bo to taka tęsknota, której wiesz, że możesz w ogóle nigdy nie spełnić, ale mija. Dla mnie najgorszą tęsknotą jest kiedy jestem z kimś, kto się zmienił i strasznie się oddaliliśmy i za nim tęsknie, nie ma nic straszniejszego niż być obok i liczyć na cud.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#256 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:46

Zielonooka, ale ja np tez licze na cud... bo niby jest tak, że ja próbuje go odzyskać... super nam się gada przez komórkę, na gg, sms-y... ale on ciągle jest za daleko, nie jest w moim zasięgu... i codziennie płacze, gdy wspominam te cudne chwile z nim i tęksnie jak diabli za zwykłym przytuleniem, pocalunkiem, uśmiechem... :-( :-( :-( :-(

#257 PeDrO

PeDrO
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:01

malenka, no bo to taka tęsknota, której wiesz, że możesz w ogóle nigdy nie spełnić, ale mija. Dla mnie najgorszą tęsknotą jest kiedy jestem z kimś, kto się zmienił i strasznie się oddaliliśmy i za nim tęsknie, nie ma nic straszniejszego niż być obok i liczyć na cud.

Ja mam podobnie, stoje obok i licze na cud.. a z kazda minuta ciezej mi..

"Nadzieje umiera ostatnia..."

Moja miłość nigdy nie ugaśnie.. !!
Dołączona grafika

#258 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:07

PeDrO, grunt to, zeby nie dac poniesc się tej tęsknocie, bo robi się dziwne rzeczy potem niestety.

malenka, a nie probujecie jeszcze raz?

#259 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 18:11

Zielonooka, ja bym bardzo chciała, ale póki co nie możemy nawet się spotkać, bo albo on pracuje albo ja... jest tak, że mam czasem wrażenie, że on chce wrócić do mnie a czasem, że ma to wszystko gdzieś... a ja boje się zapytać, by nies dostać odpowiedzi, która by złamała mi serce...

#260 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 18 września 2009 - 22:21

Ojj ja strasznie tęsknie jak nie widzę A, nawet 2 dni.. Bardzo tęsknie... jak sobie radzę z tęsknotą?? Spotykam się z przyjaciółkami albo zajmuję się czymś ( np. czytaniem książki) żeby tak o Nim nie myśleć.. :-P :-P i działa.. :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych