Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#61 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 05 września 2013 - 16:52

yo! :lol:

myślę i myślę co dziś zrobić na kolację i im dłużej myślę tym bardziej mam ochotę coś zamówić niż ugotować :-P wrócę z pracy zmęczona o 20, kąpiel itd i gdzie tam jeszcze gotowanie..
wino tylko zakupię - jakiś toast trzeba wznieść :mrgreen:

obudowa na tel mi przyszła - super szybko. w poniedziałek zamówiłam :->
spać mi się chce i to na tyle :-P

#62 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 05 września 2013 - 17:43

Hej ;-)
Dzisiaj pozałatwiałam masę rzeczy, które mi zalegały ;-)
Wypożyczyłam książkę, zaniosłam jedna do skserowania, uff - ze wszystkim się wyrobiłam :->

Właśnie siedzę z kawką z mlekiem, bo naszła mnie ochota.
Czekam na mamę aż wróci z zakupami to jakąś kolację zjem.

Co do ortopedy - potrzebny mi jest do 14 września a on 16 dopiero wraca z urlopu :lol:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#63 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2013 - 21:42

obudowa na tel mi przyszła

a ja mam pokrowiec z myszka miki :-)

spać mi się chce i to na tyle

mnie tez , mialam isc wcesniej spac ale nie udalo sie <bezradny></span> o 4 adzwoni budzik :cry:

jakąś kolację zjem.

u mnie na kolacje byl obiad -knedle

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#64 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 września 2013 - 08:18

Torii1988, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :* Mam nadzieję, że odpowiednio świętowaliście ten dzień :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Witka :)

Ja myślałam, ze przeziębienie ustąpiło, ale się przeliczyłam, dziś kicham, nos zatkany, masakra :P A za oknem ładne słoneczko.

No nic, dobrze, że temperatura spadła.

Dopiję na spokojnie kawę i biorę się za sprzątanko, żeby jutro mieć z bani :) Potem zrobię sobie małe domowe spa, ostatnio nie było dużo czasu tylko dla siebie, to dziś nadrobię. Moje brwi krzyczą i wołają o pomstę do nieba :lol:

Popołudniu jadę do Połóweczka, wydziemy na trochę spotkać się ze znajomymi, jak to przy piątku :)

Udanego dnia :*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#65 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 września 2013 - 10:49

89kasienka89, dziękuję :) oglądaliśmy film i zasnęłam po 3 kieliszkach wina :lol:

śniadanie zjedzone, look ogarnięty, misiek standardowo na siłowni a ja mam teraz coffe time
<kawka2></span> <kawka2></span> :mrgreen: :mrgreen:

konkretnych planów brak, po południu wpada siostra miśka a wieczorem do pracy.

miłego dnia
xoxo

#66 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 września 2013 - 11:28

magdaaaaa, pokaz był u mojej cioci, dostałam poduszkę za czynny udział <lol></span>
Już wiem od czego się przyda :D

<ciaoo1></span>
2 dni temu byłam u Połówka, poszliśmy na daleki spacer bo chcieliśmy w spokoju porozmawiać. Potem wspólna kąpiel - miło było jak zawsze ;)

Ostatnio udane zakupy zaliczam... :mrgreen:

Czekam na obiad, a raczej na ziemniaki, bo kefir już gotowy się chłodzi w lodówie.

Życie jest piękne i dzisiaj olewam wszystkich co mówią,że jest inaczej, o!

#67 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 września 2013 - 11:59

Witam.
Na jesieni minie rok jak córka wyprowadziła sie na stancje ze swoim chłopakiem.Kiedys zażartowałam do jej chłopaka ,kiedy ślub.Uśmiechnęli się do siebie i On odpowiedział,że musiałby jeszcze 3 razy pojechać do pracy za granicę na zarobek.Mówi sie male dzieci mały kłopot,duże dzieci duży kłopot.Echhhh.Niedługo październik i nauka córci.

Dziś dostałam od M i syna wielkie pudełko czekoladek,wraz z imieninowymi życzeniami.Wisienki w likierze. :mrgreen: Widzę,że zapowiada się milutki wieczór dla nas.
Obiadek zrobiłam.Niedlugo nastawię pranie i dokończę czytać ksiażkę.Tak mnie wciągnęła.
Miłego!

