widziałam ostatnio w którymś progranie recenzje tego wózka. Poza hamulcem ręcznym schowanym w ocieplaczu, pamietam jeszcze że miał składane koła, do jednej linii (że niby łatwiej po schodach czy coś). ale ogólnie zbajerzony i pewnie wyceniony mocno za mocnonie wiem czym się kierują producenci i rodzice kupujący takie "cuda"
Jaki wozek?
Napisano 14 czerwca 2013 - 21:06
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 czerwca 2013 - 22:09
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:53
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:24
Dla mnie to by było najważniejsze, więc jak najbardziej na plus.
Wygląd ogólny też całkiem spoko
Napisano 16 sierpnia 2013 - 17:52
A to co pokazała Olenka to wedlug mnie jest wlasnie fotelik. Nie raz nie dwa widziałam sobie kobietke z wozkiem i myslałam " kurde jaki malusi " a pozniej jak sie dopytalam to wyszlo ze to fotelik. Wiele kobiet bierze do tego dziecko na spacerku chociaz sie nie powinno ( chyba ze chwile) bo noworodek ma lezec plasko a nie zgnieciony w tym czyms
Dla mnie fotelik ma swoja funkcje, a gondola swoja
Chociaz kto tam wie...moze to co pokazała Olenka to faktycznie robie teraz juz takie wozki ?
Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:48
nie, ciemniejszy, wpada w granatkolor taki jak na zdjęciu
całkiem przyjemny, rozstaw kół tylnich na 61 cm i czuję się przy nich dobrzetaki zgrabniutki
w X-landerze mieliśmy 68 cm, niby tylko 7 cm więcej, ale źle się czułam, za szeroko było
wygląda solidniea spacerowka jak sie prezentuje?
łatwo się steruje pozycję, na przycisk, a nie jakieś sznurki
Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:57
Widzę mamy podobny gust, tylko że dla mnie właśnie GTX wydawał się mały, bo ja lubię duże wózki. Nie mniej dobry zakup.
Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:59
w tej spacerowce co mialam ( czyli od wozka 3w1) faktycznie przycisk byl, a wtej lekkiej co mam teraz jest pasek- i to jest maly minus.... bo o ile do pionu sie super ustawia o tyle do poziomu ciut gorzej, ale rekompensuja to inne zalety tego woziałatwo się steruje pozycję, na przycisk, a nie jakieś sznurki
to supernie ma dziur przy rozłożeniu na płasko na co zwróciłaś uwagę
jednak takie rzeczy jak godola jej wielkosc czy spacerowka , buda sa wazne.
Bo juz kola to chyba kwestia gustu. ...no i czy bedzie sie spacerowac po wyasfaltowanej drodze, chodniku czy jednak beda to tereny wyboiste
koszyk pakowny chyba? tobra tez? dobrze jak jest na zamek jeszcze
fajnie tez moim zdaniem jak mozna material sciagnac i wyprac .
Napisano 16 sierpnia 2013 - 19:57
Przede wszystkim jest najcięższy z porównywanych przeze mnie (producent podaje wagę 18kg) a to duży minus. Kolejne rzeczy to mała gondola i mały kosz na zakupy. Ale mnie bardzo ciężko zadowolić, co chwila szukam czegoś nowego. Obecnie jestem na etapie Implast Bolder SD Ecoline co sądzicie? Zakochałam się w tym wzorze, tylko, że chcę nowy a takiego w sklepie znaleźć nie mogę
Napisano 16 sierpnia 2013 - 19:59
Zakochałam się w tym wzorze, tylko, że chcę nowy a takiego w sklepie znaleźć nie mogę
halynka, jak ja kupowałam wózek, to były 2 wzory w sklepie, ale dostalam na miejscu, jak powiedziałam, że kupuje, katalog z kilkudziesięcioma wzorami i zamówiłam po prostu- oczywiście wiazało się to z oczekiwaniem, ale masz jeszcze czas
Madzik, wygląda ciekawie- oby się sprawdził
Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:17
Ale to są wszystko subiektywne opinie
Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:18
Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:21
Napisano 16 sierpnia 2013 - 22:18
Napisano 16 sierpnia 2013 - 22:26
Poza tym tak jak napisałam- to wyłącznie moja opinia i w sumie, każdej z mam może przecież odpowiadać coś zupełni innego
Napisano 17 sierpnia 2013 - 07:20