Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy październikowe ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
776 odpowiedzi w tym temacie

#21 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 01 października 2013 - 18:27

No i mój urodzinowy dzień dobiega końca, bez szału niestety się odbyło :lol:

Ninka już śpi od dziwo usnęła dziś o 19 czyli godzinkę wcześniej niż zwykle i mam nadzieję tylko, że jutro się nie obudzi o 5 :lol:

Teraz poprasuję dzisiejsze pranko i jednym okiem będę oglądać M jak miłość :mrgreen:

Miłego wieczorku :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#22 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 października 2013 - 18:30

Ja już też wykąpana, wypachniona i czekam na seriale )
Jutro w planach wyjazd do Trójmiasta odwiedzić moją kuzynkę :)
Miłego wieczorku :)

#23 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 października 2013 - 19:02

<ciaoo1></span>
Witam w październiku. ;)

Dziś pierwszy dzień na uczelni po wakacjach. Miło było, bo zajęcia odwołane prawie wszystkie :lol: Poszliśmy na piwo i wszyscy w kółeczko sobie podawali mój pierścionek i oglądali :mrgreen:

Byłam też z kolegą u Połówka, bo biedak miał problem z telefonem, a mój narzeczony jest w tych sprawach moim Guru :lol:

Humor zaczubisty, bo Biedrona zrobiła promocję na czekolady akurat w moją @, więc zamiast bólu brzucha było obżeranie się.

Przed chwilą sobie z domownikami wiśnióweczkę sączyliśmy i gadaliśmy siedząc przy stole. Taki fajny spontan :mrgreen:

Nie wiem co na mnie tak działa, ale promienieję szczęściem. Taka kumulacja pozytywnych chwil nastąpiła i humor mam genialnyyyyy <dens1></span>

#24 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 01 października 2013 - 20:21

hejka :->

Niedawno wróciłam do domu, zawiozłam kuzyna autem na karate, do Rossmana i po sklepach połazikować ;-)

Kolacji już nie jem, bo się wcześniej u a babci najadłam.

Teraz M jak miłość a potem leżakowanie, dzisiaj znów jestem sama z K. :->

dobranoc ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#25 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 01 października 2013 - 20:31

Witam!

I kolejny miesiąc czas zacząć :)
zimno dziś jak diabli :/ wczoraj było tak ładnie a dziś to nawet nie wiem, bo w pracy nie miałam czasu chociaż przez okno wyjrzeć.

magdaaaaa jeśli chodzi o królisia i kabel to ten pierwszy ma się bardzo dobrze, ale naprawić go, żeby nie gryzoniował to się nie da, natomiast kabel nie wygląda może za ładnie, ale żelazko nadal działa :D

W związku z ochłodzeniem od dziś mieliśmy zacząć sezon grzewczy. Już się nawet nastawiłam, że jak wrócę do domku to będzie cieplutko a tu lipa. Nie działa sterownik od pieca :/ no jak się wkur... To już chyba czwarta albo nawet piąta awaria pieca w ciągu niecałych dwóch lat. Teraz inaczej będzie trzeba sprawę z producentem załatwić.

No nic idę się wykąpać i grzać pod kołdrą :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#26 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 października 2013 - 20:46

Miło było, bo zajęcia odwołane prawie wszystkie

dzis mieliscie zajecia ???

Taka kumulacja pozytywnych chwil nastąpiła i humor mam genialnyyyyy

milość :*

zimno dziś jak diabli

<bezradny></span> :cry:

