A moja koleżanka bardzo chciała mieć właśnie czarny wózek dla dzieckaByle tylko czarny nie był
Jaki wozek?
Napisano 13 czerwca 2013 - 16:06
Napisano 13 czerwca 2013 - 17:28
Widzę, że wszystkie w podobnym stylu i wszystkie śliczne zielone. Lubię zielone wózki.
Tak wizualnie to najbardziej w moim guście jest Baby active elipso i Baby design Lupo. Bardzo ładne.
Co do funkcji to pojęcia nie mam. :->
Teraz chyba czarne są modne, bo coraz więcej ich widuję na ulicach.A moja koleżanka bardzo chciała mieć właśnie czarny wózek dla dziecka
Ja bym nie kupiła. Jeszcze jak ma kolorowy akcent to jest ok, ale czasami widzę czarny wózek, kremowy poważny kocyk i żadnej zabawki to mam złe skojarzenia.
No i chyba gorąco dziecku w takim, jak jest upał? I pewnie szybciej blaknie od słońca.
Chociaż przyznaję, że nowocześnie i elegancko potrafią wyglądać...
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 13 czerwca 2013 - 17:46
Teraz to sie sama zastanawiam nad wozkami, bo siostra mi obiecala dac w bardzo ladnym stanie tylko , ze kolor zielen w jakies tam czarne cos tam... nie pamietam listki, kropki czy cos... mam nadzieje, ze nie kwiatki...
I tak sie zastanawiam, czy skoro bedzie chlopak, to taki kolor wozka moze byc, czy glupio?
Napisano 13 czerwca 2013 - 18:11
ja tez;) jednak dziecko powinno miec kolorowo jasno;) ale to moje zdanie.Jeszcze jak ma kolorowy akcent to jest ok, ale czasami widzę czarny wózek, kremowy poważny kocyk i żadnej zabawki to mam złe skojarzenia.
Co sie komu podoba.
halynka drugi fajny. Chcesz zielony w kolorze? Czy tylko tak pokazalas?
a i napisz w odp watku jak sie czujesz ? i ktory to tydzien ?
Napisano 13 czerwca 2013 - 18:42
Brat Miśka kupił z dziewczyną wózek z jasnymi i ciemnymi odcieniami zieleni marki Cross i każdy pyta czy spodziewają się syna. Aż zaskoczona jestem, bo wg mnie kolorystyka bardzo uniwersalna.
Napisano 13 czerwca 2013 - 18:57
mnie się nawet podobają, ale musi mieć jakieś akcenty kolorystyczneTeraz chyba czarne są modne
czarny z zielenią np. bardzo mi się podoba
generalnie - im więcej oglądam, tym wybór trudniejszy
też mam na liścieBaby active elipso
a to trzeba dobrac kolor wózka do płci ?skoro bedzie chlopak, to taki kolor wozka moze byc, czy glupio
W lipcu przejdziemy się do jakiegoś sklepu z wózami i myślę, że uda nam się wybrać ten najodpowiedniejszy model
Napisano 13 czerwca 2013 - 19:11
Ale wózek dość duży jest
Napisano 13 czerwca 2013 - 19:50
Jak bede miala kupywac 2wozek to gleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie tak jak Sajurii pisze.
Love Love Love
Napisano 13 czerwca 2013 - 19:51
Podpisuje się rękami i nogami.Jak bede miala kupywac 2wozek to gleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie tak jak Sajurii pisze.
Mimo że spacerówka nam się sprawdza, to gdybym miała kupować to wszystko osobno !!!
Napisano 13 czerwca 2013 - 20:30
Love Love Love
Napisano 13 czerwca 2013 - 20:36
Napisano 13 czerwca 2013 - 20:39
nie brudzi się ?kolorze wanila ice cream
też się nad tym zastanawiam i zwracam uwagę na spacerówkegleboki oddzielnie a spacerowka oddzielnie
żeby nie przepłacać - wózek będzie używany
Napisano 13 czerwca 2013 - 20:41
W gondoli zimą spadła mi sadza z komina chyba i mała czarna plamka jest na tym nakryciu a poza tym czysty, a jeździmy w różne miejsca itd.
Napisano 14 czerwca 2013 - 11:19
ale to na takie duże, duże późniejna później wiem, że i tak będzie trzeba dokupić taką "laskę" zwykłą
ja miałam jakieś stare Tako, zielone też
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 14 czerwca 2013 - 11:29
Nie wiem za bardzo czy wiecie o jakie wózki mi chodzi, ale nie moge znaleźć więcej zdjęć podobnych wózków.
Wózek wygląda na zrobiony tak tandetnie, cały skrzypi, kolebocze się na wszystkie boki jakby zaraz miał popękać w każdym miejscu, a dzieciaczek który tam leży .... jak patrze na niego to sama popadam w klaustrofobie
Może i aktualnie panuje jakaś moda na te wózki, ale ja swojego dziecka nigdy bym w takie "pudełko" nie zapakowała.
Napisano 14 czerwca 2013 - 11:34
Ten co wkleiłaś ma na ręce ochraniacz? na zime fajny haha
Napisano 14 czerwca 2013 - 11:56
a to nie są foteliki samochodowe zamontowane do wózka?
No właśnie obawiam się, że nie, też widziałam takie wózki, które mają miejsca tyle co foteliki, ale nimi niestety nie są. jak dla mnie kompletna porażka, nie wiem czym się kierują producenci i rodzice kupujący takie "cuda"
Napisano 14 czerwca 2013 - 12:00
Nie orientuję się zbytnio, ale tak jak halynka pisze, to raczej nie sąa to nie są foteliki samochodowe zamontowane do wózka
Babeczki chodzą z tymi wózkami na spacery normalnie, a wózek to właśnie taka plastikowa pojedyncza noga...
kompletna porażka
Napisano 14 czerwca 2013 - 12:28
kompletna porażka