Nasi milusińscy :-)
Rozpoczęty przez Diablica666, 10 gru 2006 07:02
6163 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 listopada 2008 - 12:40
Monika34, śliczny spaniel
bardzo podoba mi się ta rasa
szkoda,że często trafiają do ludzi,którzy nie mają pojęcia jakie to żywiołowe psiaki
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"
Napisano 16 listopada 2008 - 12:44
Tilia, Twoj kociak jest nieziemsko sliczny
uwielbiam rude kotki i tak mi sie milo zrobilo jak go zobaczyma bo ostatnio bardzo podobny kociak moich znajomych zmarl z dnia na dzien i bardzo bylo mi smutno bo on byl moim ulubiencem....
monika34, sliczna jest
uwielbiam rude kotki i tak mi sie milo zrobilo jak go zobaczyma bo ostatnio bardzo podobny kociak moich znajomych zmarl z dnia na dzien i bardzo bylo mi smutno bo on byl moim ulubiencem....
monika34, sliczna jest
Napisano 16 listopada 2008 - 12:45
sliczna jest 
i jakie futerko czysciutkie, mmm 'wymizialabym' ja
i jakie futerko czysciutkie, mmm 'wymizialabym' ja
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Napisano 16 listopada 2008 - 18:36
monika34 świetny ten psiak
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 18 listopada 2008 - 19:19
Dziękuję : )
Tilia mam jeszcze, ale tylko 2, dlatego że zdjęcia z komputera starego przepadły, a na laptopie zostało mi tylko 3 po nich .. Rudy już nie żyje, jak miał pół roczku zginął, a Soccerek jak miał 14 lat odszedł sobie bo zachorował bardzo ciężko i nawet przeszczep nerki nie dałby mu długiego życia .. No i mam jeszcze zdjęcia samego Rudego, ale teraz pokażę 2 z Soccerem
I wkrótce pokażę też zdjęcie mojego pieska, którego też już niestety nie mam.
Tilia mam jeszcze, ale tylko 2, dlatego że zdjęcia z komputera starego przepadły, a na laptopie zostało mi tylko 3 po nich .. Rudy już nie żyje, jak miał pół roczku zginął, a Soccerek jak miał 14 lat odszedł sobie bo zachorował bardzo ciężko i nawet przeszczep nerki nie dałby mu długiego życia .. No i mam jeszcze zdjęcia samego Rudego, ale teraz pokażę 2 z Soccerem
I wkrótce pokażę też zdjęcie mojego pieska, którego też już niestety nie mam.
Napisano 18 listopada 2008 - 19:31
Nie mam teraz żadnego, a jak już jestem tutaj to też niestety nie miałabym tyle czasu na opiekę nad zwierzętami jak w Polsce.
A na drugim zdjęciu fakt, bardzo fajnie leżą
Często tak leżały, Rudy wziął Soccera za mamusię, bo zwinęłam Rudzielca z pola jak miał może 2-3 tygodnie i tak już się tulił do Zezolka i nie mógł się w ogóle odczepić od niego
No i zrobienie zdjęcia w takim fajnym ujęciu nie stanowiło problemu
A na drugim zdjęciu fakt, bardzo fajnie leżą
Napisano 18 listopada 2008 - 19:47
Wielka szkoda, ale nawet nie wiem jakby zniosły lot samolotem, a na pewno nie wiem jak byłoby z Soccerem, więc to brutalne, ale przynajmniej zaoszczędziły sobie męki .. No, ale nie warto rozpamiętywać, trzeba się zdystansować
Niech Panie wrzucają kolejną serię swoich
Niech Panie wrzucają kolejną serię swoich
Napisano 19 listopada 2008 - 08:21
Jacqueline, Świetne kociaki
Jestem w Peru...
Napisano 19 listopada 2008 - 09:01
malutka-iwona dziękuję