Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

samochody

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1156 odpowiedzi w tym temacie

#861 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 20 kwietnia 2011 - 09:22

Moje maleństwo... auduśka ;-)

:mrgreen: uwielbiam słuchać facetów, jak mówią z dumą o swoim samochodzie :mrgreen:
A3, nasz kolejny cel na liście do zrealizowania. Jeden z nielicznych samochodów ( z kategorii o ktorych możemy w ogóle pomarzyć :-P ), ktory odpowiada i mi, i Pawłowi :mrgreen:
Miałam czarny samochód, nie jest tak źle z tym brudzeniem się!
Jak dla mnie autko baaaardzo na plus :-)

#862 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 20 kwietnia 2011 - 11:32

ale dla mnie na razie pozostaje w sferze marzeń ;-)

Niestety dla mnie też :-P

:mrgreen: uwielbiam słuchać facetów, jak mówią z dumą o swoim samochodzie :mrgreen:

Uwielbiam swoje auto, jazda sprawia mi przyjemność, bardzo wygodne i mknie jak pszczółka :mrgreen:

Marce już chyba pozostanę wierny ;-) Póki co się nie zawiodłem więc nie mam powodów do narzekania.
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#863 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 14:01

wrzucam zdjecie naszego nowego autka oczywiscie to z neta, ale mamy takie samo

jak dla mnie ok chociaz narazie boje sie nim jezdzic, przeraza mnie jego dlugosc i wielkosc, do tej pory jezdzilam malym autkiem i teraz musze sie przyzwyczaic, dodam, ze nie lubilam nigdy kombi, ale powoli sie przekonuje dlatego sie na niego zdecydowalismy, mial byc passat, ale w praniu wyszla omega c 2.2 tdi wiec jak wcisnie sie pedal to idzie jak rakieta rocznik 2001

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#864 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 14:03

666ilonka777, gratuluję nowego zakupu :-) plusem kombi jest pojemność więc na pewno będziesz zadowolona upychając zakupy do niego :mrgreen: a co do wielkości auta - przyzwyczaisz się z czasem :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#865 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 14:12

będziesz zadowolona upychając zakupy do niego

oj to na pewno tym bardziej, ze mielismy male auta i wiele razy bylo duzo nerwow zwiazanych z takim upychaniem, no i wpuszczaniem ludzi do srodka ze wzgledu na 3 drzwiowe auto teraz mam juz ten komfort, ze nie musze wysiadac zeby ktos wsiadl :mrgreen:
i chwilowo mamy 3 auta, musimy nasze 2 sprzedac, ktorymi jezdzilismy zanim wzielismy slub, a szkoda mi, bo dzieki naszym autkom sie poznalismy :-(
Dołączona grafika

#866 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 16:38

Kurcze, praktyczne niby i jest ale kombi mi się nie podoba :-( :-(

#867 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 11 lipca 2011 - 16:58

ale kombi mi się nie podoba

Mi kiedyś też się nie podobał, ale pojeździłam trochę i doceniłam jego zalety ;-)

Co zaś do samej Omegi to z jednej strony mam straszny sentyment do tego auta, bo był to mój pierwszy samochód, ale z drugiej okazał się tak wadliwy, że nie wiem czy zaryzykowałabym po raz drugi. Tyle, że my mieliśmy tą starszą wersję "B" i na dodatek z silnikiem BMW. Never! Za to przyznam, że auto jest niesamowicie wygodne i ma takie zawieszenie, że niemal pływa po drodze :mrgreen:

Ponoć wersja "c", którą kupiliście jest o niebo lepsza, no i nie ma montowanych silników BMW (koszt naprawy jest po prostu masakryczny i powiem Wam, że u mnie we Wrocku mieliśmy problem ze znalezieniem mechanika, który się tego podejmie :roll: ) choć nie mialam okazji się o tym przekonać. Niemniej Ilonko życzę Wam by autko sprawowało się bez zarzutu i spełniło Wasze oczekiwania :-D

No i by tradycji stało się zadość... :lol: plus za kolor :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#868 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 10:26

praktyczne niby i jest ale kombi mi się nie podoba

Mi kiedyś też się nie podobał

no i ja tez jak zawsze slyszalam o kombi to myslalam sobie, ze nigdy w zyciu, ja jeszcze do konca sie do niego nie przekonalam tzn.do tego, ze to kombi

okazał się tak wadliwy

ople maja tak, ze jak sie trafi na dobrego to jest dobry do konca, a jak na wadliwego to leci cos co chwile, np.ja kiedys mialam opla astre, smigal non stop i bylo ok, P.tez mial opla tez bylo ok, moj brat kupil opla vectre b i jak zaczelo sie psuc to co miesiac jest tam cos robione w naprawy wtopil juz ok.8tys.ale nie sprzedaje, bo bylby teraz stratny ok.12 tys, my mielismy nie kupowac opla, bo nie wiedzielismy na co sie trafi, ale ten jest z pewnego zrodla, od kolezanki brata, ktory mial go 4 lata i nic sie nie psulo, wiec sadze, ze bedzie ok dlatego tylko postanowilismy go jednak kupic

auto jest niesamowicie wygodne i ma takie zawieszenie, że niemal pływa po drodze :mrgreen:

to fakt, po pierwszym testowaniu na trasie zgadzam sie z tym

Niemniej Ilonko życzę Wam by autko sprawowało się bez zarzutu i spełniło Wasze oczekiwania :-D