No nic idę się wykąpać i grzać pod kołdrą

przy Prawie Agaty ;-)

ja mam straszny katar , mam nadzieje, ze nie bedzie gorzej, bo umówilam sie z kolzanka na piatek , a ona ma dwoje malych dzieci i nie chce zarazic <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#27 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 01 października 2013 - 21:27

heloł :mrgreen: jeszcze ja witam się pażdziernikowo :lol:

pogoda cudna w nocy zimno w dzień max 14stop i awaria w ciepłowni miejskiej w dzień nie grzeja bo naprawiaja na noc lekko odkręcaja.....kuźwa ledwo zaczeli grzać juz skończyli...i nie wiadomo kiedy wszystko wyjdzie na prostą <bezradny></span>

ogarnęłam sie troche wczoraj :-P była fryzjerka mam odświeżony kolor, włoski przyciete i brwi wyregulowane :lol: no i moze bede mieć auto inne juz w tym tygodniu <imprezka23></span> jak sie facet nie rozmysli <killer></span> nawet sie ciesze <hihihi1></span>

smoczkowa gratulacje dziewczynki..bedzie pareczka <bejbi3></span>
riia czytałam, ze w szpitalu byłaś .....jak wyniki...jest juz dobrze? mam nadzieje ze tak...napisz na fb do mnie <pocieszacz></span>
młoda szykujesz coś na rocznice <fetysz1></span>
jula wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin <flow1></span>
wisienkowa lof kwitnie widzę <loove></span>

jutro mnie teść zawozi do lasu na grzyby i miałam nadzieje ze mnie zostawi a pózniej po mnie przyjedzie a on ze mnie nie zostawi samej bo mogę sie w lesie zgubic <sciana></span> juz mi sie grzybobrania odechciało lekko <superwoman></span>

cały gar barszczu ukrainskiego ugotowałm dzis i na podwieczorek racuchy z jabłkami
<smazy22></span> sama nie wiem po co to wszystko...tyle czasu przy garach :roll: no ale ten tasiemiec <umieraam></span>
Dołączona grafika

#28 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 07:28

I środa... jak to mówią środa minie tydzień zginie :lol: Czy jakoś tak :D

Kompletnie nic mi się nie chce. Dopadło mnie przeziębienie i wstałam z gorączką, bólem głowy i najchętniej zostałabym w łóżku, ale trzeba było iść do pracy :roll: Na szczęście do 15 mam nadzieję, że szybko minie...

Planów na dzisiaj brak, chyba, że Połówek wpadnie po kursie...

Teraz robię herbatkę i pobuszuję po necie póki ludzi nie ma ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#29 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 02 października 2013 - 07:37

I środa...

Ja mam zawsze w środę kryzys, ale jak już minie to byle do weekendu :-P

Połówek wpadnie po kursie...

jakim kursie?

Co do Mikołajów, reniferów itp to już w gazetce reklamowej jakiegoś marketu były przedświąteczne promocje, mikołaj, dzwoneczki itp :lol: Też się przeraziłam.

Śniadanko jem a za 20 minut wychodzę na autobus ;-)

miłego ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#30 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 02 października 2013 - 07:38

Witam sie tylko i uciekam :)
Pogoda za oknem super, słoneczko świeci :)
Miłego dnia życzę :)
palomka, zdrówka kochana :*

#31 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 października 2013 - 07:42

Witam i ja,
Rano obskoczyłam szpital i przerażone panie a po 14 lecę po wyniki, chociaż zastanawiam się czy nie poczekać do jutra i rano sobie odebrać.
Po 15 jadę z mężydłem na zakupki. Cel - spódnica i rajstopki.
Obiadu dzisiaj ni ma więc pewnie czeka nas jedzenie na mieście ale co tam...

miłego!!

#32 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 02 października 2013 - 08:10

inqaa, robi kurs na wózki widłowe.
Ja kryzys miewam we wtorek, bo najdłużej w pracy :mrgreen:

Lady Di, dziękuję! :*

Cel - spódnica i rajstopki.

