@Sajuri nic nie wiem i jestem strasznie zła z tego powodu. Nie byłam w żadnym większym sklepie czy hurtowni bo sama nie pojadę, a M. nie ma czasu. Poza tym jest zdania, że to ja będę nim jeździć i się znam już na tyle, że na pewno wybiorę najlepszy model, a on co najwyżej w kolorze może doradzić bo nie ma o tym pojęcia ![]()
Jaki wozek?
Napisano 24 października 2013 - 20:56
Napisano 25 października 2013 - 11:40
halynka może używany kupcie my mieliśmy sporo tych używanych , teraz to mamy dwa dosyć że na prawdę można tanio kupić , i na prawdę w dobrym stanie , może po rodzinie , znajomych itp , się popytaj może kto by miał taki wózek ..
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 25 października 2013 - 15:02
halynka to już od Ciebie zależy co postanowisz , ja też z początku nie byłam przekonana , ale się przekonałam sama z czasem uważam że lepiej kupić używany za te 250 zł , i to na prawdę w dobrym stanie niż w sklepie wydać koło 1000 tyś lub nawet 2000 ... zrobisz co uważasz za stosowne , mam nadzieję że znajdziesz taki jaki Ci się wymarzył ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 25 października 2013 - 15:06
Zgadzam się,znalazłby sie pewnie jakis fajny wózeczeklepiej kupić używany za te 250 zł , i to na prawdę w dobrym stanie niż w sklepie wydać koło 1000 tyś lub nawet 2000 ... zrobisz co uważasz za stosowne , mam nadzieję że znajdziesz taki jaki Ci się wymarzył
Napisano 26 października 2013 - 07:59
Fajny. Jeśli tylko spełnia wszystkie Twoje kryteria to wart jest przemyślenia.
Co do używanych wózków to mam mieszane odczucia, bo to zależy na jaki trafisz. Mi udało się prawie nówkę kupić za tanie pieniądze, ale znając Ciebie to z dzieciątkiem będziesz dużo spacerować i jeśli masz zamiar korzystać z wózka głębokiego i spacerowego przez dłuższy okres czasu to myślę, że jeśli możesz sobie pozwolić to kupiłabym nowy, albo używany, ale taki, którego będziesz absolutnie pewna, że np. po pół roku Cię nie zawiedzie.
Napisano 26 października 2013 - 13:02
. I jak ? gondola duza chyba ? spacerowka jak sie spisuje ?
Gondola dość długa i bardzo leciutka, złego słowa nie mogę powiedzieć. Spacerówka jest odrobina węższa od gondoli, ale bardzo wygodna. Można mocno obniżyć i mocno podnieść.
Jestem zadowolona z wyboru, z tym, że moja gondola nie była wiklinowa.
Jestem fanką wózków retro i nigdy bym nie chciała takiego ze skrętnymi kółkami chociaż niektóre są bardzo fajne ![]()
Napisano 27 października 2013 - 19:08
Byłam wczoraj w sklepie, oglądałam wózki, dotykałam i robiłam z nimi wszystko co tylko możliwe. M. in. ten pokazany wyżej. Niby ma regulację twardości zawieszenia, ale okazał się bardzo "twardy", wiec odpada. W ogóle ciężko o dobre amortyzatory.
Za to dowiedziałam się, że firma baby design wypuściła nową poprawioną wersję branego wcześniej przeze mnie pod uwagę wózka lupo comfort. W comfort poprawiona została właśnie część elementów, które budziła wcześniej moje wątpliwości. Jakby na moje życzenie ![]()
W takim kolorze byście chcieli?
No właśnie! Marzył mi się zielony i tu pojawia się problem, bo wyżej wymieniony model takiego nie posiada ![]()
A tak się prezentuje
Napisano 27 października 2013 - 19:44
@halynka fajna spacerowka wydaje sie szersza niz w moim poprzedniku
Kola ok, kosz jest, ciekawa jestem jaka gondolka
Spacerówka jest dość szeroka rzeczywiście, a dodatkowo ma wkładkę taką jakby spłycającą miękka dla mniejszego dziecka ![]()
Kosz jest zapinany nawet na zamek to też plus ![]()
A co byś chciała wiedzieć o gondoli? Producent podaje 81cm długości
Napisano 27 października 2013 - 19:59
koszyk na zamek to chyba wiekszosc wozkow ma.
no wlasnie chcialam znac dlugosc.
A co byś chciała wiedzieć o gondoli? Producent podaje 81cm długości
A ta spacerowka jak wykonczona? bo moja byla srednio...o czym w tym temacie o wozkach wspominalam Aspirynce
Napisano 30 października 2013 - 13:32
@halynka chodzi mi o zabudowane a dokladnie o to o czym pisałam Aspirynce pare postow wczesniej ![]()
bo moja spacerowka miala pewna wade
mimo ze buda duza to jak rozloze lezenie plasko to nie ma ciagøosci materialu i sa dwie szczeliny...a wlasciwie dziury... . Jest to nie tylko nieestetycznie zrobione ...ale zima zwyczajnie wieje do srodka po bokach mimo ze buda wozka duza. Wiec musialam szczelnie kocem zakrywac.
Napisano 30 października 2013 - 14:05
To muszę na to jeszcze dobrze zwrócić uwagę, ale nie widziałam raczej żadnych dziur a szukałam ![]()
To co dla mnie jest ważne, to że budkę można poszerzyć i zasłonić praktycznie całe dziecko. Wiesz chyba co mam na myśli.
Najchętniej kupiłabym go od zaraz, zanim się nie rozmyślę ![]()