Co przechodzę obok salonu Chevroleta to wzdycham do tego klockaklocek
W innym kolorze to auto już nie miałoby u mnie szanskolor nie jest w moim guscie,chociaz nawet pasuje do tego modelu
Napisano 16 lipca 2011 - 21:20
Co przechodzę obok salonu Chevroleta to wzdycham do tego klockaklocek
W innym kolorze to auto już nie miałoby u mnie szanskolor nie jest w moim guscie,chociaz nawet pasuje do tego modelu
Napisano 18 lipca 2011 - 08:52
Tylko w tym modelu. To autko + ten kolor = mój ideał.ale ten kolor podoba Ci się tylko w tym modelu czy ogólnie lubisz taki kolor ?
Napisano 18 lipca 2011 - 08:55
tak patrzę własnieMnie jest ciężko zadowolić
to rzeczywiście jak na nówkę to dośćtanio, ale pewnie bez opcji typu - klima, abs itp pewnie standard tyle kosztowałok temu to było 28 tyś za nówkę bodajże
Napisano 18 lipca 2011 - 10:14
dokładniejak na nówkę to dośćtanio, ale pewnie bez opcji typu - klima, abs itp pewnie standard tyle kosztował
Nowy Chevrolet Spark – cennik:
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie SPARK – 30 990 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie SPARK+ – 33 990 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie LS – 38 290 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie LS+ – 39 490 zł
» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LS – 39 890 zł
» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LS+ – 41 090 zł
» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LT – 44 290 zł
Dopłata za lakier metalizowany to wydatek 1400 zł niezależnie od wersji i silnika. Ciekawą opcją jest przygotowanie silnika do montażu instalacji LPG za kwotę 200 zł.
Patrząc na oferowane wyposażenie moim zdaniem z ekonomicznego punktu widzenia najbardziej opłaca się kupić Chevroleta Sparka z silnikiem 1.0 l i z wyposażeniem LS gdzie mamy już manualną klimatyzację, radio z mp3, elektrycznie regulowane szyby przednie. Dodatkowo lusterka, klamki i spojler dachowym w kolorze nadwozia oraz centralny zamek sterowany zdalnie, regulowaną kolumnę kierownicy oraz przednie światła przeciwmgielne i 14-sto calowe stalowe felgi.
Napisano 18 lipca 2011 - 10:36

Napisano 18 lipca 2011 - 10:56
To prawda, że auta wyjeżdżając już z salonu tracą na swojej wartości, a 4 letnie auta kupuje się już ponad 50% taniej.Bo powiem Ci ja bym auta z salonu nie wziął, z prostej przyczyny, że tak szybko traci na wartości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca.
A mnie się nie podoba, jednak wolę elektroniczne ale większe.bardzo ładnie wygląda ekran za kierownicą
Napisano 18 lipca 2011 - 12:43
Wiesz jakbym w totka wygrała to tylko nówkaMadź, a Ty tylko o nówce myślisz?
Napisano 18 lipca 2011 - 13:30
A no właśnie, myślę że za parę lat to już w ogóle cena będzie bardzo przyjemnaTo może kiedyś sobie kupię takie autko

Napisano 18 lipca 2011 - 17:20
to prawda, ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonuTo prawda, że auta wyjeżdżając już z salonu tracą na swojej wartości, a 4 letnie auta kupuje się już ponad 50% taniej.Bo powiem Ci ja bym auta z salonu nie wziął, z prostej przyczyny, że tak szybko traci na wartości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca.
Napisano 19 lipca 2011 - 07:20
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 19 lipca 2011 - 08:55
Kiedyś samochody miały duszę i ogólnie jakoś lepiej się prezentowałyRafał natomiast ubóstwia stare modele mercedesa i w ogóle stare, zadbane autka
Napisano 19 lipca 2011 - 09:11
Napisano 19 lipca 2011 - 09:21
Przecież przed kupnem auta możesz zabrać go na przegląd czy do mechanika i będziesz wiedziała na czym stoisz. Mój brat zawszę umawia się tak, że jeżeli właściciel auta oszukał i wyjdzie to na przeglądzie płaci za przegląd właściciel, a jeżeli jest dobrze(zgodnie z prawdą jaką mówił właściciel) mój brat. Wtedy właściciel zastanawia się nad tym czy ubarwiać prawdę czy tylko prawdę powiedzieć.to prawda, ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonu
Też tak uważamKiedyś samochody miały duszę i ogólnie jakoś lepiej się prezentowały
Napisano 19 lipca 2011 - 09:22
dla mnie wiocha, za darmo bym go nie chciałaszpan na mieście byłby niesamowity
już wolałabym jechać bryczką z koniami niż takim gratemA ten pierwszy gdyby był biały to jeśli kiedyś weżmiemy w końcu ślub
Napisano 19 lipca 2011 - 13:24
O tak,niezłe autko.Przyznam,że bardziej pociągają mnie takie samochody, niż super wypasione nowe Bmw,czy merce.to jest dopiero bryka, a jaki odgłos silnika , rozkosz poprostu
dodge challenger
Dlaczego?,inny styl inne autko,także bardzo urokliwe.dla mnie wiocha, za darmo bym go nie chciała
Napisano 19 lipca 2011 - 13:36
Z tym nowym z salonu to też różnie bywa więc tym bym się nie sugerował. Fakt masz gwarancję w razie usterek i to chyba jedyny plus. Tak czy siak nowego bym nie kupił bo to wyrzucone pieniądze moim zdaniem.ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonu
bardzo fajne marzenieJa od zawsze szaleję za audi a6
Mają coś w sobie, aczkolwiek jako perełka do garażu, jakoś specjalnie nie jarają mnie takie samochody, wolę szybkie, nowoczesne, z porządnym zaprzęgiem pod maskąstare, zadbane autka typu np. warszawa.
A no to chyba oczywistePrzecież przed kupnem auta możesz zabrać go na przegląd czy do mechanika i będziesz wiedziała na czym stoisz.

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
dziewczyny i szybkie samochody |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych