Bez stanika na odważnie
Napisano 25 sierpnia 2011 - 16:42
Napisano 25 sierpnia 2011 - 17:32
wszystko zależy od okoliczności
na konferencji prasowej, moze i tak na pogrzebie wrecz .... , ale już na lekkiej imprezce w gronie wyluzowanych znajomych jest to dopuszczalne.
Napisano 25 sierpnia 2011 - 22:15
Preity mogla bys napisac czemu uznala bys to za cos niedopuszczalnego? Czy uwazasz ze w tym polmroku wygladalam niesmacznie? Jak dla mnie to tylko podsyca zmysly i daje niesamowite uczucie wolnosci
Napisano 26 sierpnia 2011 - 07:12
Do czego Ci bluzka jak i tak (.).(.) widać?Preity mogla bys napisac czemu uznala bys to za cos niedopuszczalnego? Czy uwazasz ze w tym polmroku wygladalam niesmacznie?
Napisano 26 sierpnia 2011 - 17:25
No ja szczerze mówiąc też się zastanawiam, po co w ogóle zakładać bluzkę, która prześwituje, skoro Ci tylko chodzi o to, żeby pokazać biust. Wg mnie reakcja innych byłaby taka samaDo czego Ci bluzka jak i tak (.).(.) widać?
Napisano 26 sierpnia 2011 - 20:25
chyba jednak nie jest to to samo. Jedynie Twoim wiekiem tłumaczę , to że tej mogło by się tylko pozornie wydawać, subtelnej różnicy nie widzisz.Wg mnie reakcja innych byłaby taka sama To tak samo jakby paradować w samych rajstopach po mieście, więc po co komu rajstopy, skoro dupsko widać
i nie wnikajmy dalej!
Napisano 04 października 2011 - 10:56
Napisano 29 października 2011 - 21:50
Napisano 30 października 2011 - 09:46
Ale chyba rozumiem o co chodzi ..to takie zwykłe tylko kuszenie, bo tak na prawdę nie widać całego nagiego biustu, tylko (.)(.) i daje to do myślenia i kuszenia facetów co tam pod spodem się kryje.
Dla mnie to bez sensu tym bardziej jak Sexi-Women_pl, napisała , że noszenie jest wskazane dla zrdowia biustu, więc te które nie noszą to tylko wyłącznie po to aby się pokazać.
Napisano 30 października 2011 - 09:57
też nie wyobrażam sobie inaczejPrzecież tak naprawdę nie chodzi tutaj o modę,tylko o zdrowe i zadbane piersi. Właśnie dlatego powinniśmy nosić stanik,nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej.
ze stanikiem czy bez wyobraźnia facetów działa tak samodaje to do myślenia i kuszenia facetów co tam pod spodem się kryje
Napisano 30 października 2011 - 11:32
to znaczy że czy jest taka bluzeczka czy nie , nie widać żadnej róznicy i nie ma kompletnie znaczenia.Zgadam się w 100% z Preity, i tak wszystko widać przez bluzkę, więc po co w ogóle ją zakładać
oraz
a jednak jest róznica ....Ale chyba rozumiem o co chodzi ..to takie zwykłe tylko kuszenie, bo tak na prawdę nie widać całego nagiego biustu, tylko (.)(.) i daje to do myślenia i kuszenia facetów co tam pod spodem się kryje.
to więc jest czy nie ma ?
to delikatna nagość skrywana przez lekką koszulę nocną to to samo co całkowita nogość czy nie ?
a czy naga scena w filmie to to samo co naga scenka w parku ? przecież nagość taka sama !!!
oczywiscie ! coż za światłe twierdzenie! znaczy że jeśli malujesz się przed imprezą by wyglądać jak najlepiej to po to wszyscy faceci na tej imprezie łazili za tobą z myślą o jednym ?te które nie noszą to tylko wyłącznie po to aby się pokazać
oczywiście przy tak prześwitujacej bluzeczce cel może być oczywisty , ale uogólnianie ze każda która biustonosza nie zakłada, robi to po to by kusić biustem jest chyba troszkę zbyt daleko idącym wnioskiem.