To udanych zakupów :)

Jaka szkoda, że u mnie w pracy jeszcze nie grzeją.... :roll: Zamarzam.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#33 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 października 2013 - 08:15

Cześć i czołem :-)

Ale miałam porąbane sny!!! Ostatnio docierają nie najlepsze wieści, ale co zrobić <bezradny></span>
Wczoraj w pracy był hardcore- dziś przed zmianą gazetki też nie będzie lekko :->
Wzięłam prysznic jeszcze muszę wysuszyć włosy i muszę coś ważnego załatwić przed pracą, mam nadzieję że zdążę..

rajstopki.

też sobie muszę kupić ze 3 pary <hmm></span>
miłego :->

p.s Anusia w sumie to nie wiem... to moja pierwsza rocznica więc nie wiem co i jak <lol></span>

#34 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 02 października 2013 - 08:36

Dzień dobry !

My już na nogach i po śniadanku, Nina i ja :-> Niebawem miała nas odwiedzić moja teściowa, ale coś jej tam nie wypaliło i przyjedzie dopiero za kilka godzin.

Zimno ale słońce jest. Kurtki nie mam :roll: tzn niby mam bo sobie zamówiłam na allegro ale jeszcze nie zapłaciłam za nią i nie wysłali mi. Póki co marznę w swetrze lub w marynarce <bezradny></span>

Niunia zaraz idzie spać, a ja w tym czasie ogarnę mieszkanie :)

Miłego dnia ! :mrgreen:

Anusia bardzo dziękuję <przytul></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

#35 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 02 października 2013 - 10:10

Witam

Piękne słońce mnie obudziło dzisiaj, ale jak uchyliłam okno to myślałam, że jest na minusie. Ale niebieskie niebo i promienie wpadają przez okno, więc od razu jakoś bardziej się chce żyć.

Wreszcie po 4 miesiącach udało mi się naprawić telefon od brata i mogłam "wyrzucić" mój stary. Bo rozłączał się kiedy chciał, nawet sam potrafił smsa wysłać i zawieszał się zazwyczaj w trakcie ważnej rozmowy. A od brata dostałam całkiem niezły tylko wejście do ładowarki coś nie łączyło. Na razie jeszcze go nie rozgryzłam, bo pierwszy raz mam dotykowy, ale jest fajny :)

Pranie nastawione, powoli muszę zacząć przygotowania do obiadu - dzisiaj eksperymentuję, więc mam nadzieję, że nie będzie potrzebna straż pożarna.

Każdy z nas urodził się ateistą

#36 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 02 października 2013 - 10:22

heloł :mrgreen:

Panicz mi zrobił niespodzianke i wstał o 5 i zasnął dopiero 6.30 :shock: :-/ zaraz ide odsypiać <spie1></span>

młoda a moze jakaś romantyczna kolacja rocznicowa <romatico1></span> a co sie tyczy snów to nie wiem czy przebijesz mój sen o romansie z proboszczem i szefem kury :shock: :shock: :roll: <aaa11></span>
agnieszka chorujesz? a i udanych zakupów :mrgreen:
iwonaryki no i gdzie ta relacja ze slubu <spiewak2></span> i sukienke pokaż :mrgreen:

ja kupiłam rajstopy w kolorze ciemnej butelkowej zieleni z gatty i o ile podobały mi sie na kims to na mnie juz mniej <bezradny></span> jeszcze bordowe sobie zamówiłam bo mam szal i rekawiczki w tym kolorze i ciekawi mnie jak bedzie cały zestaw sie prezentował :lol:

za 2 tygodnie wymienia nam okna....stare plastiki na nowe...strasznie parowały i non top mokry parapet i roletki....niby okres gwarancji szczelnosci okna tez istnieje a zdawało by sie ze wymieniasz juz na zawsze a tu zonk :shock:
Dołączona grafika

#37 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 02 października 2013 - 13:08

Kurtki nie mam

Wszystkie po ciazy za male czy za wielkie?

