standardowe polskie plaże nie są dobrym pomysłem
Nie generalizowala bym tak jednak. Np. w Mielnie na wlasnie standardowej Polskiej plazy nawet sporo kobiet / dziewczyn tak sie opala, zdaje sie ze z roku na rok wiecej. Sama lezalam tam raz bez góry i czulo sie ogolna akceptacje tlumu

Za to najgorsze mi sie wydaje spotkac naszych rodakow za granica, co to pierwszy raz sobie pojechali np. na taka Chorwacje. Spotkala mnie taka niemila sytuacja na moim pierwszym "doroslym" (bez rodzicow) wyjezdzie tuz przed 18-nastka i od tej chwili, az przykro to mowic, ale unikam polaków za granica...
Bylismy paczką w Trsteniku. Tego dnia rozlozylismy sie na publicznej plazy, bo nie chcialo nam sie wspinac do dzikich zatoczek za miastem. Niedaleko nas stacjonowalo stadko karków, nie wygladali sympatycznie, po
******* wystrzeliwanych w powietrze nie trudno bylo odgadnac ze to rodacy nasi kochani.... Ale nasza grupa prawie 10 osob, wiec bylo raźno. Opalam i kąpałam sie topless. Po paru godzinach czesc ekipy zebrała sie na jakies jedzenie. Pamietam ze zostalam sama z kumplem. Zrobilo sie spokojniej, grzalam plecy i tylek na sloncu

. Nie mialam stringow tego dnia tylko pelne majtki od jakiegos starego kostiumu... i cos mnie podkusilo zeby je sciagnac. (Strasznie nie lubie bialego nieopalonego tylka

Kumpel cos tam sie ze mnie pozgrywal, chcial mnie oczywiscie wyciagnac, nagÄ…, z tego recznika

Widzac zlewke z mojej strony, sam polecial plywac. Ja w blogim uczuciu chyba drzemnelam ... obudzil mnie dotyk dloni na posladku...
Az szkoda wracac do tej historii... co to byl za wiesniak z tego goscia! Przyczepil sie do mnie jak rzep psiego ogona. Nie mial za gorsz umiaru. Na bezczela pchal lapska. Chcialam sie zwinac, ale nie chcial pozwolic mi sie ubrac. A jego kolesie tylko hihotali w oddali. Na szczescie troche sie zmieszal jak wrocil moj kumpel. Wykorzystujac sytuacje szybko sie ubralam i dalismy dyla. Ale niesmak pozostal do konca wyjazdu...
Wniosek: Pruderyjny Polak za granica gorszy, niz pruderyjny Polak na Polskiej plazy... bo taki przynajmniej bedzie sie bal podejsc.
[ Dodano: 2012-02-06, 00:03 ]Dzieki
krowka17 
Ale co do poz na tym zdjęciu ... pozowałaś specjalnie?
Kolezanka mi robila zdjecie telefonem... czy pozowalam.. hmm. No zdawalm sobie sprawe ze mi robi zdjecie, wiec jakos sie tam ustawilam