Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#221 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 17:56

Ja dostałam kroplówkę bo cukier jak zwykle za niski. Czuję się lepiej, ale chyba dam sobie dzisiaj spokój z bieganiem, bo trochę sporo tej krwi oddałam.

Po kroplówce jak po jakiś narkotykach wszystko zrobiłam 4 razy szybciej :) Więc mam wolny od pracy wieczór. Chyba jakiś film sobie obejrzę.

Moja przyjaciółka nagotowała masakryczną ilość lecza i dostałam cały garnek <jupi></span>

Dzisiaj w Warszawie znów się ktoś młody zabił skacząc z balkonu. Obok przechodził po pracy mój tata. Powiedział, że nie widział czegoś bardziej potwornego.

Każdy z nas urodził się ateistą

#222 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 19:44

Witam z doskoku ;-)

M. pojechał do Łodzi na sprawę i okazało się, że wszystko przełożone na inny dzień, ale powiadomienia zapomnieli wysłać.... :roll:

Ja zalatana od samego rana.
Trochę ogarnęłam, 1/3 okien umyłam, reszta na M. czeka, bo to już za ciężka robota dla mnie :-P Później zakupy i wizyta u gina. Badania w najlepszym porządku, Maluch rośnie :-)

Jutrzejszy dzień jeszcze bardziej napięty. Sama się gubię w tym, co mamy jutro zrobić. W piątek będę leżeć i pachnieć :lol:

Miłego wieczoru <buzki></span>

#223 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 21:50

<hellooo1></span>
Melduję się znad morza :mrgreen: Pogoda cudowna, cieplutko, milutko, a dzień minął bardzo, bardzo dobrze :)
W tym roku o dziwo obędzie się bez nalotu rodziny z przeróżnych zakątków Polski i zastałam dzisiaj tylko Janka - brata mojej mamy, który chyba jako jedyna osoba z przyjeżdżających nie jest pasożytem i którego naprawdę lubię. Pogadałam z nim, pośmiałam się jak zwykle, bo poczucie humoru ma naprawdę bardzo specyficzne :lol:, a potem umówiłam się na rowery i piwo na plaży z M. (tak, wiem, że tych dwóch rzeczy nie powinno się łączyć ;-)). W ciągu ostatniego roku widzieliśmy się kilka razy, raz rozmawiało nam się gorzej, raz lepiej, ale dzisiaj nie przypuszczałam nawet, że będzie aż tak dobrze. 3 godziny minęły mi jak 30 minut, nagadaliśmy się, nawspominaliśmy i kurcze, właśnie o takie stosunki po rozstaniu mi chodziło. Teraz, po ponad roku, kiedy emocje już dawno się uspokoiły widzę i wiem, że dalsze kumplowanie się jest możliwe ;-)

A w planach na jutro wczesna pobudka - Janek podobno codziennie chodzi o 7(!) po bułki, więc mnie obudzi - wsiadam na rower i jadę przed siebie :mrgreen: Dlatego poczytam jeszcze kawałek książki i niedługo wyjątkowo wcześnie idę spać.

Dobrej nocy <buzki></span>

#224 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 22:09

na plaży z M.

Mąż nie był zazdrosny? ;-)

Ja już tylko z doskoku, miałam się położyć, ale coś mnie zatrzymało. Teraz już serio lecę ;* dobranoc wszystkim babeczkom ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#225 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 22:35

Mąż nie był zazdrosny?

Zazdrość w związku z M. przeszła mu już dawno temu. Wiadomo, zachwycony na pewno nie był, w sumie to normalne, ale na ten temat rozmawialiśmy już tyle razy, że naprawdę doskonale już wie, że to dawno i definitywnie skończona sprawa - i z jednej i z drugiej strony ;-) A ja cieszę się, że mimo wszystko dogadujemy się tak dobrze i dalej dobrze się z nim czuję, bo to znaczy, że jednak te parę lat nie było straconym czasem i spędziłam je z całkiem fajnym facetem ;-)

#226 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 22:37

aniusia masz racje skoro depiluje sie brwi penseta to czemu nie myszke , czesc ciala jak kazda inna :-P macie z mezem osobne sypialnie ???

karatetyka twoj eks jest w jakims zwiazku ???

wczotaj klientka mi powiedziala , ze mam sie nie smucic, czyli nawet obcy widza :roll:

zrobilam sobie godzinna drzemke i wcale nie czulam sie po niej lepiej <bezradny></span> tylko mnie rozbila, te 10 min z mel b to wymeczylam , ale jest :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#227 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 22:49

twoj eks jest w jakims zwiazku ?

