Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jaki wozek?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
254 odpowiedzi w tym temacie

#141 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 21:06

nie wiem czym się kierują producenci i rodzice kupujący takie "cuda"

widziałam ostatnio w którymś progranie recenzje tego wózka. Poza hamulcem ręcznym schowanym w ocieplaczu, pamietam jeszcze że miał składane koła, do jednej linii (że niby łatwiej po schodach czy coś). ale ogólnie zbajerzony i pewnie wyceniony mocno za mocno :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#142 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 22:09

jula mnie tez sie bardzo podobaja takie wiklinowe ;-) sa bardzo sylowe i orginalne od tych wszytskich jezdzacych po naszyh chodnikach i naszpikowanych zbednymu pierdolami.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#143 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 08:34

Miał być Jedo, a jest.... Espiro GTX :-)
Modele porównywalne, a wybór przypadkowy - M. znalazł ogłoszenie, pojechaliśmy obejrzeć i wróciliśmy z wózkiem :-P

Mam nadzieję, że Krasnal będzie zadowolony :mrgreen:

Załączone miniatury

• wózek.jpg

#144 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:22

Madzik :), bardzo fajny, kolor taki jak na zdjęciu ? Jeżeli tak, to zapewniam, że Krasnal będzie bardzo zadowolony :-)

er3mjw4zst9mivdb.png

#145 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 13:53

Bardzo ładny i kolor też mi się bardzo podoba. :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#146 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 14:24

Madzik :), wygląda na stabilny i solidny ;)
Dla mnie to by było najważniejsze, więc jak najbardziej na plus.
Wygląd ogólny też całkiem spoko ;)

#147 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 16:03

Madzik :), bardzo mi się podoba, taki zgrabniutki, delikatny... i plus za kolorek :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#148 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 17:52

Madzik :), fajny, a spacerowka jak sie prezentuje?podoba wam sie ?
A to co pokazała Olenka to wedlug mnie jest wlasnie fotelik. Nie raz nie dwa widziałam sobie kobietke z wozkiem i myslałam " kurde jaki malusi " a pozniej jak sie dopytalam to wyszlo ze to fotelik. Wiele kobiet bierze do tego dziecko na spacerku chociaz sie nie powinno ( chyba ze chwile) bo noworodek ma lezec plasko a nie zgnieciony w tym czyms :P
Dla mnie fotelik ma swoja funkcje, a gondola swoja :-P
Chociaz kto tam wie...moze to co pokazała Olenka to faktycznie robie teraz juz takie wozki ?
:roll: mnie sie to nie widzi.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#149 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:48

kolor taki jak na zdjęciu

nie, ciemniejszy, wpada w granat :-)

taki zgrabniutki

całkiem przyjemny, rozstaw kół tylnich na 61 cm i czuję się przy nich dobrze ;-)
w X-landerze mieliśmy 68 cm, niby tylko 7 cm więcej, ale źle się czułam, za szeroko było ;-)

a spacerowka jak sie prezentuje?

wygląda solidnie
łatwo się steruje pozycję, na przycisk, a nie jakieś sznurki :-P buda szeroka, chodzi cicho, nie ma dziur przy rozłożeniu na płasko na co zwróciłaś uwagę (przy niektórych modelach rzeczywiście była) zgrabna, lekka

Załączone miniatury

• espiro-gtx.jpg

#150 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:57

Madzik :), też kiedyś zwróciłam uwagę na GTX, bo wizualnie bardzo fajny. <ookk></span>
Widzę mamy podobny gust, tylko że dla mnie właśnie GTX wydawał się mały, bo ja lubię duże wózki. Nie mniej dobry zakup. :-D
Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#151 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 18:59

łatwo się steruje pozycję, na przycisk, a nie jakieś sznurki

w tej spacerowce co mialam ( czyli od wozka 3w1) faktycznie przycisk byl, a wtej lekkiej co mam teraz jest pasek- i to jest maly minus.... bo o ile do pionu sie super ustawia o tyle do poziomu ciut gorzej, ale rekompensuja to inne zalety tego wozia ;)

nie ma dziur przy rozłożeniu na płasko na co zwróciłaś uwagę

to super ;) dla mnie to bylo jednak wazne ...szczegolnie ze corcia w spacerowce byla juz wozona jak miala chyba 5 miesiecy? gondola byla na nia za mala....wiec musialysmy sie przeniesc

jednak takie rzeczy jak godola jej wielkosc czy spacerowka , buda sa wazne.
Bo juz kola to chyba kwestia gustu. ...no i czy bedzie sie spacerowac po wyasfaltowanej drodze, chodniku czy jednak beda to tereny wyboiste

koszyk pakowny chyba? tobra tez? dobrze jak jest na zamek jeszcze
fajnie tez moim zdaniem jak mozna material sciagnac i wyprac .
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#152 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 19:57

