Weekendos był super, nadrobiliśmy z Połówkiem zaległości wszelkiego typu
W pracy będę aż do wieczora, więc nic ciekawego dzisiejszego dnia mnie nie czeka. Resztę tyg mam wstawione po 4 godziny, ciekawe czy nic się nie zmieni
Napisano 02 września 2013 - 06:22
Napisano 02 września 2013 - 06:39
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 02 września 2013 - 06:50
Napisano 02 września 2013 - 07:49
Napisano 02 września 2013 - 08:40
Napisano 02 września 2013 - 08:45
Napisano 02 września 2013 - 08:46
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 02 września 2013 - 11:17
Napisano 02 września 2013 - 18:54
Napisano 02 września 2013 - 20:16
Napisano 02 września 2013 - 20:31
jak ja Cię rozumiem mlodau mnie pracowo ciąg dlaszy, po pracującym piątku, sobocie, niedzieli nadszedł czas na pracujący poniedziałek
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 02 września 2013 - 22:27
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 września 2013 - 06:34
Ja wczoraj padłam przed 21 i wstałam po 6odespane po czesci
Napisano 03 września 2013 - 08:35
oj też bym tak chciała- ale jakoś jeszcze nie zapisałam się tu do żadnej bibliotekiWieczór mam zamiar spędzić z książką pod kocykiem i się w pełni relaksować
Napisano 03 września 2013 - 08:38
Pokrywa, ale jak nie mają przy sobie, potem kręcą, a na koniec jedna mi mówi, ze ja powinnam ja na tyle kontrolować, żeby nie popełniała takich błędów, to szału można dostać. Powiedziałam, ze ja nie bedę sobie już takimi problemami szargać nerwów, wiec jak nie oddadzą, to ściagnę z wypłaty i jużelizabeth, to u Ciebie kasjer nie pokrywa braków z własnej kieszeni?
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 03 września 2013 - 11:49
I bardzo ładna,przyznam,że pudrowy róż już mi się ,,przejadł''co do sukienek na weselu to co druga miala pudrowy roz i troche pistacjowego .wiec moja pomaranczowa byla jedyna
Czyli luzik na całegoZa jakiś czas zbieram się do pracy, ale czeka mnie od jutra sporo wolnego, co mnie mega cieszy
to tak jak jaWieczór mam zamiar spędzić z książką pod kocykiem i się w pełni relaksować
oj,żeby to nic powaznegoCo z tego skoro o 5 rano złapał mnie taki skurcz w łydce, potem poszło mi na udo i darłam się wniebogłosy
Poleżałam do 7 i hyc skurcz w drugą łydkę
Tak trzymaćPowiedziałam, ze ja nie bedę sobie już takimi problemami szargać nerwów, wiec jak nie oddadzą, to ściagnę z wypłaty i już
![]()
Napisano 03 września 2013 - 13:21
marzy mi się, ale na razie niewykonalne, dopóki nie wygram kampanii wrześniowejMam nadzieję na mały relaks wieczorem
moze jakieś piwo i film
No i dobrze, nie lubię gdy mam sukienkę jak wszystkie laski na weseluwiec moja pomaranczowa byla jedyna
Fajnie, to podobno pomocne jesta w miedzyczasie zapisałam sie do szkoly rodzenia , i jutro z mężem idziemy na pierwsze zajęcia
Napisano 03 września 2013 - 15:07
Ja na weselu na którym byłam niedawno miałam taką samą jak siostra Młodej, myślałam, że wyjdę z siebie - na szczęście ona się szybko przebrała bo coś jej się poprułoNo i dobrze, nie lubię gdy mam sukienkę jak wszystkie laski na weselu
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 03 września 2013 - 16:50
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 03 września 2013 - 19:01
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Pogaduchy II |
|
|
|
Pogaduchy |
|