Od niedawna jest i widzę, że mu dobrze. Sam przyznał dzisiaj, że patrząc z perspektywy czasu, bardzo dobrze się wszystko potoczyło i mimo, że na początku przez pewien okres to odchorowywał, teraz cieszy się, że nie jesteśmy razem :lol: Nie wypadało mi się nie zgodzić :lol:

zrobilam sobie godzinna drzemke i wcale nie czulam sie po niej lepiej

Nie cierpię drzemek w ciągu dnia. Czasem naprawdę nie mogę już wytrzymać, mimo kawy zasypiam na stojąco albo siedząco i wtedy kładę się na jakiś czas, ale najczęściej budzę się jeszcze bardziej niewyspana i z jeszcze mniejszą energią, niż wcześniej. Przeważnie też planuję pół godziny snu, potem włączam drzemkę i kolejną, i kolejną i w końcu śpię godzinę - dwie, czasem nawet trzy. Zauważyłam, że sto razy bardziej od drzemki działa na mnie spacer. Wystarczy, że się rozruszam, dotlenię i senność mija od razu ;-)

#228 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 18 lipca 2013 - 09:25

Cześć Dziewczyny :-)

Taka jakas dziwna dzisiaj jestem, nie wiem co robić , za co się zabrać :-P
Na pewno po południu czeka mnie spowiedź , i muszę jeszcze kupić biale balerinki , jakbym na obcasach już nie mogła. :-)

Tak się zastanawialam wczoraj będąc w rossmanie, czy ja mogę używać tylko i wyłącznie na nogi, uda kremu ujędrniającego czy tak nie za bardzo :?:

Pogoda cudna, jesli tak będzie w sobote nie będe potrzebować żadnego szala do Kosciola :-)

Idę coś robić, jakos mam dzisiaj mało energii...
Chyba musze się obudzić :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#229 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 10:11

ha! pirsza :P wlasnie powinnam sie zabierac za pranie/ sprztanie lazienki albo kuchni albo ogarnianie calej reszty, ale... wole pooszczedzac energie :-P na razie zwalczylam kurz z polek u siebie i zaliczylam sniadanie i sklep. wczoraj sie zaopatrzylam w kurki i borowki i mam zamiar sie nimi obzerac teraz. jeszcze mi dobrej pizzy do pelni szczescia brakuje, ale to kiedy indziej zalicze :-P ooo! i jeszcze bob za mna chodzi, ale to juz chyba po wyplacie, o ile jeszcze bedzie :-P dobrze kojarze, ze dzis ze 3 dziewczyny gpsa facetom zakladaja? :-P najlepszego slubnego! <flow1></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#230 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 14:39

jeszcze mi dobrej pizzy do pelni szczescia brakuje

ja właśnie sobie pizzunie zrobiłam i zabieram się do jedzenia :mrgreen:

Hejo :-D

Wróciliśmy ze znajomymi dzisiaj ze stolicy :-> Fajnie spędzone 4 dni nie powiem :-D Śmiechu było co niemiara :mrgreen: Oczywiście moja dieta poszła na marne ale od jutra znowu się biorę za siebie :-P Jestem dzisiaj trochę zmęczona i chyba posiedzę w domu. Może wpadnie do mnie kolega i będziemy oglądać żużel :-> Tymczasem kładę się przed TV z pizzą i colą w ręku i cieszę się ostatnim dniem ,wszystkojedzenia' :-P :mrgreen:

Miłego weekendu :*
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#231 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 17:24

no to wrocilismy do zycia i znow mozemy pisac.

zostało mi 30 min pracy i lecę do miśka :mrgreen:
tyle dni razem na wakacjach a mi go ciągle mało :->
<dreams></span> <dreams></span>
o

no to slu , wspolne mieszkanie i jeszcze dzieciak do tego ;-)

sloneczko sie wyklarowalo i polezalam 2 h na sloneczku <sun></span>

zajadam sobie lody <jesc></span>

#232 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 19:11

<ciaoo1></span>
No u mnie w zasadzie bez zmian. Wczoraj na spontanie wpadł do mnie po pracy Dręczyciel. Dobrze, że uprzedził to mu romantyczną kolację zrobiłam :lol:
Ziemniaczki zapiekane w piekarniku z czosnkiem i ziołami, do tego sałatka z ogórka i piwko (to już on dostarczył) nazbierałam też owoców na deser ;)

