A skoro wiesz, że on prawie wcale nie będzie się odzywał podczas tego koncertu to czemu Ty nie spróbujesz W OGÓLE się do niego przez ten czas nie odzywać?
Niech ma okazję żeby zatęsknić
Napisano 01 listopada 2011 - 13:40
Napisano 01 listopada 2011 - 13:43
Nooo ja bym mu dałaaaaa się podjarać!!!Oczywiście wszystko z kamiennym spokojem na twarzy żeby się chłopak za bardzo nie podniecił
hehe pomyslę nad tym... ale nie wiem czy dam radę AKURAT w tym dniu!czemu Ty nie spróbujesz W OGÓLE się do niego przez ten czas nie odzywać?
Niech ma okazję żeby zatęsknić
Napisano 01 listopada 2011 - 14:12
Ja bym udała, że nie robi to na mnie wrażenia, on zacznie się zastanawiać dlaczego już go nie wypytujesz, a jak wiadomo jesteś na tyle wartościową osobą, że żadna ex Ci nie będzie tutaj stwarzać kwasów w Twojej głowie
Po co męczyć w takim związku? I jeszcze to:Ale koncert się zbliża i nadal nie wyobrażam sobie, że spędzą razem cały dzień... A myśl o tym, że będzie się ze mną mało kontaktować przez ten dzień (bo znając jego wyjazdy tak zawsze było) to mnie szlag trafia!!!
A teraz durny ma buziaka w opisie
i mysli, że się złamię
Ijejjuuu jak ja go nieznoszę!!!
Napisano 01 listopada 2011 - 14:52
Napisano 01 listopada 2011 - 16:50
gdyby wyjezdzal na pol roku w obce miejsce no to moglabyś sie bac , no bo obce miejsce , znaja sie , smitek rozne rzeczy powoduje , ale jeden durny koncert. czy on ci kiedys wywinał jakis numer , ze tak mu nie ufaszwoje słowa, przekonują mnie o tym że mu za grosz nie ufasz.
Cytat:
Ale koncert się zbliża i nadal nie wyobrażam sobie, że spędzą razem cały dzień... A myśl o tym, że będzie się ze mną mało kontaktować przez ten dzień (bo znając jego wyjazdy tak zawsze było) to mnie szlag trafia!!!
od razu z nim zerwij
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 listopada 2011 - 17:21
Napisano 01 listopada 2011 - 18:21
jezeli on nic zlego nie zrobi to ona co najwyzej moze go zgwałcic, a to jest karalneJestem za niego pewna, ale nie jestem pewna za tą laskę
czyli to nie jest problem, ze on z nia jedzie , tylko , to ze na wstepie nie chce jej przypmniec , ze jest zajetyale może właśnie dlatego, że on se gówno robi z tego o co go proszę nie jestem w stanie tak po prostu tego zostawić
Napisano 02 listopada 2011 - 09:03
Napisano 02 listopada 2011 - 09:26
ja jestem zdania, że nie muszą gdzieś razem wyjeżdżać, żeby im się odwidziało i chcieli do siebie wrócić.sie cos nie odwidzi na koncercie i nie zechca znow byc razem...
Zupełnie nic.a co to da , ze to powie
uważam podobnie.jakby cos od niego chciała , to nie bedzie dla niej roznicy czy zajety "nie ma takiego wagoniku, którego nie da sie odczepic "
a on mi wielce chce udowadniać, że mu nie ufam...
Jestem za niego pewna, ale nie jestem pewna za tą laskę.
Napisano 02 listopada 2011 - 19:15
Napisano 02 listopada 2011 - 19:40
Napisano 03 listopada 2011 - 19:16
sama sobie tego zyczę! ZAZDROŚĆ TO ZŁOOOOOOOOOoby tej zazdrosci bylo jak najmniej.
Napisano 28 listopada 2011 - 23:13
Napisano 30 listopada 2011 - 22:21
Napisano 01 grudnia 2011 - 10:43
Takie pytanie: macie tak, że komplementy, pochwały i jakieś tam uwagi od obcych/ znajomych / kolegów / przyjaciół robią na was większe wrażenie, podświadomie bardziej je doceniacie, niż słowa waszego połówka?

Napisano 01 grudnia 2011 - 17:22
Napisano 01 grudnia 2011 - 18:59
Napisano 02 grudnia 2011 - 22:10
Napisano 20 grudnia 2011 - 21:27
Napisano 21 grudnia 2011 - 08:17
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!