[ Dodano: 2013-09-06, 13:13 ]
Dużo zdrówka dla zakatarzonych,kichających i kaszlących ;*

#68 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 września 2013 - 15:18

Torii1988, wszsytkiego najlepszego .
Nasza juz za 2 dni;)

Witam
Corcia przeziebiona, zabkujaca wiec placzliwa i marudna. Przez to chorowanie meza nasze przeziebienie remont kuchni sie przeciaga. I jak lubie remonty- wybieranie wszystkiego, dodatkow itp malowanie...to najgorsza sprawa jest gladz i regips :roll:
Dzis dzien dosc leniwy wiec bo do wczoraj to byla wirowka, ciagle cos.
Moze w przyszly weekend wybierzemy sie do japonskiej restauracji bo mamy to w planach od jakiegos czasu chociaz nie wiem bo teraz masa wydatkow a ja musze kupic kurtke mezowi, malej pare rzeczy, sobie buty, sweter jakies, firanki :roll:
Zdecydowanie doba jest za krotka bo duzo rzeczy do realizacji mamy a czasu jakos ciagle malo
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#69 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 września 2013 - 16:48

Witam dziewczyny.Tak wiem,dlugo mnie nie było,mam nadzieje że mi darujecie :-P .Co u mnie się działo?A wiec projekt już mi się skończył ale nadal biore udział w Klubie lidera.Dzięi temu mogę jeżdzić na wycieczki i byłem na turnusie rehabilitacyjnym w Jastrzebiej Górze.Zdrowie w miarę ustabilizowane. Dziś aż 3 mecze,który oglądacie?Ja będę przelączał piłkarzy i siatkarki.

#70 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 września 2013 - 16:54

Dziś aż 3 mecze,który oglądacie?

Ja na razie żadnego. Film oglądam ;)

Zdrowie w miarę ustabilizowane.

To się cieszę. Witaj z powrotem na forum :*

Znalazłam fajną gierkę i gram :D

#71 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 06 września 2013 - 17:00

Wisienkowa, Witaj i dziękuję.Brakowało mi Was ale net mi szalał,walczę o rozwiązanie umowy z tmobile,telefon są szanse,net ostatnio się poprawił to rok będę musiał pozostać a potem zmienie na polsat.

[ Dodano: 2013-09-06, 19:36 ]
Chcialem się jeszcze pochwalic tegorocznymi sukcesami w szachach.Byłem 3 w mistrzostwach mojej miejscowosci,6 w turnieju 3-majowym i i byłem wtedy 3 jako zawodnik naszego klubu i na innym turnieju byłem2 z naszego klubu.I jeszcze 10 w mistrzostwach powiatu.

#72 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 września 2013 - 20:22

]dobrze, ze dzieci nie bede miec , bo to co one by zrobily z moim cialem to przyprawilo by mnie o depresje poporodowa

No o takich plusach to nie pomyślałam :mrgreen:
!

wszystko ma swoje dobre i zle strony :-D
po 4 jak wychodzilam do pracy to niebo bylo rozgwiedzone ,skonczylam o 17 i poszlam na autobus bo nie mialam sil na piechote :roll:

[slavek44 gratuluje :-)

]

] dobrze, ze dzieci nie bede miec , bo to co one by zrobily z moim cialem to przyprawilo by mnie o depresje poporodowa

ktos mi na forum powiedzial nigdy nie mowi nigdy :-P a co do tych wszystkich 'efektow ubocznych ciazy " to nie u kazdej kobiety wystepuja ;)
>

u mnie na bank wystapia :-P jesli moj nastroj kiedys bedzie normalny to moze wroce do przemyslen o samotnyhm macierzynstwie , ale teraz mowie NIET :-)

Agnieszka kolezanka trzy miesiace na umowie probnej byla w lidlu i nie pokrywala manka .

"]ja wczoraj cala milke i liona a dzis kinder bueno

wczoraj mialam tak aochote na slodkie :oops: choc wcale nie jestem przed @
a to oreo ( wcale nie takie dobre) a to orzeszki w czekoladzie i dolozyłam pierniczkiem. Nie zaluje 8-) :lol: jestem lepsza : 3 pączki, ponad pol litra lodow , mars maxi, maslane ciasta slomka ptysiowa.

>

[ Dodano: 2013-09-06, 21:29 ]
melodiaa daja rade bez wokalistki ???
moj kuzyn doplacal a wokalistke , ale mogloby jej nie byc i zespol dalby rade :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#73 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 września 2013 - 20:39

<hello></span>
Witam się dosłownie z doskoku, bo dopiero co weszłam do domu <bezradny></span> Cały dzień dzisiaj latam.
Jutro pobudka o 7 :roll: a wieczorkiem imprezka u kolegi :mrgreen:
Po niej wracam do K, ale tam to mam już inne plany <diabelek></span>

Zaraz prysznic i do spania ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#74 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 06 września 2013 - 21:38

Wisienkowa w co grasz ? :lol:

Bry wieczór :-D

Uff, pracowity dzień dziś miałam. Wymyłam 3/4 okien w domu i wysprzątałam z mamuśką strych. A potem zabawiłyśmy się w wypieki. Mamuśka jabłecznik, a ja drożdżowca. Jutro ciotka wpada to będzie miała co jeść <umieraam></span> Tak trochę zerkam na mecz, bo mama się bardzo emocjonuje dzisiaj jak to ogląda i latam sprawdzać czy żyje :-P Miałam wyjść do kumpla na oglądanie właśnie ale nie miałam po prostu siły. Niedługo pewnie położę się spać bo już mi się oczy kleją. A jutro z rana wybieramy się familjadą na grzyby więc muszę być w formie :-P

Dobrej nocy babeczki :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#75 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 września 2013 - 08:47

Kala1702, obecnie w Moje Miasto na nk i Song Pop na fb ;)

<ciaoo1></span>
Miał być grill dziś ze znajomymi, ale nie będzie ich.
Pojechać chyba do Połówka też nie pojadę, bo mam trochę obowiązków w domu.
Sama nie wiem jak rozegrać ten weekend.

