Sajuri napisał/a:
poza tym... jesli sie kogos pokocha i nagle wyjdzie że sex jest nijaki to co ? roztajemy sie.?
Dokładnie
?// szczerze? nie potepiam Twojego myślenia ale nie umiem sobie wyobrazic aby to było powodem by komus powiedzieć PA.
Wyobraź sobie że masz dziewczyne ... kochacie sie . Ty ją kochasz bardzo. Ale ona Ci mówi : wiesz... jesteś do bani w łóżku ...nie chce z Toba być" godzisz sie na to ??
nie przeszło by CI przez myśl że " ona mnie nie kocha"?
najłatwiej sie rozstać

Wiem jaki jestem
no tak..pewnie uważasz sie za osobe ...szczera:) tylko czy nie mylisz szczerości z wmawianiem komuś czegoś??
Przyznaję że mam jeszcze problemy z przekazywaniem informacji do drugiego człowieka
wiesz...na forum to nie takie też latwe...ty napiszesz tak..ktos odbierze inaczej..
Chez jest był jeszcze bardziej przemądrzały i chodził jak paf Wiele kobiet tak robi i większość kobiet na tym forum jest właśnie takim typem
ooo dziekuje
skoro wiekszość ...
Jakby nie patrzeć ja wierze w przyjaźń miedzy kobieta a mężczyzna.
Mam takiego przyjaciela od 7 lat , nigdy nie było u nas checi zblizenia sie do siebie, on nie leciał na mnie,ani ja na niego

mąż go zna, lubi, akceptuje. Jest ok.
Wiec wierze że może istnieć taka przyjaźń
Ale miałam też sytuacje że byłam pewna iż jestesmy przyjaciólmi, mogłam na niego liczyć, byl na dobre i złe. Byl bo gdy dowiedział sie że poznałam faceta ( ktorym jest teraz mym meżem) kontakt urwał. Dopiero pozniej sie dowiedziałam że sie we mnie kochał... czego nie zauważyłam.