Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

finał stosunku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
100 odpowiedzi w tym temacie

#21 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 13:30

ja nie wiem co jest ze mną nie tak <bezradny></span> ja nawet nie wiem kiedy mój P. we mnie kończy...nie czuje ani nasienia ani żadnego"gorąca'...nie wiem czemu....

Ja tez nie czuję takich rewelacji. Po prostu wiem, kiedy ma orgazm, ale nie czuję jak nasienie "wytryska" we mnie.

Może niektóre z nas tak mają...
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#22 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 13:37

ale nie czuję jak nasienie "wytryska" we mnie.

ja czuje i to zawsze :mrgreen:
To akurat odbieram za bardzo przyjemne, ale jak juz sperma wycieka ze mnie, to nie za bardzo :roll: Jakby bylo jej malo to ok, ale jej jest zawsze wg mnie na tyle duzo, ze jedna chusteczka nie wystarczy :roll:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#23 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 15:06

ja czuje i to zawsze

a ja nie wiem jakie to uczucie...no szkoda,zastanawiam się od czego to może zależeć. :->
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#24 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 15:08

Właśnie się zaczełam zastanawiać jak to jest u mnie.. i pół na pół.. jakoś nie zwracam na to uwagi..
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#25 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:41

ze facet sie skarzył , ze jego kobieta idzie po stosunku do lazienki i se myje

To raczej bardzo normalne i wręcz na miejscu prawda ;-) Dziwny facet, nie wiem co mogłoby w tym być nie tak i denerwować. A nazywać takie postępowanie fobią... to już w ogóle śmieszne :-P Raczej zwykłe zapewnienie sobie komfortu i dbanie o higienę tyle ;-)

poza tym wszystko z czasem "schodzi" i to raczej nie jest fajne uczucie. I sam zapach też nie należy do najprzyjemnieszych <bezradny></span>

Co do uczucia to się nie wypowiem, ale fakt że załóżmy po stosunku śpimy razem... no nie chciałbym taplać się w tej spermie na prawdę :-P I zdecydowanie zapach też jest jak najbardziej na nie... i to, że

zapach to i tak kazda jakis ma swój i nie zapominajmy o tym bo taka nasza natura juz jest i to jakos nie przeszkadza

nie ma nic do rzeczy, bo naturalny zapach to jedno, a fermentująca się sperma drugie i wybacz nie widzę w tym niczego fajnego.

A już na pewno jestem za jakimś wspólnym prysznicem po wszystkim czy coś takiego... sam też wolę się umyć i nie uważam, że mam fobię :mrgreen:
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#26 aniakarol

aniakarol
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:33

No nie wszyscy maja takie duze ilosci nasienia a tym bardziej jak czesto sie współzyje to wcale duzo go w tedy nie ma.

[ Dodano: 2011-06-27, 15:37 ]
Nie uprawiamy seksuanalnego i pytanie do tych co uprawiaja czy tez nasienie wypływa na koniec czy z tamtąd nie jak z pochwy.

#27 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:44

No nie wszyscy maja takie duze ilosci nasienia

Taka jesteś pewna? :-P Jasne, że uprawiając seks często i w miarę regularnie nasienia jest mniej, ale myślę, że może go być na tyle aby w dalszym ciągu było to uciążliwe.

czy tez nasienie wypływa na koniec czy z tamtąd nie jak z pochwy.

A niby co ma się z nim stać? Bo dziwne pytanie swoją drogą, sytuacja analogiczna jak przy normalnym stosunku i nie trzeba tego seksu uprawiać, żeby się domyślić ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#28 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 16:27

No nie wszyscy maja takie duze ilosci nasienia a tym bardziej jak czesto sie współzyje to wcale duzo go w tedy nie ma

Ale ja nawet czuje w sobie male ilosci :-P

Nie uprawiamy seksuanalnego i pytanie do tych co uprawiaja czy tez nasienie wypływa na koniec czy z tamtąd nie jak z pochwy.

O seksie analnym jest osobny temat ;-) A odp. podal Doktorek ;-)
Ja dodam tyle: jak wcieklo, to i musi wyciec :-P W organizm sie nie wchonie :-P

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#29 silent

silent
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 23:25

Wracając do pytania głownego - my probowaliśmy już finasz "od stóp do głów" i każda część ciała ma w tym swój urok :) Mam oczywiście swoje ulubione miejsca - stópki, pupa, piersi, brzuch i buzia :)

A co do dyskusji kilka postów wyżej to nie rozumiem co złego w tym żeby się przytulić i iść spać po seksie.. przecież sperma nie jest trująca/szkodliwa itp więc nie widzę potrzeby biegania pod prysznic od razu po seksie. I nie przeszkadza mi też "taplanie się w tej spermie" jak to ujął kolega wyżej. Tak samo jak można dać buziaka swojej kobiecie po finiszu na usta tak samo można się przytulić do kobiety "utaplanej" :P No chyba, że któryś facet się brzydzi swojego nasienia..
Nastrój: Dyskryminowany

#30 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 04:47

co złego w tym żeby się przytulić i iść spać po seksie..

Tak samo jak można dać buziaka swojej kobiecie po finiszu na usta tak samo można się przytulić do kobiety "utaplanej" :P

Niczego złego w tym nie ma. ;-)

przecież sperma nie jest trująca/szkodliwa itp więc nie widzę potrzeby biegania pod prysznic od razu po seksie. I nie przeszkadza mi też "taplanie się w tej spermie"

Co kto lubi, ja wychodzę z założenia, że skoro mam możliwość to czemu mam się nie umyć, już pal licho ja ale moja partnerka, lepiej tak niż zmieniać pościel codziennie.
Dołączona grafika

#31 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 11:15

silent, ależ oczywiście Tobie to nie przeszkadza, bo to nie z Ciebie wycieka sperma podczas leżenia i nie Ty odczuwasz ten dyskomfort.
Zawszę po stosunku lecę się umyć, T ma identycznie.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#32 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 12:36

Zawszę po stosunku lecę się umyć, T ma identycznie.

U mnie też tak jest.Może nie tak od razu,ale na pewno bierzemy prysznic.Bo tak troszke niekomfortowo jak się człowiek lepi. :mrgreen:

#33 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 07:36

Hmm... jak damy sobie popalic to tez zawsze lecimy pod prysznic... nikt nie lubi sie lepic . A co do finishu to moj chyba lubi najbardziej konczyc w moich ustach... a raczej do ust bo zawsze tuz przed jego orgazmem odciaga mnie lekko i wtryskuje do srodka... strasznie go kreci taki widok... swir :)
Carpe diem

#34 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 lipca 2011 - 22:20

co do finishu to moj chyba lubi najbardziej konczyc w moich ustach...

ohhh <bleee></span> ochyda.. nie wyobrażam sobie by mógł mi facet się zlewać do ust przy prawie każdym finiszu ... przecież to obrzydliwe jest... ja jak tylko sobie o tym pomyślę to mam odruchy wymiotów... najgorszy finisz dla mnie jaki może być...
Ja akurat wolę jak kończy we mnie albo na brzuchu bądź na pośladkach ... Ja po stosunku idę się też wypłukać porządnie i zakładam wkładkę jeżeli skończy we mnie... bo nie lubię mieć rano całych majtek i nóg mokrych ...

#35 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 11:25

Obrzydliwe jest... dla Ciebie. Nie musi byc obrzydliwe dla mnie. Sprawia to ogromna frajde mojemu facertowi, a przez to i mnie kreci. Co w tym takiego obrzydliwego, ze az Cie tak odrzuca? Nie napisalam zreszta ze taki finish jest praktycznie za kazdym razem...
Carpe diem

#36 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 12:22

Nati, Ja również nie zgadzam sie z wypowiedzią Krówki (to nie jest dla mnie obrzydliwe), ale każdy ma inne preferencje. Ja preferuję finisz każdego rodzaju. Oczywisie prysznic po jest jak najbardziej wskazany.

<ookk>

#37 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 12:55

Co w tym takiego obrzydliwego, ze az Cie tak odrzuca?

Może problem jest w smaku?Podobno właśnie smak spermy zależy od tego jak żywi sie nasz mężczyzna.Sperma może być bardziej słodka lub gorzka.
No i sam zapach u niektórych może powodować odruch wymiotny.

#38 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 13:07

Nie przyjemne jest samo uczucie jak coś Ci się zlewa gorącego i klejącego do gardła ochyda :/ słone i nie przyjemne... nigdy więcej :/ każdy finisz ale moja twarz to każę omijać z daleka...

#39 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 13:37

Obrzydliwe jest... dla Ciebie. Nie musi byc obrzydliwe dla mnie.

I jak dobrze, że wszystkie kobiety nie mają tego samego zdania na ten temat :-P
Każdy ma jakieś tam preferencje, każdy lubi co innego... grunt to się dopasować i razem eksperymentować.

Podobno właśnie smak spermy zależy od tego jak żywi sie nasz mężczyzna.

Poniekąd tak.

Sperma może być bardziej słodka lub gorzka.

Sperma sama w sobie ma specyficzny smak i zapach, to prawda, że przez zwiększoną ilość cukru w organizmie da się w jakiś sposób polepszyć jej smak, ale nie liczyłbym na cuda :-P
Dołączona grafika

#40 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 21 lipca 2011 - 13:38

a to prawda, ze takie praktyki moga zwiekszyc ryzyko raka gardla?