Poza tym wszystko dobrze. Nadal nic nie wiem o zaliczeniu. :evil:

#76 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:09

slavek44, witaj, fajnie ze zajrzałes :)

jesli moj nastroj kiedys bedzie normalny

moj chyba nigdy nie bedzie :lol: jest sentymentalno - melancholiny z domieszka dobrego humoru . :lol: Przede wszystkim czuje sie wyczerpana . Musze sie domegnezowac chyba <bezradny></span> Takie uczucie ciaglego zmeczenia. Nic mi sie nie chce - ale to nie lenistwo ;) bo wszystko zrobione na styk i dokladnie. tylko jakies ...wypalenie .. :roll:

jestem lepsza : 3 pączki, ponad pol litra lodow , mars maxi, maslane ciasta slomka ptysiowa.

eee tam duzo :lol: zjadlabym wszystko poza paczkami .
Nie pamietam kiedy mialam taka ochote na slodkie . Wieki. Jak juz cos to jadlam loda. A teraz?
Wlasnie z braku laku bo pustki w lodowce przed dziesiatym zrobilam : herbatniki ,( a dokladnie jakies resztki) na to likier kawowy, resztki smietanki i na to domowej roboty nutela sliwkowa. :lol:
Te domowe wyroby ratuja mi teraz zycie :-P

jak to jak, film :lol:

jakis miesiac temu zrobiłam pare sloikow malin na zime jak dopadnie przeziebienie
I jak zawsze mi wychodzily tak teraz odkrecam sloiczki i w dwoch normalnie winko :lol:
dobrze ze pozostałe sa w porzadku

ide ogladac Rodzinke :->
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#77 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:17

Mam ten sam problem... każdy coś ode mnie chce, a ja jeszcze mam tą nieszczęsną naukę....

Witam sobotnio!
Weekendu wcale nie czuję, nie wyspałam się, ale chociaż dłużej w łóżku poleżałam.
Zjadłam śniadanie i teraz z herbatką zaglądam do Was, nadrobię forum, pouczę się, a potem standardowo sprzątanie.... :roll:

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#78 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:17

hej hej :-D

Zaraz jedziemy familjadą na grzyby ;-) Obecnie jestem już po kawusi i wcinam kanapke zrobioną przez tate.... i jakaś krzywa taka <umieraam></span> Potem ma przyjechać ciotka za którą nie przepadam więc trzeba się usunąć z domu :-P Więc idę na piwko z kolegą i pewnie będę oglądać żużel czyli standardowy sobotni wieczór :-P

Miłego dnia <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#79 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:25

Mam ten sam problem... każdy coś ode mnie chce, a ja jeszcze mam tą nieszczęsną naukę....

Ja sobie zawsze w takich sytuacjach powtarzam, ze lepiej odbębnić obowiązki i potem bez stresowo korzystać z życia ;-)

Sajuri, ja ostatnio tylko na domowych wyrobach :-P

Witam,

Z okazji soboty zostałam sama w domu z Miśką, bo Małż się na nurka wybrał z Teściem- na zdrowie, tylko mi się zakupy na jutro przesunęły, a nie lubię tak w niedzielę <bezradny></span>

Wiec z rana ogarnęłyśmy domek, jako, ze moje dziecko poszalało i o 6 wstało, a zasnęło wczoraj o... 16 :shock: Tak więc energia roznosi :-P Teraz wcina galaretkę na drugie śniadanie, a ja wertuje internet w poszukiwaniu jakiś znośnych butów na jesień i zimę.

Miłego weekendu :*

#80 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 07 września 2013 - 13:10

jakis miesiac temu zrobiłam pare sloikow malin na zime

Moj maz dzis zaprawil kompot z gruszek ;-)

a nie lubię tak w niedzielę

Ciuszkowe moga byc, spozywka nieeee :-P

i o 6 wstało, a zasnęło wczoraj o... 16

I bez pobudki zadnej :shock: :shock: :shock: Ja tez tak chceeeee <placze></span>

Witam sie slonecznie

Domek lsni, ciasto sie piecze, obiad juz zjedzony.
Tylko Okruszek juz wstal z 1godz drzemki :roll: .
Poza tym brzuch dokucza (@), ale nie dam sie :-P
W planach na jutro wypad do rodzinki, bom sie stesknila :oops: :-P

Milego

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć...