Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

samochody

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1156 odpowiedzi w tym temacie

#881 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 21:20

klocek :mrgreen:

Co przechodzę obok salonu Chevroleta to wzdycham do tego klocka <dreams></span> <serduszka></span>

kolor nie jest w moim guscie,chociaz nawet pasuje do tego modelu

W innym kolorze to auto już nie miałoby u mnie szans <lol></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#882 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:10

kolor nie jest w moim guscie,chociaz nawet pasuje do tego modelu

W innym kolorze to auto już nie miałoby u mnie szans <lol></span>

kolor tez nie jest za fajny :-P ale ten kolor podoba Ci się tylko w tym modelu czy ogólnie lubisz taki kolor ?
Dołączona grafika

#883 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:52

ale ten kolor podoba Ci się tylko w tym modelu czy ogólnie lubisz taki kolor ?

Tylko w tym modelu. To autko + ten kolor = mój ideał.
Inne autko w tym samym kolorze to już nie to, tak samo jak Spark w innym kolorze <bezradny></span>
Mnie jest ciężko zadowolić :lol:

A i cena tego "cacka" nie zwala z nóg - rok temu to było 28 tyś za nówkę bodajże :mrgreen: Majątek to to nie jest, ale, że ja biedna jak mysz kościelna to swoją drogą :lol:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#884 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 08:55

Mnie jest ciężko zadowolić :lol:

tak patrzę własnie :mrgreen: nie tylko z samochodami bieżki wybór jest ale i z facetami (w innym dziale) ;P

ok temu to było 28 tyś za nówkę bodajże

to rzeczywiście jak na nówkę to dośćtanio, ale pewnie bez opcji typu - klima, abs itp pewnie standard tyle kosztował
Dołączona grafika

#885 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 10:14

jak na nówkę to dośćtanio, ale pewnie bez opcji typu - klima, abs itp pewnie standard tyle kosztował

dokładnie

Nowy Chevrolet Spark – cennik:

» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie SPARK – 30 990 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie SPARK+ – 33 990 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie LS – 38 290 zł
» Silnik benzynowy 1.0l 16V 68KM wyposażenie LS+ – 39 490 zł

» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LS – 39 890 zł
» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LS+ – 41 090 zł
» Silnik benzynowy 1.2l 16V 81KM wyposażenie LT – 44 290 zł

Dopłata za lakier metalizowany to wydatek 1400 zł niezależnie od wersji i silnika. Ciekawą opcją jest przygotowanie silnika do montażu instalacji LPG za kwotę 200 zł.

Patrząc na oferowane wyposażenie moim zdaniem z ekonomicznego punktu widzenia najbardziej opłaca się kupić Chevroleta Sparka z silnikiem 1.0 l i z wyposażeniem LS gdzie mamy już manualną klimatyzację, radio z mp3, elektrycznie regulowane szyby przednie. Dodatkowo lusterka, klamki i spojler dachowym w kolorze nadwozia oraz centralny zamek sterowany zdalnie, regulowaną kolumnę kierownicy oraz przednie światła przeciwmgielne i 14-sto calowe stalowe felgi.

A tak wygląda w środku

Załączone miniatury

• Chevrolet_Spark_Interior_1_thumb.jpg
  • Chevrolet_Spark_Interior_2_thumb.jpg

#886 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 10:29

A tak wygląda w środku

bardzooo sympatycznie :mrgreen: niebieskie światła przyciągają uwagę, i bardzo ładnie wygląda ekran za kierownicą
Dołączona grafika

#887 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 10:36

Spark- jak dla mnie fajne, babskie autko. Małe, zgrabne, w sam raz do miasta bo myślę, że na dłuższe podróże to już tak średnio :mrgreen: I co do mnie przemawia... ekonomiczne, bo jeździ praktycznie na powietrzu :-P Bo ile to na trasie spali, przy silniczku 1.0 z 4-5 litrów, no w mieście przy kobiecym stylu jazdy to może z 7, a więc na prawdę niewiele.

Madź, a Ty tylko o nówce myślisz? Bo powiem Ci ja bym auta z salonu nie wziął, z prostej przyczyny, że tak szybko traci na wartości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca. Ja tak ostatnio troszkę kopałem po takich małych autkach i ten Spark 2-3 letni (ba nawet roczny!) z śmiesznym przebiegiem za połowę ceny można wyrwać ;-) A już na prawdę jest w czym wybierać do 20 tys.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#888 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 10:56

Bo powiem Ci ja bym auta z salonu nie wziął, z prostej przyczyny, że tak szybko traci na wartości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca.

To prawda, że auta wyjeżdżając już z salonu tracą na swojej wartości, a 4 letnie auta kupuje się już ponad 50% taniej.

bardzo ładnie wygląda ekran za kierownicą

A mnie się nie podoba, jednak wolę elektroniczne ale większe.

Samochodzik w środku wygląda sympatycznie i prezentuje się ładnie.
Moim marzeniem jest vw sirocco r :-) Jest po prostu piękny, a w zielonym kolorze to w ogóle bóstwo na czterech kółkach :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#889 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 12:43

Madź, a Ty tylko o nówce myślisz?

