Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy wrześniowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
469 odpowiedzi w tym temacie

#221 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 18 września 2013 - 06:15

witam ;-)

O dziwo nie miałam problemów z wczesnym wstaniem. Ba, obudziłam się wcześniej od budzika :shock: :lol: Zaraz jade do szpitala po odbiór wyników i na kolejne badania :roll:
Masakra, pół dnia znowu tam spędzę. Mam nadzieję że obejdzie się bez ekscesów...
Potem idę odwiedzić ciężarną psiapsiółę bo mieszka niedaleko szpitala więc będę miałą po drodze, a ostatnio ją trochę zaniedbałam :oops:

Miłego dnia :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#222 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 18 września 2013 - 06:25

O dziwo nie miałam problemów z wczesnym wstaniem. Ba, obudziłam się wcześniej od budzika

Ja za to jak usłyszałam budzik, to miałam ochotę wyrzucić telefon przez okno :P

Bry :)

Za jakiś czas wybieram się do pracy, kolejny taki sam dzień :P Normalnie, rutyna jak się patrzy. Oby był taki dzień jak wczoraj, bo było w porównaniu do poniedziałku luźno ( o ile taka praca może być luźna :lol: ). Z pozytywów jest to, że udało mi się wziąć wolny piątek, więc jeszcze 2 dni i weekendos :mrgreen:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#223 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 18 września 2013 - 06:37

Normalnie, rutyna jak się patrzy.

u mnie to samo, prasówka, kolejna kawa, byle do 14 :-/
Nie dałam rady dziś nic pospać w nicy w work, więc jak zombie będę siedzieć pewnie. A po pracy miałam jeszcze iść pomóc kumpeli się przeprowadzać ,a e chyba będę zbyt zmęczona <bezradny></span> We'll see.

A tak ogólnie to szału bez. Zmęczenie, to zmęczenie.
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#224 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 września 2013 - 07:17

O dziwo nie miałam problemów z wczesnym wstaniem. Ba, obudziłam się wcześniej od budzika

Cierpie ostatnio na to samo, ale chyba znam powód ;-)

więc jeszcze 2 dni i weekendos

Długi weekend :D
Udanego dzionka w pracy ;-)

Witam się :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wczoraj troche za bardzo przesadziłam z ćwiczeniami i dziś mnie wszystko boli <silka></span> <zleee></span> A czeka mnie troche pedałowania dziś. Pewnie będę jak ponton chodzić :lol: :lol:

Zaraz szybkie ogarnianie i lecę na busa :D W planach trochę świętowania, więc zapowiadają się ciężkie 2 dni <tanczy7></span> Aleee - mam tyle mocy, że dam radę <silacz22></span>

Żegnam się Panienki <jezorek11></span> <jezorek11></span> <jezorek11></span> <jezorek11></span> <jezorek11></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#225 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 18 września 2013 - 08:12

Witam.

U mnie szarno nudno i pochmurną ,a jeszcze deszcz pada któryś dzień z koleji <bezradny></span>
Jak zwykle młodzian w przedszkolu, dziś mam pierwsza w zyciu wywiadówkię :mrgreen: :mrgreen:
Stresa mam normalnie :]

Zaraz mykam włoski malować i zakrece loczki wyprostuje grzywkie odstawie sie :D

\MAm w planach też sprzatanie mieszkania :shock: Ale to ciekawe czy sie uda przy moim leniu w tyłku :shock: :shock:

A teraz kawa i tosty z serem feto :oops: Walcze z obżarstwem :roll:

Love Love Love

#226 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 18 września 2013 - 09:02

Ba, obudziłam się wcześniej od budzika :shock: :lol:

Ja też już jakoś od 4 czuwałam, bo bałam sie, że zaśpię :roll:

Poza tym jakoś spać nie mogę. Chyba za bardzo się już stresuję tym egzaminem.... Mam z tym jakieś koszmary itp... oszaleje do tego poniedziałku.
Dzisiaj zimno okrutnie, jak szłam na autobus to mi ręce zamarzały :roll:
Po pracy przychodzi Połówek... przynajmniej trochę oderwę się od notatek... <bezradny></span>