Pranie nastawione

Ja mam ostatnio prawie codziennie 2-3 pralki :roll:

rajstopy w kolorze ciemnej butelkowej zieleni

Eeee nie. Nie kolor dla mnie.

za 2 tygodnie wymienia nam okna

Ziiiiimno. Ale wiem cos na ten temat, bo wy w zewszym roku w grudniu "zmienialismy" dach. Firma wczesniej nie miala czasu <bezradny></span>

mloda to juz prawie rok :shock: . Mysle, ze z okazji rocznicy jakis dobry rosolek i spac <diabelek></span>

Witam sie w pazdzierniku

U nas ostatnio normalnie pogoda jak na wszystkich sw. Zimno i wietrznie jak cholera :-/
Wczoraj spotkalismy sie z przyjaciolka w koncu :!: Stesknilam sie, a Maly dostal prezent z okazji dnia chlopaka :lol:
Dzis musze sie koniecznie do drogerii wybrac. Ale to jak mezus wroci i z Okruszkiem zostanie 8-)
Obiad sie gotuje, Maly jeszcze spi.
Aaaa i sloneczko pieknie swieci (ale zimno i ten wiatr)

Milego dnia

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#38 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 02 października 2013 - 15:23

iwonaryki no i gdzie ta relacja ze slubu i sukienke pokaż

Jest opis z naszego ślubu , w odpowiednim wątku relacje z naszych ślubów tam znajdziesz ;-)

Nie wiem czy pokażę zdjęcie mojej sukienki , mam w domu małe lustro więc wiele nie uchwyci , a z naszych prywatnych zdjęć z naszego ślubu , to raczej nie będę tu nic wrzucać .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#39 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 października 2013 - 15:56

Jaka szkoda, że u mnie w pracy jeszcze nie grzeją.... Zamarzam.

u mnie nawet jak grzeja jest zimno <bezradny></span>

Ale miałam porąbane sny

mnie sie skarbowka snila :shock:

muszę wysuszyć włosy

zawsze rano myjesz ???

Póki co marznę w swetrze lub w marynarce

a zeszloroczna ???

Panicz mi zrobił niespodzianke i wstał o 5 i zasnął dopiero 6.30

jak miło <umieraam></span> od przyszlego roku bedzie przedszkole ???

sen o romansie z proboszczem i szefem kury

na raz ???

ja kupiłam rajstopy w kolorze ciemnej butelkowej zieleni z gatty i o ile podobały mi sie na kims to na mnie juz mniej

mialam tak z czerwonymi <bezradny></span>

Ja mam ostatnio prawie codziennie 2-3 pralki

dziecko masz w domu czy co :*

z naszych prywatnych zdjęć z naszego ślubu , to raczej nie będę tu nic wrzucać .

pozamazuj twarze i juz ;-)

ale mam katar kurwa
aletam za oknem zimno kurwa chyba trzeba bedzie zimowa kurtke wygrzebac <bezradny></span> ide sobie pierwszyrazw tym sezonie herbatke ugotowac , a wlasnie zajadam sie lakotkami ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#40 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 02 października 2013 - 16:10

Póki co marznę w swetrze lub w marynarce

żartujesz ? :shock: biedactwo <przytul></span>
kombinuj szybciutko, bo naprawdę jest zimno :shock:

Dzień dobry ;-)

Przed chwilą wszamałam spaghetti :mrgreen: Jeszcze sama jestem, M. dzisiaj później wróci.

Dostałam dzisiaj kolejną paczkę z ciuszkami dla Malca. Jeszcze 2 tygodnie temu martwiłam się, że nie mam NIC, tak teraz mam tego tyyyyle, że już miejsca na upychanie brakuje :lol: Wczoraj kupiliśmy łóżeczko, a dzisiaj zamówiłam materac :mrgreen: Tym razem z odbiorem osobistym jutro :-P W weekend robimy przemeblowanie - tzn. M robi, bo ja jadę na zajęcia ;-)

Pojechałam w końcu do banku, aby zgłosić zmianę danych osobowych - ciągle nie po drodze było ;-)

Zimno jest - nie chce mi się za bardzo z domu wychodzić <bezradny></span>
Boję się, że złapię jakieś przeziębienie :shock:

No i tyle - odpalę jakiś serial :-o