Napisano 31 października 2011 - 08:42
nie porównuj malowania do chodzenia bez stanikacoż za światłe twierdzenie! znaczy że jeśli malujesz się przed imprezą by wyglądać jak najlepiej to po to wszyscy faceci na tej imprezie łazili za tobą z myślą o jednym ?
i sama sobie odpowiedziałaś na wszystkie pytaniaoczywiście przy tak prześwitujacej bluzeczce cel może być oczywisty ,
no 99,99 % tak, a ten 0,1% np chodzi po domu co jest normalną rzeczą, ale chodzenia BEZ publicznie to lekka przesada, aha no i ten 0,1% może być taka dzewczyna która się opalła np się spliła czy coś i po prostu wraca z plaży bez stanika ale jakieś jeszcze inne nie cellowe pozbycie sięstanikaale uogólnianie ze każda która biustonosza nie zakłada, robi to po to by kusić biustem jest chyba troszkę zbyt daleko idącym wnioskiem.
ps. widać że jestes jakaś straszną zagorzałą fanko chodzenia bez stanika, jeżeli chcesz chodż sobie do woli, pokazuj sterczące cyce przez prześwitujący koszulek kto Ci zabrania
Napisano 31 października 2011 - 09:30
więc twierdzisz że 1 na 1000 stanika nie nosi z powodu urazów spowodowanych np. spaleniem biustu oczywiście będącego w stroju , bo inaczej się nie da.ale uogólnianie ze każda która biustonosza nie zakłada, robi to po to by kusić biustem jest chyba troszkę zbyt daleko idącym wnioskiem.
no 99,99 % tak, a ten 0,1% np chodzi po domu co jest normalną rzeczą, ale chodzenia BEZ publicznie to lekka przesada, aha no i ten 0,1% może być taka dzewczyna która się opalła np się spliła czy coś i po prostu wraca z plaży bez stanika ale jakieś jeszcze inne nie cellowe pozbycie sięstanika
oznacz to tylko tyle w twoim twierdzeniu, że nie ma na świecie kobiet którym zdarzyłoby się wyjść na ulicę (oczywiście w ubraniu) ale bez stanika, ponieważ odsetek jaki podajesz jest tak nikły że daleko mu nawet by osiągnąć granicę błędu ststystycznego.
to tak niewielki odsetek ,że wręcz teoretycznie wykluczający taką mozliwość . nie masz przypadkiem wady wzroku ?
poza tym myślę że urażasz wszystkie te (nie tylko forumowiczki ) którym zdarza się chodzić choćby od czasu do czasu bez biustonosza , twierdzeniem że robią to w celach seksualnych.
a może twój biustonosz jest przyrośnięty i się z nim urodziłaś ,że jego brak wywołuje u ciebie tak skrajne poglady ?
znaczy że muszę się nad sobą zastanowić , jeszcze i nad kilkoma znajomymi, którym od czasu do czasu zdarza się wyjść bez tego przybytku, oczywiście w tak dobranym stroju by zminimalizować wizualnie jego brak.
wypowiedź dotyczyła konkretnego pojedyńczego przypadku . wrzucanie wszystkich do tego samego worka jest niestosowne, szczególnie że większość decydujących się na wyjście bez biustonosza ubiera się w taki sposób by tego biustu nie było jednak widać.oczywiście przy tak prześwitujacej bluzeczce cel może być oczywisty ,
i sama sobie odpowiedziałaś na wszystkie pytania
czy noszenie biustonosza jest zdrowe czy nie ? kwestia dyskusji i indywidualnych przypadków.
czy estetyczne -takze.
czy wygodne ? też mozna polemizować w odniesieniu do indywidualnych cech.
masz bardzo skrajne poglady w tym temacie .
nie sa mi one obce, często spotykam twierdzenie ,że np. naturyzm jest czysta formą exchibicjonizmu, a tego typu plaże służą jedynie exscesom seksualnym, w dodatku zbiorowym.
