Siłownia
Dziś nogi, więc zapewne przysiady ze sztangą, wykroki bułgarskie, martwy ciąg na prostych nogach i cardio
Jak długo i co dziś ćwiczyłaś na siłowni/w domu ?
Napisano 04 maja 2016 - 09:50
Napisano 19 maja 2016 - 21:11
9 km spaceru
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 czerwca 2016 - 10:20
Ja ćwiczę w domku- trochę z Mel B, trochę z Chodakowską. Do tego długie spacery z dzieckiem w wózeczku.
Napisano 16 lipca 2016 - 15:37
dla mnei motywacja jesr kilka innych elementow. bardzo lubie zapisywac sobie wyniki w excelu, ale ostatnio nie mam bardzo na to czasu. coraz wiecej mowi sie o zegarkach, ktore zapisuja wszelkie wyniki, co moze byc pomocne. ja zdecydowalem sie na zegarek firmy fitbit, bo moj znajomy, co biega w maratonach taki ma i bardzo sobie chwali, a maratony to nie sa juz przelewki
Napisano 12 maja 2017 - 10:17
Wczoraj byłam godzinkę na TBC, a dzisiaj idę na Fat Burning. A po wszystkim jeszcze na basen - tylko na jacuzzi, dla regeneracji
.
Napisano 11 stycznia 2018 - 09:44
Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: /link/
Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę ![]()
Napisano 10 maja 2018 - 14:13
Pierwszy raz na siłowni zawsze powinien być z trenerem. Moja koleżanka sobie zepsuła kolano podczas nieprawidłowego wykonywania ćwiczeń i po co to jej było ![]()
Tutaj vectussopot.pl wykonasz skuteczną depilację laserową - sprawdź!
Napisano 02 lipca 2019 - 10:56
Dziewczyny polecam Wam cwiczenia za pomocą gum do ćwiczeń, bo mi osobiście ćwiczenia takie dały bardzo dużo:
Taśmy wykorzystywane podczas aktywności fizycznej mają wiele zalet. Oprócz zwiększenia intensyfikacji ćwiczeń wspomaga także trening wpływający na rozciągnięcie mięśni. W przypadku niektórych ćwiczeń gumy mogą pomagać we właściwym ustawieniu ciała, co zmniejsza ryzyko kontuzji.
Są niewielkie i możńa za ich pomocą spokojnie ćwiczyć sobie w domku ![]()
Romantycznie
Napisano 19 września 2019 - 11:21
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 14 października 2021 - 09:24
Mam w planach dzisiaj 45 minut tabaty
Napisano 31 grudnia 2021 - 08:59
Zacznij od jedzenie mniej przetworzonych produktów, jedz więcej białka - kurczak, jajka, indyk, ciecierzyca, tofu, mozzarella light, skyr itd, do tego dużo warzyw i węglę czyli ziemniaki, ryż, kasza, chleb tostowy pełnoziarnisty (kromka tostowego ma bardzo mało kalorii). No i owoce. Jak zmienisz nawyki to może zacznie Ci samo spadać, a jeśli chodzi o ćwiczenia na yt to podobno Moniki Kołakowskiej są dobre ćwiczenia.
Daję również namiar na dobry katering dietetyczny: Diety pudełkowe Łódź - jeśli jesteście z Łodzi, będziecie zadowoleni. Fajnie skomponowana i zdrowa dieta.
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.