Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zielona kawa w odchudzaniu - opinie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#21 denira

denira
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20 marca 2014 - 10:05

kurde może i ja sprobuję, ale narazie jeszcze nie jestem do konca przekonana

#22 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 marca 2014 - 09:40

Przyznam,ze nie wierzę w take cuda.Jak sie czlowiek nie zepnie i nie zmieni nawyków zywieniowych,plus ruch,to nic z tego nie bedzie.Tak myslę.:)

#23 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 25 marca 2014 - 13:33

@viola święte słowa! A pozostając w temacie... kupiłam sobie na spróbowanie zieloną kawę i jest tak paskudna, że nie jestem w stanie jej wypić. Zdecydowanie nie mój smak i nie będę się męczyć.

#24 nataliak

nataliak
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 08 kwietnia 2014 - 16:55

a mnie smakuje i rzeczywiście daje radę :D ja jestem bardzo zadolona, tylko trzeba ją dobrze umieć zaparzyć, ważne jest utrzymanie temperatury ;)

#25 malgosia85

malgosia85
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 29 kwietnia 2015 - 17:01

Jeśli chodzi o zielona kawę solo to nie wiem jak to działa ale ja biorę tabletki /reklama/ i on w składzie ma także zieloną kawę oraz kilka innych składników. Jest bardzo skuteczny - ja na tym zjechałam w 2 miechy prawie 5,5 kg. Polecam bo naprawdę działa.

#26 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 30 kwietnia 2015 - 10:34

Ta kawa jest dobrym wspomagaczem, mój kumpel z pracy i pije i są efkety, mocno oczyszcza, przyspiesza spalanie, ale do tego ruch i dieta :)

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#27 lilusia

lilusia
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 czerwca 2016 - 23:00

Z tego co mi ostatnio mówiła znajoma farmaceutka zwykła herbata Active Burn Thermogenic Formula ma przyspieszać metabolizm, a więc sprawiać, iż spalamy więcej kalorii nawet wówczas, gdy nie prowadzimy bardzo aktywnego trybu życia. Próbowała któraś z was?

#28 MariiK

MariiK
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 03 sierpnia 2016 - 10:46

Działanie zielonej kawy nie zostało potwierdzone tak na prawdę a w smaku jest ochydna.

#29 mmichalska

mmichalska
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 25 września 2016 - 10:02

Nigdy nie słyszałam o zielonej kawie, ale czytając opinie chyba nie skorzystam...

#30 Tosia89

Tosia89
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 30 września 2016 - 19:00

Na mnie nie działa wcale lepiej niż zwykła kawa. Chociaż schudłam pijąc ją, to kiedy przestawiłam się czarną dalej traciłam wagę. Myślę, że kluczową sprawą jest jednak dieta.

O moim odchudzaniu http://oxy-odchudzanie.pl/

#31 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 30 listopada 2025 - 07:40

Interesuje mnie  kawa ziarnista do parzenia metodami alternatywnymi  . Interesują mnie jasno palone Arabiki o owocowym profilu. Zastanawiam się, czy w ofercie Caffemio mają ziarna z segmentu speciality? Myślę o zakupie, bo wydaje mi się, że do dripa kluczowa jest wysoka jakość i świeżość palenia. Czytałam dobre opinie o ich kawach jednorodnych. Czy ktoś może polecić ziarna z konkretnego regionu, które mają wyraźne nuty cytrusowe?