Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

finał stosunku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#61 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 08:06

Wydaje mi się, że jak się faceta kocha to takie substancje jak krew, pot, czy nawet właśnie sperma nie powinny budzić obrzydzenia. <bezradny></span>

#62 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 09:25

hmmm... nie bardzo rozumiem czym się różni sex który teraz uprawiam a sex "bardziej dojrzały"

moze Hary miał na mysli sytuacje gdy miedzy Toba a Twoim facetem bedzie prawdziwa głeboka miłosc ?

To już nie chodzi o prawdziwą głęboką miłość, bo można się kochać a z życia seksualnego zadowolonym już nie być. Raczej chodziło o poznanie ciała drugiej osoby, bo tego się człowiek dłużej uczy (np. Wiadomo, że kobieta na swoim ciele ma masę wrażliwych miejsc, ale każdą stymulowanie innej części ciała podnieca bardziej).
"Dojrzały seks" jest wtedy gdy znamy nie tylko ciało naszego partnera, ale i jego reakcje na różne bodźce erotyczne a także w pełni akceptujemy go takim jakim jest (tak - jego spermę też). I tym to się Krówko róźni.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#63 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 10:10

To już nie chodzi o prawdziwą głęboką miłość, bo można się kochać a z życia seksualnego zadowolonym już nie być

w sumie racja, Hary pisał o dojrzałym sexie a nie samej miłosci.
Tak wiec moze Krowko jak poznasz kogos kogo i ( o czym ja mowiłam ) pokochasz prawdziwa miłoscia plus ( to o czym pisze Madz) poznasz ciało partnera i

i jego reakcje na różne bodźce erotyczne

oraz

ełni akceptujemy go takim jakim jest

to moze TWoje poglady sie zmienia. Kto wie.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#64 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 11:09

hmmm... nie bardzo rozumiem czym się różni sex który teraz uprawiam a sex "bardziej dojrzały" nawet jak bede kochała faceta nie wiadomo jak bardzo nie pozwole na to bo na samą myśl mam odruchy wymiotów...

Zasmakujesz takiego seksu to zrozumiesz, będziesz dłużej z jednym mężczyzną, obdarzysz go uczuciem, zaufaniem i szacunkiem... wtedy seks będzie zupełnie inny. I tak jak pisze Madź nie tyle o miłość chodzi, choć też jest według mnie ważna ale o poznanie siebie nawzajem, bo żeby czerpać z seksu prawdziwą przyjemność trzeba się nauczyć potrzeb drugiej osoby, dochodzić do kompromisów, uzupełniać się...
no i nie dokładnie czytasz co do Ciebie piszę... mówię przecież, że nie chodzi o to żebyś zmieniła swoje upodobania... tylko, że nie będziesz wyrażała się w ten sposób o swoim partnerze i tyle.

To co Piszesz krowka17 to mi sie kwalifikuje pod terapie z dobrym psychologiem.

no ooo znowu nie przesadzajmy. Krowka poprostu zbyt....dobitnie :-P opisała swoj poglad , co nie znaczy zaraz ze tu terapia potrzebna.

Dokładnie, bez przesady ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#65 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 lipca 2011 - 21:14

no i nie dokładnie czytasz co do Ciebie piszę... mówię przecież, że nie chodzi o to żebyś zmieniła swoje upodobania... tylko, że nie będziesz wyrażała się w ten sposób o swoim partnerze i tyle.

dokladnie. mam kolerzanke, któa miala kulku partnerów seksualnych . z aktualnym jest 7 czy 8 lat i nigdy nie praktykowała sexu oralnego . ale nie mowi , ze jest to ohydne , okropne, ze zbiera ja na wymioty itp. nie wszyyscy musza lubic to samo , ale szanujmy upodobania innych.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#66 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 lipca 2011 - 19:38

z aktualnym jest 7 czy 8 lat i nigdy nie praktykowała sexu oralnego .

Ja z Moim jestem prawie 4 lata i też nigdy :oops: . Nie żeby mnie to obrzydzało no ale nie wszystkie kobiety to lubią. Ja wiem, ze jeszcze tego nie robiłam i skąd mam wiedzieć czy lubię to czy nie (bo możecie o to zapytać ;-) ) ale zbieram się do tego, chcę, a nagle mnie coś odpycha i zaznaczam od razu, że nie zapach czy smak. Nie wiem. Może za dużo erotycznych filmów się naoglądałam kiedy to kobieta jest traktowana, za przeproszeniem, jak szmata przez faceta, i mi się taki obraz kobiety wtedy widzi. Nie obrażając oczywiście nikogo :-P

#67 fanka

fanka
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 18:10

hmmm mam podobnie boje sie zaryzykowac ale mój chłopak na to poluje zauważyłam to celuje prosto w twarz
Kala