;-)
Dołączona grafika

#869 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 13:26

ale ten jest z pewnego zrodla, od kolezanki brata, ktory mial go 4 lata i nic sie nie psulo, wiec sadze, ze bedzie ok dlatego tylko postanowilismy go jednak kupic

Wiesz z autem nigdy nic nie jest pewne. Mój brat też kupił auto z pewnego źródła i po jakimś czasie auto zaczęło się psuć (góra tydzień od zakupu) <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#870 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 16:58

Kurcze, praktyczne niby i jest ale kombi mi się nie podoba :-( :-(

ja lubię kombi allroud chociaż by Audi czy Volvo <lovam1></span> piękne bestie , taka mini terenówka
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#871 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 20:30

666ilonka777, co prawda nie miałem nigdy Omegi, ale nie jestem przekonany do Opli, jeździłem swego czasu Astrą, mój brat miał Vectrę... i szkoda gadać, więcej Opla bym nie kupił <bezradny></span> Ale każde auto jest inne więc mam nadzieję, że Wam będzie się dobrze i bezawaryjnie jeździło ;-)
Plus za kombi, sam jak będę zmieniał auto na pewno kupię samochód w tym typie.

Całkiem fajnie prezentuje się Audi A6 (C6 modele od 2004 roku)

Załączone miniatury

• 1716617242.jpg

"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#872 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 15 lipca 2011 - 21:06

Sama kombi nie lubię, ani mi się nie podoba, ani dobrze jeździ. Ople podobnież szybko się psują, ale części są tanie. Mam nadzieję, że będzie Wam się dobrze sprawować i nie będzie problemu z autkiem.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#873 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 07:47

jeździłem swego czasu Astrą, mój brat miał Vectrę... i szkoda gadać, więcej Opla bym nie kupił <bezradny></span>

nooo u mnie opli w rodzinie jest dużo i tez bym się na niego nie zdecydowała

#874 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 08:25

Całkiem fajnie prezentuje się Audi A6 (C6 modele od 2004 roku)

Nie jest złe to autko.Ładnie sie prezentuje.

Ople podobnież szybko się psują,

Może i tak,ale zauważyłam ,że w ogóle teraz robią samochody,aby sztuka.Mąż wziął z salonu 5 lat temu volkswagena.Już przy drzwiach lakier sie wyciera,układ kierowniczy ,także zdążył już wymienić.Koszmar.

#875 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 08:34

sam jak będę zmieniał auto na pewno kupię samochód w tym typie.

Rodzinne autko <jezorowaty></span> ;-)

Ja lubię zgrabne autka ze zgrabną dupką :lol: kolos typu kombi nieeeee :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#876 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 13:15

kolos typu kombi nieeeee

To typowo rodzinne samochody,sa pojemne i dosyc wygodne,ale mnie tez sie nie podobaja,takie karawany.Do tego ja niezbyt dobrze potrafie parkowac duzymi autami.Kocham moja fieste i nie zamienie jej nigdy!

Załączone miniatury

• 004.JPG

Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#877 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 14:30

Co do kombiaków to może zbyt szałowe nie są, bo to takie wielkie "krowy", ale fakt faktem wygodne :-P Teściówka miała passata, ale dziad co chwila się psuł, więc sprzedała go nim by się do reszty rozleciał, części do niego drogie były jak cholera.

A jaaaaaaaa.... A ja marzę, że kiedyś wygram w totka :lol: i będzie mnie stać na Sparka (koniecznie tego zielonego), wielu ludziom się nie podoba, ale ja się zakochałam w nim od pierwszego wejrzenia :mrgreen:

Załączone miniatury

• spark.jpg

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#878 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 16:20

będzie mnie stać na Sparka (koniecznie tego zielonego), wielu ludziom się nie podoba, ale ja się zakochałam w nim od pierwszego wejrzenia

fajny wozik,ale kolor nie jest w moim guscie,chociaz nawet pasuje do tego modelu <co></span>
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#879 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 18:31

ładny ten spark :D

ja osobiście bardzo lubię audi a3 :D
nie jest to samochód rodzinny, ale ładniutki na pewno ;-)

#880 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 lipca 2011 - 18:36

xara, bardzo ładne autko :) i do tego kolor <lovam1></span> cudownie białe samochody wyglądają
Madź, a mi się nie podoba, taki dziwny kształ ma - jak klocek :mrgreen:
Dołączona grafika