AllegroGdzie kupowaliście tak tanio?
W sklepach bylo zawsze drozej. No i jakos tak "glupio" kupowac hurtowe ilosci albo latac co chwile
Napisano 27 lutego 2013 - 21:38
AllegroGdzie kupowaliście tak tanio?
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 27 lutego 2013 - 21:40
To może być akurat kwestia ich przechowywania nieprawidłowego w sklepie/aptece.
A moze ich waznosc minela?
albo rozmiar nie ten
Allegro
W sklepach bylo zawsze drozej. No i jakos tak "glupio" kupowac hurtowe ilosci albo latac co chwile![]()
Napisano 27 lutego 2013 - 21:51
Ale ja wcale nie kłócę się ze stwierdzeniem, że Durexy pękają komuś częściej niż inne.Dziewczyny, mam wrażenie, że na siłę próbujecie mi udowodnić, że się mylę i to nie wina firmy a czegokolwiek innego.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 27 lutego 2013 - 23:13
Ale ja wcale nie kłócę się ze stwierdzeniem, że Durexy pękają komuś częściej niż inne.
Piszę tylko, że jeśli na 12 prezerwatyw w paczce, 6 pęka, to wydaje mi się, że nie może to być tylko wina firmy. No bo to by wynikało, że pęka co drugi Durex, a tak źle chyba nie jest.
, są jakieś specjalne wytyczne dotyczące przechowywania gumek w aptekach/sklepach?Aspi
Napisano 28 lutego 2013 - 08:15
Napisano 28 lutego 2013 - 08:38
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 28 lutego 2013 - 09:08
bez przesady, przecież najpierw masz karton a w nim każde opakowanie szczelnie ofoliowane i dopiero w nim ofoliowana prezerwatywa- wystarczy popatrzeć czy kartonik w którym kupujemy prezerwatywę (ta przezroczysta folia) jest w nienaruszonym stanie.Do nas do apteki jak przyjeżdżały gumki, to bardzo uważałyśmy na to, jak otwieramy kartony, żeby w żaden sposób nie zahaczyć nożykiem opakowania i chyba tyle. :->
Napisano 28 lutego 2013 - 09:27
No jasne, że to skrajny przypadek by był, ale lepiej nawet opakowania nie zahaczyć, żeby nikt nie miał pretensji. Szczególnie, że kazali, to słuchałam.Chodzi mi o to, że otwierając karton to trzeba by było niezłą rozpierduche zrobić, żeby faktycznie uszkodzić samą gumkę
Napisano 28 lutego 2013 - 09:54
Napisano 28 lutego 2013 - 10:03
![]()
Nam nigdy żadna nie pękła, tania czy droga,cienka czy gruba.Od znajomych tez nigdy o tym nie usłyszałam, a jak tak czytam, to mam wrażenie, że one nic innego nie robią tylko pękająWidocznie kwestia szczęścia
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 28 lutego 2013 - 10:10
Napisano 28 lutego 2013 - 20:02
Tak całkiem?a więc odstawiliśmy wszelką antykoncepcje i tak jade już bez zabezpieczeń 4 lata praktycznie i jest cacy
Napisano 28 lutego 2013 - 21:16
Ale planujecie "kiedys" dziecko? Bo jesli niea więc odstawiliśmy wszelką antykoncepcje i tak jade już bez zabezpieczeń 4 lata praktycznie i jest cacy
Napisano 28 lutego 2013 - 22:20
Ale planujecie "kiedys" dziecko? Bo jesli nie
w dni płodne uważamy, czasem pojawia się prezerwatywa ale raczej rzadko, ogólnie nigdy we mnie nie kończy i póki co metoda nie zawiodłaCzy chociaż naturalne metody?
Napisano 28 lutego 2013 - 22:26
to co? chyba są dorośli w długoletnim związku, chyba wiedzą co robią, więc chyba nie musi podawać całemu światu powodu, dla którego się nie zabezpieczają?Ale planujecie "kiedys" dziecko? Bo jesli nie
Napisano 01 marca 2013 - 09:48
moim znajomym "udawało" się przez 5 lat, a teraz ich synek niedługo skończy 2 lataogólnie nigdy we mnie nie kończy i póki co metoda nie zawiodła
Napisano 01 marca 2013 - 13:36
Spokojnieto co? chyba są dorośli w długoletnim związku, chyba wiedzą co robią, więc chyba nie musi podawać całemu światu powodu, dla którego się nie zabezpieczają?
Napisano 01 marca 2013 - 13:44
Napisano 01 marca 2013 - 15:38
Nieodpowiedzialne to by było gdyby nie chcieli tego dziecka. A o czymś takich chyba nie wspomniałauwazam to za nieodpowiedzialne i tyle
Napisano 08 marca 2013 - 18:55
zrodlo :dziennik zachodni
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Konsolidacja wszystkich rat w jedną niższą – jakie banki warto sprawdzić? |
|
|
|
Jakie hokery polecacie do kuchni |
|