Po kolacji się wybraliśmy na spacerek, poszliśmy na cmentarz się pomodlić, już ciemno było, więc nastrój był :P I zjadłam najdroższego w życiu chyba loda :P Magnum Pink :P Jadła któraś?

Dziś trochę katowałam filmy, wymyłam sobie trampki na jutro, wyschły na szczęście już i jutro rano ruszamy na zlot :mrgreen:

No i chyba po tym wszystkim nieprędko wrócę, bo nas ciocia D. na grilla rodzinnego zaprosiła ;-) Będzie super, bo głównie młodzi będą i pierwszy raz się z nimi spotkam przy % :lol: Zawsze tylko herbatka była :P

Przed chwilą umyłam włosy, nasmarowałam nóżki olejkiem i ciąg dalszy zamulania.
Połówek znów na jakichś rybach, ale dziś dużo w swoim domu zrobił to mu wybaczam <lol></span>

#233 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 20:57

Dobry wieczór!

jeszcze mi dobrej pizzy do pelni szczescia brakuje

oj, też bym zjadła :P
ale dziś zadowalam się świeżą, zieloną fasolką szparagową z ogródka moich rodziców :D uwielbiam!!!

Mój plan na dłuższe pospanie w sobotę niestety spalił na panewce, ponieważ przed 7 rano pojawili się u nas panowie w celu wymiany okien w łazience i toalecie, w której na dodatek musieli wybić luksfery, więc hałas był straszny. Skończyli po 9, więc czekało mnie sprzątanie, szybki obiadek i w drogę do rodziców, bo jutro jedziemy na lotnisko po moją siostrę, która po ponad dwóch latach wreszcie przylatuje w odwiedziny :D Na szczęście samolot ląduje po 11, więc nie muszę się zrywać z rańca :D

Jak jechałam do rodziców to wyprzedzałam nowożeńców i przypomniało mi się, że dwie forumowiczki dziś ślubują :) trzeba przyznać, że pogoda im się udała, teraz pewnie balują :P ciekawa jestem ich relacji.

Miłego wieczorku!!!

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#234 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 23:14

Magnum Pink Jadła któraś?

wiem ze drogie , wiec nie moj pulap cenowy , ja dzis dwa grandy i pol litra bakaliwych z netto ;-) co do grandow to w parku miniatur big milk kosztowal 3 zl a ten grand ponad dyche :shock: wiem ze drogie ale bez jaj <bezradny></span>
kieliszek winka sobie wysaczylam <impreezka></span> herbatki tez wypilam , cs mnie brzuszek niepokoil wiec byla czerwona herbata <kawka1></span>
sukienki na allegro przewertowane, chyba bedzie niebieski , i pomyslec ze nie lubie tego koloru <hmm></span>
autobusy na jutrzejszy wypad spisane , wiec jeszcze chwilka i spac. <zanudza2></span>

[ Dodano: 2013-07-21, 00:16 ]

która po ponad dwóch latach wreszcie przylatuje w odwiedziny

tyle czasu jej nie widzials , ile ma lat ???

trzeba przyznać, że pogoda im się udała, teraz pewnie balują ciekawa jestem ich relacji.

tez o tytm dzis na spacerze pmyslałam, zero deszczu i nie za gorącą , ciezarnym to bardzona reke :-)

#235 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 lipca 2013 - 23:23

Jest i Babski :lol: :lol: :lol:

U mnie kolorowo, ze zmianami :lol: i ogólnie na kolorowych kredkach tak mi się wydaje :P
zaraz zabieram się za serialowanie, smsowanie i takie tam przyjemności łóżkowe <diabelek></span>

Przyjemnej nocki Robaczki :-P <buzki></span> <buzki></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#236 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 05:19

Ziemniaczki zapiekane w piekarniku z czosnkiem i ziołami

Jak je robisz??

zieloną fasolką szparagową z ogródka moich rodziców uwielbiam!!!

