te szwy właśnie dodają charakteru.
Te szwy jakoś dziwnie wyglądają.
Moda 2011
Napisano 08 maja 2011 - 17:55
wyglądały jak zwykłe legg.
Wyglądają jak zwykłe getry na wf . Kiedyś takie były tylko miały zakładkę na stopę
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 maja 2011 - 07:53
A wiesz, ze ja nie raz widziałam na ulicach dziewczyny w takich getrachKiedyś takie były tylko miały zakładkę na stopę
A te od Krówki nawet mi się podobają, bo dzięki temu szwowi nietypowe są.
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 maja 2011 - 07:57
Napisano 10 maja 2011 - 10:28
Napisano 10 maja 2011 - 18:11
ja i tak wszystkie leginsy piore recznie więc nie będą jakieś nie wiadomo jakienajlepiej po 1-szym praniu
[ Dodano: 2011-05-11, 10:35 ]
dobra, doszły do mnie te leginsy , jestem w szoku że takim ekspresem ...założyłam je i się zakochałam w nich są zajeb****.... Świetnie leżą nie odstają nigdzie nie są przykrótkie ... no są bombowe że tak powiem a wy sie "czepialyscie"szwów te szwy dodają uroku tym leginsom.Jestem mega zadowolona
Napisano 11 maja 2011 - 10:06
Akurat mi te szwy właśnie się podobaływy sie "czepialyscie"szwów te szwy dodają uroku tym leginsom
I bardzo dobrzeJestem mega zadowolona
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 11 maja 2011 - 10:06
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 12 maja 2011 - 14:36
dobra, doszły do mnie te leginsy , jestem w szoku że takim ekspresem ...założyłam je i się zakochałam w nich są zajeb****.... Świetnie leżą nie odstają nigdzie nie są przykrótkie ... no są bombowe że tak powiem a wy sie "czepialyscie"szwów te szwy dodają uroku tym leginsom.Jestem mega zadowolona
krowka ja poproszę o zdj. real, zainteresowały mnie te legg. przez Ciebie
a co do prania to mi się nie chce legg. recznie prać, łatwiej wrzucić do pralki (chociaż włączam spec. program ' Pranie ręczne '
Napisano 12 maja 2011 - 18:59
Tylko ja jednak moze kolor inny bym wzieła, i juz nie koniecznie ten czarny , ale inny.
Napisano 12 maja 2011 - 19:06
Napisano 12 maja 2011 - 19:07
pewnie przez kolor, troche majtkowo. Ale inny kolorek moze byc fajnie , na tak szczuplutkiej i zgrabnej dziewczynie to ok.jak dla mnie przypominają kalesony
Napisano 12 maja 2011 - 19:08
dziekujeswoja strona masz super nogi
nie było innych kolorów ale mnie osobiście odpowiada ten kolorek dlatego że ostatnio uwielbiam ciuszki beżowe,kremowe,białe ....
a tak sie wstydziłam wrzucić te zdjęcia bo jakoś takie nie fajne wyszły
Napisano 12 maja 2011 - 19:12
No i właśnie dlatego ja bym z takimi kolorami nie ryzykowałanie sądziłam że moje biora będą takie szerokie na zdjęciach a w rzeczywistości takie nie są
Napisano 12 maja 2011 - 19:17
Napisano 12 maja 2011 - 19:17
kazdy patrzy na siebie krytyczniea tak sie wstydziłam wrzucić te zdjęcia bo jakoś takie nie fajne wyszły
i o jakim ty pogrubianiu piszesz - jestes mega szczupła. Ile one kosztowały ??
a no i moze materiał bym wolała inny