Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Ceny tabletek antykoncepcyjnych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#61 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2009 - 16:28

dziewczyny kurcze strasznie drogi ten Yaz jest
40 zł co miesiac jakos inaczej ale kupic na raz na pol roku to duzo kasy

nie wiadomo czy ci te tabletki podjda czy nie bedxie skutków ubocznych moze tak czy siak bedziesz musiła zmienić <bezradny></span> a co do wykupienia na pół roku to mozesz poprosic o wypisanie na 2 receptach , recepta jest chyba miesiac wazna :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#62 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 września 2009 - 16:35

WweronikaA, to jest tak ze ona zalozyla ze Ci przypasuja i dlatego na pol roku... To powiedz ze jednak wolisz inne.. Oni zwykle podpisuja wedlug siebie i swoich kontraktow z firmami :roll:

#63 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 10 września 2009 - 17:58

Pogadam z nią bo jest przemiła więc myślę że problemów robić nie będzie ;)
Ale to nie będzie "głupie" jak powiem że chce tańsze???

#64 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2009 - 18:06

Ale to nie będzie "głupie" jak powiem że chce tańsze???

nie , dlaczego mysle ze zrozumie :-) a to kiedy anstepna wizyta jak zjesz to opakowanie ???

#65 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 10 września 2009 - 18:14

magdaaaaa, tak, tzn. w trzecim tygodniu brania tabletek więc jeszcze jakiś miesiąc bo do okresu jeszcze ze dwa tygodnie nie całe ;-)
No to poproszę o tańsze.
Nie chcę mojego W tak naciągać na koszty a sama nie mam tyle kasy :roll:
Chyba zrozumie że się uczę nie pracuję <bezradny></span>

#66 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 września 2009 - 18:17

Chyba zrozumie że się uczę nie pracuję

na pewno jej to nic nie kosztuje ze wypisze recepte na tanszy lek :-)

#67 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 10 września 2009 - 18:40

magdaaaaa, no też tak myślę ;) ok to pogadam z nią ;-)

#68 agacia0024

agacia0024
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 11 września 2009 - 11:56

Ja biore tabletki za 8 zł czuje sie po nich dobrze, i w ogóle nie straciłam ochoty na :-D
Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny.

#69 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 11 września 2009 - 14:58

Ja za swoje płase 6.99. :-P
w życiu bym 40zł nie dała bedąc w takiej sytuacji jakiej jestem czyli jak Weronika ucze sie a nie pracuje ;-)
Góra 20 zł za taki luksus :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#70 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 września 2009 - 19:11

ja dzisiaj rozmawiałam z moją pania doktor :) zapisalam się na wizytę i będę zmieniała tabletki bo ten yazz jest za drogi ... mam nadzieję że nie będę się źle czuła po innych ... a czy możliwe jest to żeby zmalały piersi przy zmienianiu tabletek ?

#71 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 15 września 2009 - 19:14

yazz

właśnie ja go mam i jest mega drogi :evil: :evil: :evil:

#72 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 września 2009 - 19:18

WweronikaA, no ja wiem że masz :) czytałam :P
najlepiej iść od razu jak najszybciej ... ja kurcze biorę już pare miesiecy ... ciekawe jak to bedzie przy zmianie :/

#73 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 15 września 2009 - 19:29

ale powiedziała że jeśli podam jakie bym chciala to ona mi powioe czy mogą być czy raczej radzi mi przepisać inne.

A no właśnie, bo obczaiłam w necie że są różne tańsze, np. te Diane, stediril i jeszcze coś ale nie pamiętam :roll: nie mogę sobie pozwolić w tym momencie na wydanie 40 zł na tabletki, kiedy muszę zapłacić za mieszkanie, jedzenie i kartę :roll: a M. nie chcę prosić, bo i tak za wszystko on płaci, za imprezy i takie tam, rozumiecie...

zapisalam się na wizytę i będę zmieniała tabletki bo ten yazz jest za drogi ...