#68 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 03 sierpnia 2011 - 11:27

Ja lubie jak moj facet mnie czasm mocniej pociagnie wtedy za wlosy, czy mocno docisnie do siebie. Teoretycznie nie czula bym sie z tym komfortowo, ale wiem kim on jest, dobrze wiem jaki ma do mnie szacunek w zyciu, na codzien, w kazdej chwili, dlaczego wiec podczas takich zabaw miala bym o tym zapominac przjemujac sie stereotypami?
Carpe diem

#69 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 07 sierpnia 2011 - 18:00

ale mój chłopak na to poluje zauważyłam to celuje prosto w twarz

Ja uważam, że bez zgody ze Twojej strony w taki sposób okazuje Ci brak szacunku... może ostre słowa, ale po tym co napisałaś ja tak to odebrałem.

dlaczego wiec podczas takich zabaw miala bym o tym zapominac przjemujac sie stereotypami?

A więc godzisz się na to i wszystko jest w porządku, obydwoje czerpiecie z tego jakąś satysfakcję a więc nie ma niedomówień.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#70 ethir

ethir
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17 sierpnia 2011 - 21:29

ja lubię,jeżeli facet kończy w moich ustach. nie praktykowałam w innych miejscach, jakoś zniesmacza mnie myśl, że ciało będzie się lepić po "tym". dla mnie osobiście,lepiej połknąć i po sprawie;) oczywiście,szanuję Wasze opinie,każdy woli co innego. i tutaj zgodzę się z Nati , że

Ja lubie jak moj facet mnie czasm mocniej pociagnie wtedy za wlosy, czy mocno docisnie do siebie. Teoretycznie nie czula bym sie z tym komfortowo, ale wiem kim on jest, dobrze wiem jaki ma do mnie szacunek w zyciu, na codzien, w kazdej chwili, dlaczego wiec podczas takich zabaw miala bym o tym zapominac przjemujac sie stereotypami?

,w takich chwilach jest to dla mnie podniecające :lol:
you wanna rip my clothes and touch my body with your hands

#71 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 08:57

ja lubię,jeżeli facet kończy w moich ustach. nie praktykowałam w innych miejscach

A ja wlasnie we wszystkich prawie miejscach oprocz ustach :lol: . Tzn raz sie skusilam, ale tez nie calosc.
Powiem tak- obrzydliwe to nie bylo, ale super mega przyjemne tez nie :-P

Z regoly preferujemy final stosunku we mnie, ewentualnie na brzuchu, piersiach, posladkach :lol: :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#72 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 sierpnia 2011 - 09:14

Tzn raz sie skusilam, ale tez nie calosc.

no właśnie...dlatego śmiem mówić że to nie jest przyjemne ;) bo miałam z tym do czynienia raz jeden jedyny i ostatni

#73 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 12:37

krowka17, a po 3 latach jakaś zmiana? :-P

u nas finał tam gdzie nas poniesie :-P
usta, pośladki, w środku i nawet w tyłku :lol:

#74 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 12:43

w tyłku

Odkad kochamy sie analnie i tam :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#75 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 12:51

no tak wszystko fajnie tylko potem pozbywanie się tego jest nieprzyjemne.
ale czego się nie robi :-P

#76 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 16:44

Torii1988, chodzi Ci o finał w ustach? Nadal mówię nie :) i raczej mnie do tego nie zmusi nikt....

#77 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 16:49

Mnie finał w ustach nie przeszkadza, jest ok ;-)

Ale najbardziej jednak lubię na biust <zawstydzony></span>

#78 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 08:25

Ja najbardziej lubię w ustach, potem na brzuchu lub piersiach. Mówię NIE na twarzy, jakoś mi to przeszkadza. W środku tylko jak jest gumka.

Każdy z nas urodził się ateistą

#79 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 09:20

Ja najbardziej lubię w ustach,

uaaa ... ostro....
Ale troche dziwne jak dla mnie, że lubisz w ustach a na twarzy nie...

Ja w ustach chyba sie nigdy nie odważę...

Poza tym teraz luz blues do końca we mnie :oops:

iv09i09kftvt0mdm.png

#80 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 09:25

Ale troche dziwne jak dla mnie, że lubisz w ustach a na twarzy nie...

Nie wiem co mnie blokuje, ale poczułam się niekomfortowo jak raz tak zakończył. Jakoś w środku było mi źle. Ale nie umiem wytłumaczyć dlaczego. Może trochę to takie zniewolenie dla mnie, taka jego dominacja. Nie wiem.

W ustach lubię, ale nie tak od razu. Myśle, że jakbym teraz zaczęła sie z kimś spotykać to na to będzie musiał poczekać.

No i w ustach praktyczne :) sprzątać nie trzeba :)

Każdy z nas urodził się ateistą