ja nie wiem, czy nie za ciemno to będzie wyglądałamam nadzieję, że z naszymi ciemnymi mebelkami stworzą niepowtarzalną atmosferę
tapeta czy farba?
Napisano 28 maja 2010 - 07:02
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 28 maja 2010 - 07:14
super odcień,podoba mi się.Noc Kairu
wygląda jak brudny biały,ale podejrzewam,że w efekcie końcowym w połączeniu z ,,nocą kairu'',będzie idealnie i ładnie to wyjdzie.Kamień Księżycowy
Napisano 28 maja 2010 - 11:34
wszystko zależy od tego, który kolor będzie wiodący. widziałam mnóstwo kompozycji kolorystycznych z podobnych odcieni z meblami wenge i wcale ciemno to nie wyglądało ... choć efekt końcowy bywał różny - wszystko w zależności od proporcji kolorówja nie wiem, czy nie za ciemno to będzie wyglądała
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 maja 2010 - 12:24
Napisano 28 maja 2010 - 15:04
Napisano 28 maja 2010 - 15:30
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 28 maja 2010 - 16:26
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 lipca 2010 - 14:41
nie bedziemy miec sciany obklejonej "papierem", ale tez nie bedzie ona zwykla i jednolita.
nalezy pamietac, zeby uzyc do tego gabki, a nie pedzla - zeby nie bylo zaciekow
Napisano 20 lipca 2010 - 08:53
mi pierwszy sie rozmazal, potem byly poprawki - jednym slowem jaja
Napisano 20 lipca 2010 - 18:01
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 lipca 2010 - 18:09
miałam w przedpokoju ... nie chcesz wiedzieć jak wyglądała ściana po jej zdjęciu ...ja mam boazerie na scianach
Napisano 20 lipca 2010 - 18:42
niestety sie domysłam , wiec wiem ze to nie bedzie takie latwe doprowadzenie tego do stanu uzywalności. gdyby to były sciany z tapeta to mniej roboty by to pochloneło i srodków, a taknie chcesz wiedzieć jak wyglądała ściana po jej zdjęciu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 lipca 2011 - 08:05
Napisano 27 lipca 2011 - 12:44
dziewczyny co wam sie bardziej podoba, kolorowa tapeta czy jakies fajne malowanko na scianie? jak uda mi sie zmniejszyc fotke to cos tu wkleje...
[ Dodano: 2007-08-12, 21:55 ]
mam nadzieje ze cos widac, to pokoik mojej malej
i to i to fajne
Fajnie jest mieszac tapety z farbami
Napisano 27 lipca 2011 - 13:16
dlaczego kicha?dla kicha na maska, nigdy bym nie się zdecydowała na to,
Co kto lubi.Ja mam fototapetę -wodospad w przedpokoju ,już kilkanaście lat.Nic złego sie z nią nie dzieje,nie odpada a zadziwia i zaskakuje gości.
Napisano 27 lipca 2011 - 15:11
bo kicha u jużdlaczego kicha?dla kicha na maska, nigdy bym nie się zdecydowała na to,
Co kto lubi.Ja mam fototapetę -wodospad w przedpokoju ,już kilkanaście lat.Nic złego sie z nią nie dzieje,nie odpada a zadziwia i zaskakuje gości.