No i właśnie myślę że np. w moim przypadku, kiedy trzeba będzie stosować metodę prób i błędów nie ma sensu zaczynać od droższych jeśli i tak mogą nie podpasować <bezradny></span> już prędzej po pierwszym semestrze, bo będę mieć stypendium, to bym mogła sobie pozwolić :-P
W Twoich objęciach cały mój świat...

#74 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 września 2009 - 19:31

Aruna, u mnie na szczęście jeszcze mama mi finansuje te tabletki a kosztują one 50 zł... ale dochodzę do wniosku że te 50 zł na tabletki to przesada... dziwie się że ginekolog od razu mi wypisała takie drogie :/
teraz będę zaczynała dobierać sobie od tych takich tańszych możliwe że okażą się lepsze :)

#75 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 15 września 2009 - 22:06

Krowka17, u mnie nie mam mowy żeby mi mama finansowała, dla niej to rozpusta :mrgreen: no właśnie, mi też byłoby szkoda 50 zł na tabletki :mrgreen:

#76 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 września 2009 - 23:10

Chciałabym brać te Diane 35

wątpie, chyba że masz naprawę ogromne problemy z cerą, albo jeśli twój lekarz nie bardzo dba o pacjenta. diane możesz brać tylko przez pół roku, bo ma zadanie głównie lecznicze a nie antykoncepcyjne.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#77 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 września 2009 - 07:39

u mnie na szczęście jeszcze mama mi finansuje te tabletki

ciągle nie mogę wyjść z podziwu :shock: :shock: :shock:

[ Dodano: 2009-09-16, 08:44 ]
Aruna więc może wstrzymaj się jeszcze z tą decyzją pare miesięcy skoro mówisz że po semestrze będziesz mogła kupić jakieś droższe...
Diany ci nie polecam, sama ją brałami to dłużej niż jest zalecane. co prawda dobrze się po niej czułam ale dużo przytyłam :-/
No i ja miałam diane z polecenia dermatologa, wtedy gdy wszystkie antybotyki i tradycyjne metody leczenia trądziku zawiodły :roll: . Także nie można także idziesz do gina i mówisz: a bo ja to chce tą diane bo jest tania i poprawi mi cerę :roll:
Naprawde szkoda zdrowia na branie diany bo ona ma mega dawkę hormonów a po co zaśmiecac sobie organizm czyms takim?

#78 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 16 września 2009 - 10:00

Aruna więc może wstrzymaj się jeszcze z tą decyzją pare miesięcy skoro mówisz że po semestrze będziesz mogła kupić jakieś droższe...

Kochana, parę miesięcy to ja nie wytrzymam :mrgreen: :mrgreen: a zależy mi żebym była dobrze zabezpieczona ;-)

Naprawde szkoda zdrowia na branie diany bo ona ma mega dawkę hormonów a po co zaśmiecac sobie organizm czyms takim?

Skoro tak mówisz to pewnie masz rację... ;-) w sumie nie mam ogromnych problemów z cerą, przejrzałam właśnie różne fora i widzę że rzeczywiście Diane są bardzo silne. Nigdy nie brałam pigułek, dopiero teraz się dokształcam

Pozatym chodzi mi o to że i tak może być tak że te droższe mi nie podpasują, i trzeba będzie zmienić, więc i tak różnica w cenie pójdzie w błoto ;-) dlatego wolę "próbować" na mniej kosztownych ;-)

#79 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 września 2009 - 11:17

ciągle nie mogę wyjść z podziwu :shock: :shock: :shock:

z jakiego podziwu ?

#80 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 września 2009 - 15:33

krowka17
że mama kupuje ci tabletki antykoncepcyjne

[ Dodano: 2009-09-16, 16:34 ]

w sumie nie mam ogromnych problemów z cerą,

to diane jest nie dla ciebie

[ Dodano: 2009-09-16, 16:35 ]
wiec poproś doktora o tabletki wmiare tanie a o nie wysokiej zawartosci hormonów ;-)