Madzik też brałam go pod uwagę, jednak kilka szczegółów mi się w nim nie podoba :P
Przede wszystkim jest najcięższy z porównywanych przeze mnie (producent podaje wagę 18kg) a to duży minus. Kolejne rzeczy to mała gondola i mały kosz na zakupy. Ale mnie bardzo ciężko zadowolić, co chwila szukam czegoś nowego. Obecnie jestem na etapie Implast Bolder SD Ecoline co sądzicie? Zakochałam się w tym wzorze, tylko, że chcę nowy a takiego w sklepie znaleźć nie mogę

Załączone miniatury

• 74746189_1_644x461_bolder-sd-implast-wozek-3w1-ecoline-jelcz-laskowice.jpg

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#153 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 19:59

Zakochałam się w tym wzorze, tylko, że chcę nowy a takiego w sklepie znaleźć nie mogę

halynka, jak ja kupowałam wózek, to były 2 wzory w sklepie, ale dostalam na miejscu, jak powiedziałam, że kupuje, katalog z kilkudziesięcioma wzorami i zamówiłam po prostu- oczywiście wiazało się to z oczekiwaniem, ale masz jeszcze czas ;-)

Madzik, wygląda ciekawie- oby się sprawdził ;-)

#154 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:04

Marzycielka24, a ogólnie jakaś opinia o nim? Co sądzisz jako doświadczona mama?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#155 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:17

halynka, ja tu dawno temu wrzucalam swój pierwszy wózek dla Miśki- Baby Active Alu Jet i w sumie bardzo jest podobny do tego, nad którym obecnie się zastanawiasz- rzekłabym, że prawie identyczny :-P Ja byłam bardzo zadowlona, wózek nie do zdarcia, czasem jak Miśka zostaje z babcią i gdzies ida to w spacerówce ma tyyyyle miejsca- tylko jak była mniejsza, to spacerówka byla dla niej zawsze za wielka <bezradny></span> Więc ostatecznie i tak rok temu kupowaliśmy osobno jakąs najprostszą ;-) No i nie nastawiaj się na fotelik za bardzo- dziecko szybko z niego wyrasta- może inaczej, szybko wyglada w nim na tak wygięte, że potrzeba nowego fotelika. U nas była jeszcze kwestia tego, że jak urodziła się w sierpniu, to w zimie, we wszystkich kombinezonach, było bez szans na zapięcie jej w tym.

Ale to są wszystko subiektywne opinie ;-)

#156 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:18

halynka, wygląda bardzo ładnie, ale jak dla mnie spacerówka jest nie do przyjęcia. Jest bardzo płytka a dla mnie ważne żeby dziecko siedziało głęboko i było choć trochę zabudowane bo jeszcze maluszek jednak jeździ w takiej spacerówce ;)

#157 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 20:21

WweronikaA, ona w żadnym wypadku nie jest płytka- moja 3 latka głeboko jeszcze siedzi- i ma regulowane ulożenie pleców- właśnie jest wygodniejsza dla starszaka niz malucha ;-)

#158 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 22:18

Marzycielka24, w porównaniu do mojego wydaje się płytka, na żywo nie widziałam jednak więc kłócić się nie będę :mrgreen:

#159 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 sierpnia 2013 - 22:26

WweronikaA, a jaki Ty masz wózek- co byśmy, faktycznie wiedziały o czym dyskutujemy ;-)

Poza tym tak jak napisałam- to wyłącznie moja opinia i w sumie, każdej z mam może przecież odpowiadać coś zupełni innego ;-)

#160 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 17 sierpnia 2013 - 07:20

Marzycielka24, ja miałam babyactive elipso :mrgreen: Bardzo głęboki i zabudowany :)