Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Faceci a remonty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 beata_m

beata_m
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 12 grudnia 2015 - 19:00

Mój maż też wszystko sam robi, tyle, że ma niestety wadę typową dla swojego gatunku - rozpoczętych prac nie kończy szybko, albo nie kończy w cale. 

#22 adena

adena
  • Użytkownik
  • 135 postów

Napisano 23 września 2017 - 08:42

mój jak zaczyna remont to już wiem, że to będzie trwało i trwało, to stety albo niestety taki typ pedanta, wszytko musi być zrobione idealnie, malowanie, płytki, cokolwiek się robi to musi być co do milimetra, kupiłam mu nawet poziomicę laserową ryobi taką którą można pod telefon podpiąć i nawet wynik na fejsie opublikować :D to teraz jego ulubiony gadżet, bo wszystko jest prościutko idealnie

#23 nabali

nabali
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 30 listopada 2017 - 04:19

Nie zazdroszczę, w moim przypadku jest przeciwnie, to właśnie on ma ochotę na robienie remontów każdego roku :) 

#24 iziczka

iziczka
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 30 listopada 2017 - 12:39

Ja od dziecka mam zapisane w umyśle, że remont oznacza piekło przez jakiś tydzień, trzeba to przetrwać, żeby potem się cieszyć pięknym wyremontowanym pokojem. Ale na sam ten tydzień remontu to meliska, jak najmniej być w domu, zamknąć oczy i przeczekać :D