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#227 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 września 2013 - 09:15

magdaaaaa pewnie trzeba będzie znów wyprać :roll:
ja byłam u 3 kobiet ginków i u 1 faceta- ostatniemu te babeczki nie dorastają do pięt :shock:

<hello></span>

Starałam się spać do oporu bo dziś znienawidzona nocka :roll: nawet nieźle się udało bo spałam do 9:30.
Miałam dziś zafarbować włosy ale chyba ograniczę się do henny.. Jakoś tak mi się nic nie chce <bezradny></span> smętny nastrój bo smętna pogoda :roll:

Miłego ;-)

#228 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 18 września 2013 - 14:23

<ciaoo1></span>

U mnie pogoda piękna, dlatego wybrałam się po obiadku na zakupy, a potem do ogrodu pozbierać orzechy. Z 600 sztuk lekko zebrałam :-> Nie wiem co z tym robić, bo jeszcze 2 skrzynki z zeszłego roku są w spiżarni. Myślałam o skupie, ale kiedyś mama naobierała się jak głupia i gość jej nie wziął ani kilograma, choć wcześniej się z nią umawiał :evil:

Kupiłam sobie witaminy na jesień, jak łyknę czasem magnez czy multiwitaminę to nie zaszkodzi ;) Bo owoce i warzywa się kończą.

Rozwaliłam wszystkie szafy w pokoju. Stare świadectwa, pamiątki, jakieś liściki od adoratorów z podstawówki. Zamiast układać to od wczoraj to przeglądam i wspominam. :->

Jutro wpada kuzynka, więc %%% zakupione :lol:

Jeszcze tydzień i nasz wyjazd :mrgreen:

Poza tym jakoś spać nie mogę. Chyba za bardzo się już stresuję tym egzaminem.... Mam z tym jakieś koszmary itp... oszaleje do tego poniedziałku.

Będzie dobrze :* Też tak miałam. Cała się trzęsłam i zdarzyło mi się nawet zapalić :oops:

Zaraz mykam włoski malować i zakrece loczki wyprostuje grzywkie odstawie sie

Ale laska będziesz ;) Niech młody będzie dumny, że ma ładną mamę :)

Wczoraj troche za bardzo przesadziłam z ćwiczeniami i dziś mnie wszystko boli

Kiedy ja ostatnio ćwiczyłam. Zaraz wskoczę na wagę i sprawdzę co jest grane <lol></span>

Zmęczenie, to zmęczenie.

Odpocznij, kumpela na pewno zrozumie.

Ba, obudziłam się wcześniej od budzika

To ja spałam do 10.45 i miałam taki sen :roll:

#229 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 września 2013 - 15:24

Chyba za bardzo się już stresuję tym egzaminem..

a jaki to dokladnie?

Witam
U nas remont skonczony, jutro tylko malowanie. Ekipa wyszla po 13, a pol godziny pozniej dzwoni do mnie jeden z nich, mlody taki, i czy ja bym sie z nim nie umowila :shock:
normalnie porazka :roll: zaobraczkowany dodam :-/
zaraz obiadek i jedizemy z mezem po piecyk i okap :->
a pozniej kapiel malej i ksiazka :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#230 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 18 września 2013 - 15:31

a jaki to dokladnie?

Socjologia edukacji... niby tylko wszystko do wykucia, ale mi to jakoś wyjątkowo nie wchodzi....