Ja też!! a u mnie na działeczce już jej pełno!! :mrgreen:

Witam i ja,
U mnie standardowo ostatnio tylko praca i działka.
Czas szybko jakoś leci i nawet wstając o 4 nie wyrabiam się :-/
Dzisiaj już słoneczko daje po oczętach ale wybieramy się na rowery albo na spacer z nietoperzem do lasu.
Ciągle myślę o obiadku bo na tym etapie to mam ziemniaczki i sałatka z fasolki szparagowej no ale jakieś mięsiwo dla męża trzeba.

Uciekam obskoczyć stronki!!
Upalnej niedzieli!!! :mrgreen:

#237 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 07:51

twoj eks jest w jakims zwiazku ?

Od niedawna jest i widzę, że mu dobrze. Sam przyznał dzisiaj, że patrząc z perspektywy czasu, bardzo dobrze się wszystko potoczyło i mimo, że na początku przez pewien okres to odchorowywał, teraz cieszy się, że nie jesteśmy razem :lol: Nie wypadało mi się nie zgodzić :lol:

[;-)

no tak troche czasu byliscie ze soba , to trzeba bylo czasu na oswojenie sie ze zmiana ;-)

[Nie cierpię drzemek w ciągu dnia. Czasem naprawdę nie mogę już wytrzymać, mimo kawy zasypiam na stojąco albo siedząco i wtedy kładę się na jakiś czas, ale najczęściej budzę się jeszcze bardziej niewyspana i z jeszcze mniejszą energią, niż wcześniej. ;-)

dokladnie , i mam problem z kresleniem jaki dzien jest :roll:

[. Zauważyłam, że sto razy bardziej od drzemki działa na mnie spacer. Wystarczy, że się rozruszam, dotlenię i senność mija od razu ;-)

w pracy to stosuje , bo tam spac nie moge <umieraam></span>

melodia
ja bym chyba odpuscila krem <hmm></span>

zjadam grejfruta, ubieram sie i lece , jest <sun></span> tylko malocieplo, ale moze sie poprawi

#238 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 07:56

Hellooo :mrgreen:

Witam po panieńskim :P zlądowałam do domu na 5, zdrzemnęłam się i zaraz wychodzę do pracy.
Ale się wybawiłam! zdecydowanie impreza roku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A teraz powrót do rzeczywistości :->
Miłego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#239 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 09:43

cześć i czołem :mrgreen:

Piękny dziś dzień, idealny na żużel :-P Jako że czuję się zobowiązana aby rozsławiać na całą Polskę sukcesy naszych żużlowców to zdobyli oni wczoraj Drużynowe Mistrzostwo Świata :mrgreen: :mrgreen: A dziś mecze ligowe także znowu będę kibicować <tanczy7></span> <tanczy7></span>
Ogólnie to humor mam wspaniały ;-) Oficjalnie się mogę pochwalić, że od października zaczynam drugi kierunek. Chciałam bardzo na kryminologie, niestety ponad 30 osób na miejsce więc małe szanse. Wiszę niby na rezerwie ale nie przesuwa się lista zbytnio. W każdym razie dostałam się na profilaktykę społeczną o spec. prawno - kryminalnej, także również się bardzo cieszę. Będę zapierniczać jak moto rowerek coś czuję od października :-P

Zbieram się na kawusię i może w TV coś obejrzę ;-)

Miłego dnia <buzki></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#240 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 21 lipca 2013 - 17:16

Hej :)

Wróciłam od rodziców. Kurna zawsze jak do nich pojadę to coś się walnie z netem i jestem odcięta od świata.
Miałam odpocząć, a wczoraj w sąsiednim bloku była impreza więc do 3 nie spałam. Więc dzisiaj pewnie długo nie posiedzę.
Ale najadłam się owoców i całe wiadro zwiozłam do domu. Chyba już mam nadmiar witaminy C.

Oglądałam płytę z wesela. Matko jak ja nie znoszę na siebie patrzeć. Wszyscy wyglądają spoko tylko ja nie. Ale to chyba norma.

A tak to nuda, nie chce mi się wracać do pracy jutro. Czeka mnie obróbka do katalogu więc delektuję się jeszcze spokojem.

Każdy z nas urodził się ateistą

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych