Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jaki wozek?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
254 odpowiedzi w tym temacie

#121 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 16:06

Byle tylko czarny nie był :-P

A moja koleżanka bardzo chciała mieć właśnie czarny wózek dla dziecka :-) na początku zaskoczył mnie jej wybór, ale na żywo wyglądał bardzo ładnie :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#122 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 17:28

halynka, z tych, które pokazałaś to tylko tako jumper kojarzę, że widziałam na żywo :-D
Widzę, że wszystkie w podobnym stylu i wszystkie śliczne zielone. Lubię zielone wózki. :mrgreen:
Tak wizualnie to najbardziej w moim guście jest Baby active elipso i Baby design Lupo. Bardzo ładne.
Co do funkcji to pojęcia nie mam. :->

A moja koleżanka bardzo chciała mieć właśnie czarny wózek dla dziecka

Teraz chyba czarne są modne, bo coraz więcej ich widuję na ulicach.
Ja bym nie kupiła. Jeszcze jak ma kolorowy akcent to jest ok, ale czasami widzę czarny wózek, kremowy poważny kocyk i żadnej zabawki to mam złe skojarzenia. <bezradny></span>
No i chyba gorąco dziecku w takim, jak jest upał? I pewnie szybciej blaknie od słońca. :-P
Chociaż przyznaję, że nowocześnie i elegancko potrafią wyglądać...

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#123 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 17:46

Mnie najbardziej podoba sie ten co pokazala Jula...

Teraz to sie sama zastanawiam nad wozkami, bo siostra mi obiecala dac w bardzo ladnym stanie tylko , ze kolor zielen w jakies tam czarne cos tam... nie pamietam listki, kropki czy cos... mam nadzieje, ze nie kwiatki...

I tak sie zastanawiam, czy skoro bedzie chlopak, to taki kolor wozka moze byc, czy glupio?

iv09i09kftvt0mdm.png

#124 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 18:11

Jeszcze jak ma kolorowy akcent to jest ok, ale czasami widzę czarny wózek, kremowy poważny kocyk i żadnej zabawki to mam złe skojarzenia.

ja tez;) jednak dziecko powinno miec kolorowo jasno;) ale to moje zdanie.
Co sie komu podoba.

halynka drugi fajny. Chcesz zielony w kolorze? Czy tylko tak pokazalas?
a i napisz w odp watku jak sie czujesz ? i ktory to tydzien ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#125 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 18:42

Aspirynkaaa, nie wiem czy modne :) kupowała w zeszłym roku :)

Brat Miśka kupił z dziewczyną wózek z jasnymi i ciemnymi odcieniami zieleni marki Cross i każdy pyta czy spodziewają się syna. Aż zaskoczona jestem, bo wg mnie kolorystyka bardzo uniwersalna.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#126 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 18:57

Teraz chyba czarne są modne

mnie się nawet podobają, ale musi mieć jakieś akcenty kolorystyczne ;-)
czarny z zielenią np. bardzo mi się podoba :-) i chętnie bym taki kupiła :-)
generalnie - im więcej oglądam, tym wybór trudniejszy :-P

Baby active elipso

też mam na liście ;-)

skoro bedzie chlopak, to taki kolor wozka moze byc, czy glupio

a to trzeba dobrac kolor wózka do płci ? ;-) nie wydaje mi się.... no chyba, że ktoś chce różowy...... :roll:

W lipcu przejdziemy się do jakiegoś sklepu z wózami i myślę, że uda nam się wybrać ten najodpowiedniejszy model :-)

#127 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 19:11

Wózek baby active elipso mamy w kolorze wanila ice cream I jestem bardzo zadowolona. Co prawda buda w spacerówce jest mało atraksyjna bo troszkę workowata, ale za to jest mojej córci bardzo wygodnie :)
Ale wózek dość duży jest ;)

#128 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 13 czerwca 2013 - 19:50

o matko wozki 3 w 1 to dno i wodorosty kazdy patrzy tylko na gondole zeduza ze fajna a ile dziecko w gondoli jezdzi? a ile w spacerowce? te wszystkie spacerowki maja jakies wady to budy z dziurami to pasy tak rozmiejszczone jak dla gimnazjalisy i tamto i owamto.
Jak bede miala kupywac 2wozek to gleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie tak jak Sajurii pisze.

Love Love Love

#129 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 19:51

Jak bede miala kupywac 2wozek to gleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie tak jak Sajurii pisze.

Podpisuje się rękami i nogami.
Mimo że spacerówka nam się sprawdza, to gdybym miała kupować to wszystko osobno !!!

#130 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 13 czerwca 2013 - 20:30

WweronikaA, my mamy juz o za sobo i zyeciem jestemy nauczone mozemy poradzic podpowiedziec a brzuchatki nich kupuja jak chca 3w1 a wiadomo czy to za 1000 czy za3000 to i tak do niczego spacerowka :)

Love Love Love

#131 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 20:36

no tak, te kupowane osobno lżejsze, zgrabniejsze, mniejsze i ładniejsze przeważnie A w sumie wygoda dziecka pewnie jednakowa...

#132 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 20:39

kolorze wanila ice cream

nie brudzi się ?

gleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie

też się nad tym zastanawiam i zwracam uwagę na spacerówke ;-)
żeby nie przepłacać - wózek będzie używany ;-)

#133 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 13 czerwca 2013 - 20:41

Madzik :), nie ;) Ani raz nie prałam.
W gondoli zimą spadła mi sadza z komina chyba i mała czarna plamka jest na tym nakryciu a poza tym czysty, a jeździmy w różne miejsca itd. ;)

#134 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 11:03

Zielony właśnie chcę. Moim zdaniem nadaje się i dla dziewczynki i dla chłopca. Tylko nie zbyt rażący żeby robaczki nie lubiły go za bardzo ;-) Jeśli chodzi o osobną spacerówkę to na później wiem, że i tak będzie trzeba dokupić taką "laskę" zwykłą.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#135 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 11:19

na później wiem, że i tak będzie trzeba dokupić taką "laskę" zwykłą

ale to na takie duże, duże później :lol:

ja miałam jakieś stare Tako, zielone też :-P i dopóki mała się mieściła w gondoli to było spoko, jak się to przerobiło na spacerówkę to klękajcie narody. a jak się ją jeszcze obróciło tak, żeby Zuzu jechała twarzą do świata a nie do mamy to już w ogóle tragedia :roll: szybko kupiliśmy osobną spacerówkę :-P z 3 stopniowym oparciem i wielkim koszem na zakupy/zabawki Zuzu, których swojego czasu woziłam mnóstwo :->
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#136 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 11:29

Ja się tam na wózkach nie znam w ogóle, ale ... :lol: ostatnio zaobserwowałam dużo babeczek, które spacerują ze swoimi noworodkami w takich "wózkach"

Dołączona grafika

Nie wiem za bardzo czy wiecie o jakie wózki mi chodzi, ale nie moge znaleźć więcej zdjęć podobnych wózków.

Wózek wygląda na zrobiony tak tandetnie, cały skrzypi, kolebocze się na wszystkie boki jakby zaraz miał popękać w każdym miejscu, a dzieciaczek który tam leży .... jak patrze na niego to sama popadam w klaustrofobie :roll:
Może i aktualnie panuje jakaś moda na te wózki, ale ja swojego dziecka nigdy bym w takie "pudełko" nie zapakowała.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#137 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 11:34

Olenka, a to nie są foteliki samochodowe zamontowane do wózka?
Ten co wkleiłaś ma na ręce ochraniacz? na zime fajny haha

#138 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 11:56

a to nie są foteliki samochodowe zamontowane do wózka?

No właśnie obawiam się, że nie, też widziałam takie wózki, które mają miejsca tyle co foteliki, ale nimi niestety nie są. jak dla mnie kompletna porażka, nie wiem czym się kierują producenci i rodzice kupujący takie "cuda"

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#139 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 12:00

a to nie są foteliki samochodowe zamontowane do wózka

Nie orientuję się zbytnio, ale tak jak halynka pisze, to raczej nie są :P
Babeczki chodzą z tymi wózkami na spacery normalnie, a wózek to właśnie taka plastikowa pojedyncza noga... :roll:

kompletna porażka

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#140 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 12:28

no to nie spotkałam się z czymś takim ale

kompletna porażka