Zjadłam obiad, czekam na Połówka muszę się odstresować ;)

i ksiazka :mrgreen:

Czyli relaks ;) Mam taki plan dopiero po egzaminie... wziąc ksiązkę w łapki i relaks.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#231 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 18 września 2013 - 16:09

<hellooo1></span>
Miałam nadzieję na spacer, ale pogoda dziś taka, że na żadne wyjście nawet ja nie mam najmniejszej ochoty, nie mówiąc już o Mężu :P Dlatego też od samego rana uskuteczniamy cudne lenistwo - filmy na zmianę z gotowaniem :lol: Obiadu za to gotować mi się nie chce, do sklepu iść mi się też nie chce, więc aktualnie czekam na pizzę, piję kolejną kawę (przez te ciemności, deszcz i niskie ciśnienie to już 3 albo 4, nie pamiętam) i ogarnę sobie to, co naskrobałyście od wczoraj :)
Miłego popołudnia <buzki></span>

#232 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 18 września 2013 - 17:05

Dzieńdoberek :)

Niezbyt przespana nocka, mam nadzieję, że ta będzie lepsza. Zimno się zrobiło i tak ponuro, nieciekawie za oknem. Myślałam czym by tu sobie humor poprawić i stanęło na kupieniu botków. Większość moich jest na obcasach i się nie nadaje już powoli :mrgreen: Poza tym pół dnia spędziłam w urzędach załatwiając zaświadczenia przeróżne. A teraz robimy z M. pizze na kolacje. Lubie jak on gotuje :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#233 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 września 2013 - 18:21

czekam na pizzę

robimy z M. pizze na kolacje

jakis dzien pizzy :-) :?:

ja sobie dusone grzybki zjadlam na kolacje ;-) <jesc></span>
w pracy mi szybko zlecialo, teraz uzywamy 700 kodow a nie 40 , wiec stresik jest pry obslugiwaniu klientów :-/ , tyle ze dzis mniejszy ruch , najgorzej bedzie w sobote :roll:
dzis powiedzialam szefowej e za tydzien dzien wolnego biore , a ona przy okazji, ze a dwa tygodnie siedze w nd sama , bo jej w weekend nie bedzie.

[ Dodano: 2013-09-18, 19:22 ]
ale niebiesko na tej stronie pogaduch :P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#234 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 18 września 2013 - 18:44

Wczoraj troche za bardzo przesadziłam z ćwiczeniami i dziś mnie wszystko boli <silka></span>

Ja właśnie przed chwilą skończyłam ćwiczyć i już czuję zakwasy :shock:

Dzisiaj zimno okrutnie, jak szłam na autobus to mi ręce zamarzały :roll:

ja też rano zmarzłam strasznie i w sumie niby słońce było ale już czuć że jest zdecydowanie chłodniej

Miałam dziś zafarbować włosy

Też powinnam bo odrosty już mam na pół głowy :roll:

Oczywiście w szpitalu zawsze jakieś jaja muszą być :roll: Odebrałam wyniki, poszłam z nimi do lekarza który bardzo pocieszająco powiedział że chętnie moje stopy pokroi :shock: A na moje pytanie czy mogą być jakieś komplikacje odpowiedział ,,Jasne" :shock: :shock: :shock: Nie wiem jak ktoś taki może być lekarzem. Zero taktu. Wypisał mi skierowanie do kliniki i na szczęście mogę sobie ją wybrać sama. Oczywiście pan doktor pewny był że zostanę jego pacjentką i z dumą powiedział że u niego to rok muszę czekać bo nie ma wolnych miejsc LOL :shock: Byłam z mamą akurat dzisiaj której też mowę odebrało.
Reszta dnia minęła lepiej. Odwiedziłam ciężarna przyjaciółkę. Za jakieś dwa miesiące będę ciocią :mrgreen: :mrgreen: Urządzili już pokoik dla malucha i jest cudowny <dreams></span>
Strasznie dziś wymarzłam więc zaraz zrobię sobie kakao bo mnie ochota naszła i wskakuję pod koc ;-)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#235 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 września 2013 - 19:46

Strasznie dziś wymarzłam więc zaraz zrobię sobie kakao

kupe lat nie pilam....

wskakuję pod koc

ja mam chyba menopauze, albo zimno albo ,jak teraz, mam gorace policzki .Kala1702lekarz mial dziwne poczucie humoru <bezradny></span> kiedy bedziesz znac termin operacji, wybrałaś juz gdzie ???