Wiesz jakbym w totka wygrała to tylko nówka :P Ale ten Spark wyszedł w 2009 roku, więc używanego starszego niż 3lata nie ma a ludzie kupują starsze auta i żyją i jeżdżą ;-) To może kiedyś sobie kupię takie autko :mrgreen:

#890 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 13:30

To może kiedyś sobie kupię takie autko :mrgreen:

A no właśnie, myślę że za parę lat to już w ogóle cena będzie bardzo przyjemna ;-) Więc szoruj na to prawko a potem będziesz wydziwiać :mrgreen:
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#891 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 17:20

Bo powiem Ci ja bym auta z salonu nie wziął, z prostej przyczyny, że tak szybko traci na wartości, że najzwyczajniej w świecie się nie opłaca.

To prawda, że auta wyjeżdżając już z salonu tracą na swojej wartości, a 4 letnie auta kupuje się już ponad 50% taniej.

to prawda, ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonu
Dołączona grafika

#892 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 07:20

Ja od zawsze szaleję za audi a6, ale na razie to tylko takie marzenia <bezradny></span>
Rafał natomiast ubóstwia stare modele mercedesa i w ogóle stare, zadbane autka typu np. warszawa.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#893 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 08:30

ubóstwia stare modele mercedesa i w ogóle stare, zadbane autka typu np. warszawa.

ja nie lubię takich, kiedyś może była na to moda ale nie w 21 wieku :mrgreen:
Dołączona grafika

#894 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 08:55

Rafał natomiast ubóstwia stare modele mercedesa i w ogóle stare, zadbane autka

Kiedyś samochody miały duszę i ogólnie jakoś lepiej się prezentowały :roll: mi też strasznie podobają się stare autka :oops:

Załączone miniatury

• imagesCA0WAN5E.jpg
  • imagesCA83M5N3.jpg
  • imagesCAF8PCOP.jpg

#895 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:06

Madź, ostani jeszce by uszedł bo ma coś w sobie z nowoczesności ale pozostałe <zleee></span>
Dołączona grafika

#896 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:11

Gadasz pierdoły :-P - szpan na mieście byłby niesamowity <bryka2></span>

A ten pierwszy gdyby był biały to jeśli kiedyś weżmiemy w końcu ślub to chciałabym takim pod Urząd jechać :mrgreen:

#897 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:21

to prawda, ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonu

Przecież przed kupnem auta możesz zabrać go na przegląd czy do mechanika i będziesz wiedziała na czym stoisz. Mój brat zawszę umawia się tak, że jeżeli właściciel auta oszukał i wyjdzie to na przeglądzie płaci za przegląd właściciel, a jeżeli jest dobrze(zgodnie z prawdą jaką mówił właściciel) mój brat. Wtedy właściciel zastanawia się nad tym czy ubarwiać prawdę czy tylko prawdę powiedzieć.

Kiedyś samochody miały duszę i ogólnie jakoś lepiej się prezentowały

Też tak uważam :-) Wiadomo nie każde stare auto mi się podoba, ale większość z nich jest śliczne. Teraz auta są robione na jedno kopyto.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#898 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 09:22

szpan na mieście byłby niesamowity <bryka2></span>

dla mnie wiocha, za darmo bym go nie chciała

A ten pierwszy gdyby był biały to jeśli kiedyś weżmiemy w końcu ślub

już wolałabym jechać bryczką z koniami niż takim gratem

to jest dopiero bryka, a jaki odgłos silnika , rozkosz poprostu
dodge challenger

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#899 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 13:24

to jest dopiero bryka, a jaki odgłos silnika , rozkosz poprostu
dodge challenger

O tak,niezłe autko.Przyznam,że bardziej pociągają mnie takie samochody, niż super wypasione nowe Bmw,czy merce. :mrgreen:

[ Dodano: 2011-07-19, 14:26 ]

dla mnie wiocha, za darmo bym go nie chciała

Dlaczego?,inny styl inne autko,także bardzo urokliwe. ;-)

#900 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 19 lipca 2011 - 13:36

ale jak kupujesz używane to czasami jest = z kupowaniem kota w worku, ja osobiści też wole nowe z salonu

Z tym nowym z salonu to też różnie bywa więc tym bym się nie sugerował. Fakt masz gwarancję w razie usterek i to chyba jedyny plus. Tak czy siak nowego bym nie kupił bo to wyrzucone pieniądze moim zdaniem.

Ja od zawsze szaleję za audi a6

bardzo fajne marzenie :mrgreen:

stare, zadbane autka typu np. warszawa.

Mają coś w sobie, aczkolwiek jako perełka do garażu, jakoś specjalnie nie jarają mnie takie samochody, wolę szybkie, nowoczesne, z porządnym zaprzęgiem pod maską :mrgreen:

Przecież przed kupnem auta możesz zabrać go na przegląd czy do mechanika i będziesz wiedziała na czym stoisz.

A no to chyba oczywiste :-P Jak nie na przegląd to przynajmniej przed kupnem bierze się kogoś kto się na tym zna i sprawdza.
Dołączona grafika