i na prawdę wierzysz, że te oferty są w 100% prawdziwe i nie moderowane (nie wspominając o ustawianiu ich pod firmę)?i tam można zapytać o opinie doświadczonych klientów;
Opinie o biurach podróży
Napisano 29 marca 2012 - 16:22
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 marca 2012 - 10:29
To nie zawsze musi być kreowane. Są też ludzie, którzy są zadowoleni z wycieczki, z biura podróży i chętnie je polecą innym bo wiedzą, że jest ono solidne.
i na prawdę wierzysz, że te oferty są w 100% prawdziwe i nie moderowane (nie wspominając o ustawianiu ich pod firmę)?i tam można zapytać o opinie doświadczonych klientów;
Napisano 12 kwietnia 2012 - 17:40
Wcześniej 3 razy wyjeżdżaliśmy z mniejszymi biurami z Wrocławia i Wałbrzycha i nigdy nie narzekaliśmy- cenowo też
Napisano 27 października 2015 - 21:52
o biurze bardziej świadczy to ile mają klientów, zwłaszcza tych stałych oraz to ile lat są na rynku. Ja korzystam z biura itaki od kilku lat, jeszcze się nie zawiodłam, a podróżuję naprawdę dużo.
Napisano 30 listopada 2015 - 19:49
A ja szukam właśnie dobrego biura podróży. Urlop zaplanowany na luty i mam zamiar wygrzać się za wszystkie czasy.
Napisano 31 sierpnia 2016 - 09:39
A gdzie byliście w tym roku na wakacjach i z jakim biurem podróży?
Napisano 19 października 2021 - 10:32
Jeśli chcecie wybrać sie w jakieś miejsce, w ktorym będziecie spedzali czas aktywnie polecam biuro podróży M Canoe:
Wybrałam sie z nimi na 2 takie wypady
Rafting w Alpach
Kajaki morskie w Chorwacji
Oba wyjazdy zorganizowan perfekcyjnie i ze świetną atmosferą.
Napisano 07 stycznia 2025 - 19:00
Jak chodzi o mnie, to wszystko w sumie załatwiam na własną rękę i dużo taniej mnie to wszystko wychodzi.... Jak chodzi o mnie, to na oku mam hotel czterogwiazdkowy Zalewski, który znajduje się nad morzem w Mrzeżynie. Bardzo mi się tam podoba....