to jest egoizm i dziecinne głupie zachowanie.Bo ostatnio mój chłopak powiedział, że nie potrafię się dla niego poświęcić kiedy nie chciałam zostać u Niego na noc.
Gdzie tu miłosc ?? raczej granie na uczuciach.
Napisano 26 lutego 2012 - 13:34
to jest egoizm i dziecinne głupie zachowanie.Bo ostatnio mój chłopak powiedział, że nie potrafię się dla niego poświęcić kiedy nie chciałam zostać u Niego na noc.
Napisano 29 lutego 2012 - 10:07
Napisano 29 lutego 2012 - 15:57
Napisano 29 lutego 2012 - 19:08
no to doradzilas dziewczynieskąd my to mamy wiedzieć?
Tylko on to wie.
moze chcial odnowic kontakt , traktuj to z dystansem, faceci czasem koleguja sie z dziewczynami.czy odezwał się tak tylko z nudów?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 lutego 2012 - 20:36
Napisano 29 lutego 2012 - 23:24
Oznacza to, że nie byłeś jej obojętny, może też spodobałeś jej się.Patrzyła mi prosto w oczy, tak długo i tak błogo, uśmiechała się, szukała mojego spojrzenia, przytuliła mnie kiedyś w pracy, z problmami zwracała się do mnie mimo, iż miała wiele osób wokół siebie.
sam widzisz, że nie jest szczera według swojego chlopaka, ani szczera ani uczciwa, skoro kocha tamtego a jednocześnie flirtuje z tobą to cos tu nie gra....powiedziała mi, że kocha swojego chłopaka, ale jeśli by była wolna to mielibyśmy szanse...ehhh
Nie wiem, wydaje mi sie że ona z toba flirtuje.Jak myślicie czy z jej strony to są gesty przyjaźni, które ja nadinterpretuje?
No i masz odpowiedź, dziewczyna wyraźnie chce zwrocić na siebie swoja uwagę aczkolwiek nie postępuje fair w stosunku do swojego chłopakaDodam, że wobec innych chłopaków w pracy ona sie tak nie zachowuje.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 01 marca 2012 - 22:45
Napisano 01 marca 2012 - 23:56
I moim zdaniem to może powodować, że nadinterpretujesz jej zachowanie. To, ze patrzy Ci w oczy uśmiechając się i "szuka Twojego wzroku" wcale nie musi oznaczać nie wiadomo czego. Większość z nas podczas rozmowy patrzy drugiej osobie w oczyszaleje na jej punkcie.
Dla mnie to naturalne, że za życzenia urodzinowe dziękuję z uśmiechem na ustach, tak samo, jak naturalne jest to, że w pracy proponuję kolegom herbatę, kawę czy częstuję slodyczami, co nie znaczy przecież, że ich podrywamOstatnio miała urodziny, wysłałem jej sms z życzeniami, nie odpisała, jednak w pracy z uśmiechem podziękowała i powiedziała, że to było kochane. zapytała kiedy ja mam...kurcze ostatnio się mnie pyta czy głodny nie jestem
Bo widocznie Ciebie lubi najbardziej. Ale to nie musi od razu swiadczyc o miłości.Dodam, że wobec innych chłopaków w pracy ona sie tak nie zachowuje.
Napisano 02 marca 2012 - 07:13
Napisano 02 marca 2012 - 13:17
Napisano 03 marca 2012 - 00:43
Napisano 03 marca 2012 - 14:46
yyyyChyba masz 100% racji. Dzisiejsza sytuacja w pracy mnie w tym utwierdziła
Chyba coś w tym jest. Nie wiem jakie ona tam ma relacje w chłopakiem, ale jak jest źle to często się zdarza, że ludzie szukają akceptacji u innych.Jak to ktoś mi powiedział chciała się dowartościować adoratorem
To jest właśnie sytuacja, która uświadamia... było miło, ale koniec żartównie raz się flirtowało, ale było to na zasadzie fiu fiu za chwilę przyjacielskie klepnięcie w barki albo śmiech i tyle
Nie jesteś niczemu winny... kobiety POTRAFIĄ! a mężczyźni często są ofiarami... W każdym bądź razie nie ona jedna jest na świecienawet nie wiecie jak jestem zły na siebie, że dałem się tak omotać.
Napisano 03 marca 2012 - 17:20
Napisano 07 marca 2012 - 17:35
Napisano 07 marca 2012 - 22:53
Widocznie napisala jak chlopaka nie było na choryzoncieżebym nie pisał bo jej chłopakowi sie to nie podoba. Po czym sama napisała!
Napisano 08 marca 2012 - 20:00
Napisano 30 maja 2012 - 19:48
Napisano 30 maja 2012 - 20:08
Napisano 31 maja 2012 - 18:21
jest zazdrosny, nie ufa ci etc.mój obecny facet chyba nie do końca to ROZUMIE ITD ?
jesli tylko z tego powodu to ja nie wiem poco utrzymywac kontaktz byłym mam kontakt tylko dlatego ze mieliśmy jak dla mnie mamy wspólne dziecko ITD
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jakie rośłiny do ogrodu w szeregowcu |
|
|
|
Jak dbacie o twarz |
|
|
|