ps
wypraszam sobie tego typu wycieczki !!!widać że jestes jakaś straszną zagorzałą fanko chodzenia bez stanika, jeżeli chcesz chodż sobie do woli, pokazuj sterczące cyce przez prześwitujący koszulek kto Ci zabrania
Napisano 31 października 2011 - 10:19
sobie możesz wypraszać, będę pisać jak mi rozum podpowiada, napisaąłm tak jak Ciebie odbieram , jesteś strasznie za, bronisz za więc jest to = z tym że lubisz chodzić tak, i popierasz towypraszam sobie tego typu wycieczki !!!
nie masz przypadkiem wady wzroku ?
możliwe wiesza może twój biustonosz jest przyrośnięty i się z nim urodziłaś ,że jego brak wywołuje u ciebie tak skrajne poglady ?
ps
wypowiedziałąś się już na ten temat, jesteś za , wiec możesz skonczyc już, znadmy Twoje zstanie daj innym sięwypowiedzieć a nie teraz przez 10 postów będziesz ciągnąć to samo , aaa
Napisano 31 października 2011 - 19:34
ja odkad nosze stanik zrobiłam tak raz, bo zapomniałam go ubracnie ma na świecie kobiet którym zdarzyłoby się wyjść na ulicę (oczywiście w ubraniu) ale bez stanika,
z własnej woli nie wychdze bez stanika. sa fajne bluzki , pod ktore nie da sie ubrac stanika, to znaczy mozna ale psuje to efekt, no ale nie posiadam takich ciuchów.
jesli ktos sie dobrze czuje i chce tak chodzic to czemu nie. dla mnie jest to niewygodnne.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 31 października 2011 - 21:03
Napisano 01 listopada 2011 - 08:25
po ulicy raczej nikt tak nie łazi.
ale omawiamy tu także mniej prześwitujące stroje.a także sam fakt ubierania lub nie tej części garderoby.
czy poza bluzką z firany ,a żelaznym biustionoszem nie ma nic innego ?
są różne sytuacje-praca, impreza , plaża....w każdej tej sytuacji taki lub inny ubiór zostanie inaczej oderebrany. czepiam się uogólnianiu tego że każda z was która nie ubierze stanika bezwzględnie na sytuację robi to wyłącznie z pobudek seksualnych.
jeśli jesteście podobnego zdanie to wymiękam w tym sporze z dobrą.
także z preity która nie widzi różnic między wystąpieniem na imprezie całkowicie topless , a w lekko prześwitującej bluzce.
informacja dla dobrej - MÓJ POGLĄD NA TO NIE NIE OZNACZA JEDNAK TEGO ŻE W TAKIM, STROJU KIEDYKOLWIEK WYSTĄPIĘ I MAM CIĄGOTY W TYM KIERUNKU.
uwazam takze że jej sposób wypowiedzi znieważa , zniesławia wszystkie te forumowiczki które nie widzą niczego złego w czasowym pomijaniu tej części garderoby bez wzglądu na to czy same to praktykują.
takze sposób odnoszenia się dobrej uważam za lekceważący.
i tu pojawia siÄ™ moje pytanie nie zwiÄ…zane z tym tematem
gdzie są modki ? te wszystkie nadgorliwe modki które potrafią zareagować w ciągu 3 s. jeśli post nie idzie po ich myśli ,lub ich koleżanek a w chwili gdy dochodzi do znieważania jednej lub wielu osób, ale innych , przypisywania wychodzacych poza standardy zachowań i ich wmawiania oraz lekceważacy stosunek do rozmówców- milczą.
Napisano 01 listopada 2011 - 08:41
Napisano 01 listopada 2011 - 10:26
P.S. Wróć do początku tematu, kiedy to wmawiałaś wszystkim, że to, iż ktoś woli nosić stanik nie wynika z wygody a "ograniczeń psychicznych", no, oczywiście poza "skrajnymi przypadkami"
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.