ja tera na dobre i na zle i lulu :-)

#236 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 września 2013 - 19:55

ale niebiesko na tej stronie pogaduch

i fajnie, najladniejszy kolorek w rangach :-P

Oczywiście w szpitalu zawsze jakieś jaja muszą być Odebrałam wyniki, poszłam z nimi do lekarza który bardzo pocieszająco powiedział że chętnie moje stopy pokroi A na moje pytanie czy mogą być jakieś komplikacje odpowiedział ,,Jasne"

a na co ta operacja ? cos powaznego ? zdrowka :*

Ja sie klade spac. Mam dosc po dzisiejszym.
Dobranoc :*
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#237 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 września 2013 - 21:02

jakis dzien pizzy :-) :?:

hehehe też dzisiaj jadałam :lol:

Witam
Niedawno wróciłam z pracy- M. po mnie przyjechał i wyruszyliśmy w poszukiwaniu
czarnych kaloszy po biedronkach :lol: W trzeciej się udało :-)
Przy okazji wybraliśmy się do naszej ulubionej pizzerii, którą prowadzi koleżanka z lo :-)

Pocieszam się tym, że jeszcze 2 popołudniówki i weekend :lol:

Jutro od rana idę na ploteczki do psiapsióły a tak nudaaaa :lol:

Miłej nocki ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#238 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 września 2013 - 21:21

po pracy bylam po jarzebine, zgadniejcie do czego ???

kto to potem wszystko wypija?

robie srednio 3-4 litry . 1 na 3 wina zazwyczaj nie wychodzi. wiekszosc rozdaje , albo sa w piwnicy :-) one maja w wiekszosci specyficzny smak i nie kazdemu podejda :-)

w tv nie ma nic , i poco komu tyle kanałow <bezradny></span>

zauwazyłyscie , ze w TVP 1 nie ma wieczorynki , tyle bajek na pulsie , a przed 20 na kulturze nawet to chyba sobie odpuscili <bezradny></span> malo na tym zarabiali widocznie :roll:

[ Dodano: 2013-09-18, 22:23 ]

Mam dosc po dzisiejszym.

remont czy corka ???

czarnych kaloszy po biedronkach

ja ostatnio bylam po parasol ale nie sobie.

pizzerii, którą prowadzi koleżanka z lo

od dawna , jak jej idzie ???

#239 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 18 września 2013 - 22:19

heloł :mrgreen:

kurde straszny dzień dzis miałam wjechałam facetowi w dupe auta :shock: dobrze ze konkretny i nie musiałam mu tłumaczyc ze za wolno jechał :-P
pierwsza moja stłuczka i stwierdzam ze auto moje jest jak maluch z tektury facet ma drasniety spojler a ja przód do wymiany..i jak w takim aucie dziecko wozic jak tak sie zlozyło :shock: :roll:
teraz nic tylko trzymac sie za kieszeń :-/
mówiłam ze mi ostatnio same kłody pod nogi leca nie wiem tylko dlaczego :roll:
Dołączona grafika

#240 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 września 2013 - 06:27

kurde straszny dzień dzis miałam wjechałam facetowi w dupe auta dobrze ze konkretny i nie musiałam mu tłumaczyc ze za wolno jechał

łooo, niefajnie. Pilnuj sięna następny raz - bo z racji jesieni i zimy, to aut coraz więcej, ale i kierowców ciot :lol:

<hellooo1></span>
witam porannie i z kawą numer dwa.
Wczoraj jak padam wieczorem to się obudziłam dzisiaj o 530 do pracy :lol: Kończę dziś wcześniej, bo muszę coś turbo ważnego załatwić, i pewnie znów wrócę wieczorem do chaty.. zabiegana ostatnio jestem, ale to dobrze. (: No i pogoda ładna, nie pada, a jesień lubię, powoli zaczynam sezon herbat i smakowych kaw i swetrów :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."