Jakie środki antykoncepcyjne stosujecie?
Napisano 08 marca 2013 - 20:13
I czy te prążki na gumkach coś dają wgl? Ma to sens, czy to tylko chwyt marketingowy?
Napisano 08 marca 2013 - 20:23
nigdy nie czułam różnicy czy gumka była prążkowana, z wypustkami, pachnąca czy smakowa.I czy te prążki na gumkach coś dają wgl?
czyli że co?Że niby dla faceta znieczulające,
Napisano 08 marca 2013 - 20:25
że facet dłużej wytrzymuje nibyczyli że co?
Napisano 08 marca 2013 - 20:36
Napisano 08 marca 2013 - 20:43
no takWisienkowa, czyli zmniejsza mu doznania
Napisano 09 marca 2013 - 09:21
Dla mnie to chwyt marketingowy, ludzie żeby poprawić sprawy łóżkowe szukają czegoś co rzeczywiście je polepszy, więc firmy reklamują te głupoty a to wszystko nieprawdaczy to tylko chwyt marketingowy?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 09 marca 2013 - 13:38
Ja tak samonigdy nie czułam różnicy czy gumka była prążkowana, z wypustkami, pachnąca czy smakowa.
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 11 marca 2013 - 10:21
Napisano 11 marca 2013 - 11:20
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 11 marca 2013 - 16:05
Prezerwatywy przedłużające stosunek, to już średnio. Te nowe Durexy (tak samo jak większość o podobnym zadaniu) są pokryte benzokainą, która jest środkiem miejscowo znieczulającym. Czyli Ty korzystasz dłużej, ale mężczyzna czuje mniej.
Spróbować sobie można, ale do akcji na co dzień, to średnio to widzę. Szczególnie że macie "niewielki staż" w tych sprawach i nawet jeśli teraz jest dla Was za krótko, to podejrzewam, że z czasem będzie coraz dłużej i bez wspomagaczy.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 11 marca 2013 - 16:15
Ja nie czuję,a szkodaWisienkowa, ja osobiście czuję te prążki, ale to wcale przyjemne nie jest
Napisano 11 marca 2013 - 19:11
im więcej doświadczenia w tych sprawach finał można przedłużać własną wolą a nie prezerwatywami opóźniającymi wytrysk
jeśli chodzi o gumki to moje ulubione to unimil skin bo są minimalnie wyczuwalne- na szczęście wróciłam do tabletek i nie muszę już się "męczyć"
Napisano 11 marca 2013 - 19:23
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 marca 2013 - 19:33
faktycznie kilka lat temu jak zaczynałam branie tabletek, to oprócz nich na koniec Ł zakładał jeszcze prezerwatywę (już na sam wytrysk) kiedy miałam przerwy w braniu to tylko gumki, a teraz tylko tabletkimloda teraz tylko tabletki
bo kiedys uzywalas i tabletki i gumki .
Napisano 25 marca 2013 - 18:53
Napisano 25 marca 2013 - 19:02
nie zaciążyła, więc pewnie takzadowolona jestes ? u
a o zakrzepicy i innych podobnych nie wyczytałaś?w ubocznych bylo ze okres moze trwac nawet 5-6 tyg.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 marca 2013 - 19:23
kolezanka bierze jakies tam tabki i mowi ze jest zadowolona , nie przytyła libido nie spadło.
Na ulotce pewnie ze masa ubocznych, chyba wszedzie pisza jakies, tyle ze krawienie przez taki okres czasu srednio mi sie widzi. A opinie byly na forum ginekologicznym i niby czemu mam nie wierzyc ze ktos pisze prawde. To moze tu na forum tez lepiej o nic nie pytac nie radzic sie skoro mam sie nie sugerowac .
Napisano 25 marca 2013 - 19:25
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 marca 2013 - 19:42
to są skutki uboczne, mogące ale nie muszące wystąpić. Brałaś kiedykolwiek tabletki? Lekarz w ogóle zlecił ci badania? Wiesz, że na każdego tabletki działają inaczej? A w internecie zasada dzielenia się opinią jest prosta: coś działa nie tak jak powinno, to krzyczysz, jak jest dobrze, to po co o tym pisać. Więc czego się spodziewałaś po opiniach? Poza tym nie jestem pewna, ale chyba bierzesz jakieś leki na stałe albo przynajmniej często. Mówiłaś o tym lekarzowi? W ogóle rozmawiałaś z lekarzem o twoich obawach na temat tabletek czy polegasz na opinii z for?tyle ze krawienie przez taki okres czasu srednio mi sie widzi.
I czemu focha od razu rzucasz? Czasem warto się pośmiać z samego siebie a nie tylko tak serio podchodzić do wszystkiego.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 marca 2013 - 19:54
nie, pominełam ten szczegol. Oczywiscie ze mowiłam. Nie szczelam focha, tylko wlasnie nie mam ochoty teraz na smianie sie z samej siebie.Poza tym nie jestem pewna, ale chyba bierzesz jakieś leki na stałe albo przynajmniej często. Mówiłaś o tym lekarzowi?
I tak na marginesie - to temat o antykoncepcji a nie o fochach i o tym jakim to warto czasem byc człowiekiem.
magdaaaaa,
do ginka sie i tak musze przejsc chocby z tymi moim pobolewaniami , cytologie zrobic to i zapytam o anty.