@wloczykijka on ma samą gondolę ? Gondola wygląda na fajną. Ważne, aby była długa i głęboka, to posłuży Maluszkowi na dłużej ![]()
Jaki wozek?
Napisano 02 marca 2016 - 13:08
Napisano 02 marca 2016 - 15:46
@wloczykijka duża gondolka i super cena. ![]()
Ja nie mam nic wybranego, po prostu oglądam i kilka modeli rzuciło mi się w oczy. ![]()
My raczej szukamy 2w1, a fotelik wybierzemy osobno.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 02 marca 2016 - 21:30
Bedziesz go po schodach wnosic?
Kolka skretne? bo ja juz co nieco moge powiedziec
Napisano 03 marca 2016 - 09:24
Nowy chcemy, w planach jest, że ma posłużyć też następnej dzidzi. Ale to wyjdzie w praniu. ![]()
Po schodach będę wnosić, ale mimo wszystko oglądam same duże - zależy mi na wysokim, z dużą gondolą, dużymi, pompowanymi kołami. Jak się okaże, że się przeceniłam i nie dam rady wnosić, to mąż będzie znosił przed wyjściem do pracy i zostawiał w wózkowni albo u portiera, a po pracy będzie wnosił na górę. ![]()
A koła przednie skrętne. ![]()
W tej chwili szukam informacji o wózkach z ekoskóry, ale od osób, które faktycznie takiego używały. Na forach te osoby, które miały taki, raczej nie narzekają, a te, które nie miały mocno krytykują.
Nikt z moich znajomych nie miał, więc nie mam skąd wziąć informacji z pierwszej ręki. ![]()
Napisano 03 marca 2016 - 09:25
@wloczykijka fajny, duży i koła masywne pompowane
Podoba mi się, no i w takiej cenie to tylko brać!
@Aspirynkaaa ty już się tu udzielałaś trochę w temacie, nadal masz podobny gust czy się pozmieniało?
Napisano 03 marca 2016 - 10:19
Napisano 04 marca 2016 - 14:05
@Aspirynkaaa Ja ostatnio widziałam u takiej mojej znajomej nowy tym wózka Izzi Go gondolę , raczej daszek ma z eko skory , ma skrętne koła jest śliczny aż samej mi się taki zamarzył
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 04 marca 2016 - 16:56
Wg mnie nie ma co kupowac wozkow 3w1
Napisano 04 marca 2016 - 17:00
tam i od razu jest nosidełko a wiadomo nosidelko jest najważniejsze
Dla nas fotelik jest ważniejszy od wózka, bo nasze dziecko od początku będzie sporo jeździło autem i po prostu zależy nam, żeby było tak bezpieczne, jak to możliwe. I właśnie dlatego
Wg mnie nie ma co kupowac wozkow 3w1
bo wybór fotelika to bardzo ważna sprawa.
Napisano 04 marca 2016 - 18:37
Wiele osob to bagatelizuje. Albo kupuje uzywane...
Napisano 28 maja 2016 - 20:10
Czy któraś z Was użytkowała wózek firmy Bebetto? Podobno mają fajny system gwarancji, bo odbierają z domu popsuty i w ciągu 48 godzin muszą oddać naprawiony. I właśnie chciałam zapytać czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tą firmą?
Napisano 01 czerwca 2016 - 14:15
Użytkownik iwonaryki edytował ten post 01 czerwca 2016 - 14:16
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 01 czerwca 2016 - 17:47
@Aspirynkaaa mnie to by zniechęciło osobiście, że mają taki dobry serwis - nasz wózek za czasów Miśki raz miał dopompowywane koło, a i teraz, chociaż już całkiem inny - tfuuuu, tfuuu - mam nadzieję, że z serwisu nie będę musiała korzystać
Bałabym się, że jest awaryjny skoro ten serwis tak zachwalają ![]()
Napisano 03 czerwca 2016 - 08:38
@Marzycielka24 a mnie właśnie zachęca, że firma dba o klientów.
I też mam nadzieję, że na sobie nie będę sprawdzać, jak w rzeczywistości ten serwis działa.
Już wiem trochę więcej, bo wybrałam się ostatnio do koleżanki, która ma wózek Bebetto, tylko inny model, popytałam, pojeździłam. Ona akurat zadowolona. ![]()
Napisano 09 maja 2017 - 10:02
Ja myślę żę gondola w moim przypadku będzie zbędna, bardziej bym postawiła na spacerówkę... Bo pewnie w tym roku z małym nie będę wychodzić na spacery...
Napisano 20 czerwca 2017 - 15:27
Plan był taki, że zostawiamy dla kolejnego dziecia, ale teraz to sama nie wiem, czy nie powinniśmy kupić takiego rok po roku.. Waham się, bo może jednak nie i będziemy chodzili w konfiguracji jedno dziecko w wózku, a drugie w chuście? Nie wiem jeszcze..
Szkoda mi sprzedawać, bo kupowaliśmy w pierwszym rzucie jak się pojawiły na rynku i dużo zapłaciliśmy, a teraz potaniały i nawet połowy byśmy pewnie nie odzyskali (a wózek w stanie idealnym).. Więc pewnie zostanie..
Napisano 20 czerwca 2017 - 18:48
U nas odziedziczony Roan Marita - ja nie miałam żadnych w sumie wymagań, ale teraz widzę jego wadę ogromną, jaką jest waga
jest mega ciężki - ja całego wózka złożonego nie podniosę. Nawet po złożeniu zajmuje też dużo miejsca, na szczęście w naszym combi się mieści.

@Aspirynkaaa jestem mega fanką chust, ale chusta nie zawsze się sprawdzi, więc na Twoim miejscu kupiłabym jednak wózek rok po roku ![]()
Użytkownik elizabeth edytował ten post 20 czerwca 2017 - 18:47
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!